Westhouse LKV
Westhouse LKV

Erillistalo | 6h, k, s, 3 wc, 2 kph, työh, khh, varasto, uima-allas

Kartanonpolku 5 A, Soukka, Espoo

Hinta

925 000 €

Koko

275 / 308 m²

Vuosi

1975

Viihtyisällä Soukan pientaloalueella vuonna 1975 rakennettu äärimmäisen upea erillistalo, joka edustaa 70-luvun arkkitehtuuria parhaimmillaan. Huoneiston ehdottomina valtteina ovat ajalle tyypilliset lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat viimeistellylle ja suojaisalle pihalle tarjoten asukkailleen ehdottoman yksityisyyden. Myös alakerran sauna- ja uima-allasosasto hakee tyylikkyydessään vertaistaan. Itse huoneisto, sekä myös piha-alue on kunnostettu viime vuosien aikana pieteetillä ja arkkitehtuuria kunnioittavalla tyylillä. Tässä muuntelukelpoisessa ja edustavassa kodissa on tällä hetkellä 3 makuuhuonetta, mutta perheen tarpeesta riippuen on makuuhuonetiloja helppo lisätä tai vähentää. Valoisa ja avara olohuone yhdistyy kätevästi ruokailutilaan ja avokeittiöön muodostaen edustavan kokonaisuuden. Alakerran saunaosaston ja uima-altaan yhteydessä on kaunis avotakalla varustettu arkiolohuone, josta on käynti upealle pihalle. Taloyhtiössä on kaksi erillistaloa. Yhtiöjärjestyksen mukaan kumpikin osakas vastaa oman rakennuksensa ja tonttiosuutensa kunnossapidosta ja korjauksesta. Yhteiset alueet hoidetaan asukasvoimin. Talo lämpiää ekologisella ja edullisella maalämmöllä. Tähän huoneistoon on asennettu lisäksi kaksi ilmalämpöpumppua huolehtimaan asunnon viilentämisestä kesäaikaan ja kierrättämään lämmintä ilmaa talviaikaan. Merellinen Soukka on turvallinen ja kodikas paikka asua. Lähellä oleva rantaraitti tarjoaa alueen asukkaille erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Alueelta on helppo siirtyä Länsiväylää ja kehäteitä pitkin eri suuntiin, eikä Helsingin keskustaankaan ole matkaa kuin n. 20 kilometriä. Varaa yksityisesittely ja tule ihastumaan tähän edustavaan ja muuntelukelpoiseen kotiin. Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi Kuvat m2media Oy sekä Mikko Ala-Peijari/PhotoCom.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80125640
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, s, 3 wc, 2 kph, työh, khh, varasto, uima-allas
Asuintilojen pinta-ala
275 m²
Muiden tilojen pinta-ala
33 m²
Kokonaispinta-ala
308 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston pinta-ala on 275 m2 sisältäen yläkerran ja alakerran kaikki ulkoseinien sisäpuoliset tilat, mukaan lukien työ- ja varastotilaa n. 44 m2 sekä uima-altaan. Huoneiston hallintaan kuuluu myös erillinen lämmin autotalli n. 33 m2, joissa on vesipisteet ja pesuallas. Espoon kaupungin Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala on 209 m2
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

925 000,00 €

Velaton hinta

925 000,00 €

Neliöhinta

3 363,64 €/m²

Vastike

Hoitovastike

400,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

400,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Muut maksut: Sähkönkulutus on ollut tämän huoneiston osalta edellisen 12 kk:n aikana noin 31.000 kWh, sisältäen lämmityksen sekä käyttösähkön ja sähköauton latauksen. Vesimaksun lisätiedot: sisältyy vastikkeeseen ja tasataan 1 krt/vuosi. Yhtiön hallituksella on oikeus periä tai olla perimättä ylimääräisiä vastikkeita, mikäli yhtiön talous niin vaatii / sallii.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava, valoisa ja arkkitehtonisesti kaunis 70-lukuinen perheasunto, jossa tilaa myös edustamiselle. Olohuoneen yhteydessä on parveke länteen. Ikkunoista on näkymät kaikkiin ilmansuuntiin; omalle piha-alueelle, puistomaiseen ympäristöön sekä lahden poukamaan. Tyylikäs piha, viimeistelty terassilaudoitus, istutukset ja kivetykset. Ikkunoiden suunta: Kaikki ilmansuunnat, omalle piha-alueelle ja puistomaiseen ympäristöön.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
kuivauskaappi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Raksystems Oy, Rs3 -kuntotarkastus 15.5.2023
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö ja 2 x ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen
Tulisija
Sisä- ja ulkotakka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Tiiliseinät on slammattu vaalein sävyin niin, että tiililadonta jää näkyviin rappauksen alta. Pintamateriaalit (lattia): Sisääntulokerroksen lattiat ovat valkosävytteistä lankkua, alakerran lattiat pääosin 30 x 60 cm harmaata laattaa.
Keittiön kuvaus
Kaunis avokeittiö avautuu niemekkeen yli ruokailutilaan ja olohuoneen suuntaan. Keittiössä on valkoiset kaapistot alumiiniheloin, mustat kivitasot. Kattavasti koneellistettu keittiö on tyylikäs ja toimiva.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa on yhden makuuhuoneen yhteydessä wc-istuimella varustettu kph. Alakerrassa on suihkutilat saunan yhteydessä, kaksi suihkupistettä. Kaikki märkätilat on uusittu vuonna 2006 / 2007 tehdyn pintaremontin yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerrassa ja alakerrassa erillinen wc. Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä wc-istuin.
Saunan kuvaus
Alakerran allasosaston yhteydessä tyylikäs sauna pesutiloineen. Sauna- ja allasosaston yhteydessä on arkiolohuone, jossa on myös kaunis avotakka. Allasosastolta on käynti omalle pihalle ja terassialueelle.
Varusteet: Kiuas: Hetivalmis Helo-kiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa on tilava kodinhoitohuone, jossa vesipiste ja allas, pesukoneliitäntä sekä kuivauskaappi. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on pieni vaatehuone,
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen suuret katosta lattiaan olevat ikkunat ja katossa olevat näyttävät kannatinpalkit ovat koko asunnon katseenvangitsijoita. Olohuone muodostaa ruokailutilan ja keittiön kanssa avaran ja näyttävän kokonaisuuden. Vieressä oleva huone on nykyisillä asukkailla makuuhuonekäytössä, mutta sen voi halutessaan liittää olohuoneen yhteyteen esim. kirjastoksi tai televisiotilaksi. Poikkeuksellisen näyttävä ratkaisu on olohuoneesta alakertaan menevä portaikko, joka on rakennettu uima-altaan päälle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta. Yksi niistä on edellisen remontin yhteydessä yhdistetty kahdesta makuuhuoneesta yhdeksi. Mikäli tarvitsette enemmän makuuhuoneita, tämä tila on helposti palautettavissa kahdeksi makuuhuoneeksi. Kaikissa makuuhuoneissa on runsaasti puusepällä teetettyjä säilytystiloja. Yhdessä makuuhuoneessa on oma WC/kylpyhuone.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa on runsaasti kaapistoja ja alakerrassa on lisäksi vaatehuone ja suuri varasto.
Kattotyyppi
Tasakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
049-455-1-182
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Tekninen tila
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön molemmat osakkaat vastaavat yhtiöjärjestyksen mukaan oman huoneistonsa kaikista ulkoisista, sisäisistä ja rakenteellisista korjaus-, parannus-, maalaus-, puhdistus-, ja muista vastaavanlaisista toimenpiteistä. Yhtiövastikkeella katetaan yhteisen pihan kunnossapidosta, kiinteistön vakuutuksista, yhtiön sähkönkulutuksesta, kaapeli-tv maksuista sekä jätehuollon ylläpitämisestä koituvat kulut. Vesimaksun ennakkomaksu sisältyy vastikkeeseen, mutta tasataan toteutuneen kulutuksen mukaan kerran vuodessa. Kumpikin osakas vastaa piha-alueensa kunnostuksesta ja hoidosta.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Lämmin autotalli n. 33 m2 molemmilla asunnoilla, lisäksi pihapaikkoja. Autotallissa vesipiste ja allas.

Tehdyt remontit
Huoneistossa A tehdyt remontit ja muutostyöt:
2006 kokonaisvaltainen pintaremontti huoneistossa mukaan lukien keittiö ja märkätilat
2010 Uima-altaan laitteet uusittu
2011 asennettu maalämpö
2011 Lämmitysputket ja vesijohdot uusittu, paitsi alakerran vesikiertoisen lattialämmityksen osalta
2011 Sauna uusittu
2011 Ilmanvaihtolaite Casa Svega asennettu alakertaan. Yläkerrassa on oma ilmanvaihtolaite LTO 400, noin vuodelta 2000
2011 Asennettu ilmalämpöpumput 2 kpl
2014 Uima-altaan hiekkasuodatin uusittu
2019 ja 2021 Terassit uusittu osittain
2019 Alakerran lattia laatoitettu uudelleen.
2019 Sisäseinien maalaus kauttaaltaan
2019 Sisäilmatiiveysremontti
2019 Yläkerran puu-/ lankkulattia hiottu
2019 Salaojat uusittu ja asennettu patolevyt
2019 Lämpölasien uusinta: Merenpuolisista ikkunoista 2 uusittu 1998, loput merenpuoleiset ikkunat 2019. Muut ikkunat alkuperäiset.
2023 Autotallin vesikaton uusinta

Yhtiössä tehdyt remontit ja perusparannukset
2010 Uima-altaan laitteet uusittu: Talo A ja B
2011 Maalämpö: Talo A ja B
2014 Uima-altaan hiekkasuodatin uusittu: Talo A ja B
2014 Parvekkeen ja takapihan ulko-ovet vaihdettu: Talo B
2019 Uusi asfaltti talon etupihalle ja ajoväylälle
2019 Salaojat ja patolevyt
2019 Merenpuolella 2 lämpölasia vaihdettu 1998, loput lasit 2019: Talo A
2019 Sisäilmatiivistyskorjaus: Talo A ja B
2023 Autotallin Vesikaton uusinta
Tulevat remontit
Ei tiedossa / suunnitteilla korjauksia tai remontteja
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.11.2027, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus on 129 (e-luku)
Tontin koko
1 939 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoituksen lisätiedot antaa: Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Lintumetsä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Lähikauppa Alepa n. 700 m. Lähimmät laajemmat palvelut Espoonlahden Lippulaiva -kauppakeskuksessa. Lähistöllä hyvät urheilumahdollisuudet mm. uimahalli, jäähalli ja ratsastuskoulu.
Koulut: Ala-aste, Soukan koulu, matkaa kävellen n. 350 m. Koulumäen Espoon erityisopetuksen koulukeskus n. 600 m kävelymatkan päässä. Espoonlahden Ylä-asteen koulu ja lukio 1,4 km. Storängens skola (ala- ja yläaste) n. 1,1 km.
Päiväkoti: Soukan alueella useita päiväkoteja. Lähin päiväkoti, Kastevuoren päiväkoti on n. 400 metrin kävelymatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Soukan metroasemalle on n. vartin / 1,2 kilometrin kävelymatka. Bussipysäkille n. 400 m. Länsiväylälle n. 2,8 kilometriä, josta hyvät yhteydet itään ja länteen sekä kehäteille. Helsingin keskustaan on n. 20 minuutin etäisyys omalla autolla.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu tilava autotalli, jossa on vesipiste ja pesuallas. Molemmilla asunnoilla on lisäksi pihapaikkoja.
Pihan kuvaus
Aivan ihastuttava piha-alue, joka on pääosin aidattu. Alakerran uima-allasosastolta on käynti suurelle upeasti rakennetulle terassialueelle, jossa hyvät tilat ruokailuun, grillaukseen ja leikkimiseen. Puisen terassin lisäksi ulkotakka ja reilun kokoinen nurmialue.
Tiedustelut
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.