OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Omakotitalo | 4h + k + kph + s + 2 erill.wc

Ensonkuja 7A, Laajalahti, Espoo

Hinta

349 000 €

Koko

112 / 132 m²

Vuosi

-

Tervetuloa tutustumaan tunnelmalliseen omakotitaloon Laajalahden halutulla pientaloalueella. Tämä kaunis, vuonna 1953 valmistunut tyyppitalo A7, sijaitsee kiinteistön määräosalla. Tunnelmallinen koti yhdistää perinteisen arkkitehtuurin ja modernin teknologian. Rakennusta on vuosien varrella kunnostettu vanhaa arvostaen ja uudistukset sopivat kuin nappi silmään talon tyylin kanssa. Lämmitysmuotona on ekologinen ja nykyaikainen maalämpö. Ajaton pohjaratkaisu luo puitteet toimivalle arjelle. Sisääntulokerros on kaikille yhteistä, avaraa tilaa, siellä sijaitsevat moderni vaalea keittiö, ihastuttava ja tilava ruokailutila sekä olohuone. Lämpöistä tunnelmaa tilaan tuo takka. Sisäänkäynti kotiin käy valoisan lasikuistin kautta. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on käytännöllinen työtila. Aulassa on myös monikäyttöinen oleskelunurkkaus. Kellarikerroksessa sijaitsevat kylpyhuone ja sauna, tekniset tilat sekä varastot ja talli. Erllisiä wc-tiloja on talossa kaksi. 500 neliön määräosalla on aurinkoinen terassi ja nurmialuetta. Pihalla on hyvin tilaa viettää aikaa grillaillen, leikkien ja rentoutuen. Kotipuutarhurille on tilaa toteuttaa unelmiaan ja lapsille löytyy trampoliinille paikka. Halutulla alueella on monipuoliset lähipalvelut ja kauppakeskus Cello tarjoaa lähellä lisää palveluita. Koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat sujuvat niin julkisia kuin omaa autoa käyttävälle mm. raidejokeri kulkee alueella. Rakennus on kuntotarkastettu v. 2022, raportin saa välittäjältä. Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574246
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + s + 2 erill.wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112 m²
Kokonaispinta-ala
132 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Vapautuminen
Vapautuu: 2kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

650,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 200 eur/kk 18000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 60 eur/kk. Puhtaanapito: 27 eur/kk. Kiinteistövero: 650 eur/2024. . Asumiskustannukset ovat myyjän ilmoittamat kustannukset kolmihenkiselle perheelle.
Kiinteistövero: 650 eur/2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kiinteistön hallinnasta ja käytöstä on sovittu 2.2.2010 allekirjoitetulla hallinnanjakosopimuksella, joka on kirjattu Maanmittauslaitoksella parhaalle etusijalle lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti kumpikin osapuoli huolehtii omistamansa rakennuksen tai sen osan rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksesta ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta, sekä niistä aiheutuvista kustannuksista, sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen tai hänen hallitsemaan maa-alueeseen. Kukin osapuoli vastaa omista lämmitys- vesi- viemäri-sähkö-kiinteistövero-vakuutusmaksuista ja muista näihin verrattavista ylläpitokustannuksista. Koko kiinteistöön kohdistuvista kustannuksista, kuten kunnallistekniikasta, vastaavat osapuolet hallitsemiensa maa-alojen suhteessa mikäli kustannukset eivät ole muuten jaettavissa.
Tehdyt remontit
2004 Salaojat
2004 Pesuhuone ja sauna
2014 Maalämpö asennettu
2019 Keskikerroksen ikkunat vaihdettu sekä ulko-ovi
2019 Keittiöremontti
2022 Varastohuoneen puurakenteiden purku
2020 ja 2022 Viemärien sukitus
2022 Tallin Tojalevyjen poisto, uusieristysvilla ja kipsilevyt sisäpuolelle, lämpölasit ikkunoihin, tallin ovi vaihdettu ja lattiaan tehty valu. Tallin ulkopuolelta on kaivettu salaojat esiin ja tarkastettu ne, sekä laitettu finnfoam-levyt maanalaisen osaan lämmöneristeeksi.
Yläkerran ikkunat huoltomaalattu ja tiivistetty.
Uudet rännit ja kattoturvatuotteet asennettu.
Sisäremonttia mm. yläkertaan laminaattilattiat.
Etätyöpisteen rakentaminen yläkertaan.
Valokuitu vedetty (ei vielä kytketty Valokuitusen toimesta)
Pihalle rakennettu uusi roskakatos sekä klapikatos (kesken eräinen)
Kylpyhuoneeseen rakennettu seinä, jonka takana vanha lämminvesivaraaja.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • C (2018)
  • E-luku 139, todistus voimassa 07.02.2032 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. lisäksi keskikerroksessa on takka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaattilattia, seinät maalattu. Olohuone: Maalattu parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Laminaattilattia, seinät maalattu. Wc: molemmissa laattalattia, seinät laatoitettu. Ruokahuone: Maalattu parkettilattia, seinät maali ja tapetti.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, erillisuuni, induktio liesitaso, liesituuletin -hormi, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali puu. Vaalea ja tyylikäs keittiö on remontoitu vuonna 2019 ja yläkaapit lisätty 2022.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuone on saunan yhteydessä ja siellä on suihku ja sähköinen lattialämmitys. Erillisiä wc-tiloja on 2 kpl. Kellarikerroksen wc-tilassa on peili sekä allaskaappi. Keskikerroksen wc-tilassa on peili ja allaskaappi. Pesukoneliitäntä on kodinhoitohuoneessa. Tiloissa kiinteä valaistus.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-17-2-9
Tontin pinta-ala
500 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Tontin nimi
, 2:9
Rasitteet
Voimansiirtolinja (Y2000-12257) Nuijala-Tapiola 110kv Oikeutettu Caruna Espoo Oy Rasitettu 49-17-2-9
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 141 m². Kiinteistön kokonaisrakennusoikeus on 345 k-m2. Rakennusoikeus on hallinanjakosopimuksen mukaisesti nyt myytävälle määräosalle 141 k-m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 1952. AO erillispientalojen korttelialue, e=0.3.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki/kaavoitus
Rakennukset
Roskakatos ja keskeneräinen klapikatos
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa muutaman sadan metrin päässä. Leppävaaran kattavat palvelut muutaman kilometrin päässä. Ruukinrannassa on venesatama kahvila- ja ravintolapalveluineen. Koulut: Alakoulu alueella. Päiväkoti: Alueella useampia. Laajalahti on luonnonläheinen ja merellinen kaupunginosa. Alueella on paljon ulkoilumahdollisuuksia ja lähistöllä sijaitsee Tapiola Golf . Alueen Natura 2000 -alueeseen kuuluu lähes kahdensadan hehtaarin merenlahti, ja Laajalahti on myös kansainvälisesti tärkeä lintualue, lisää retkipaikkoja on Laajalahden luontopolulla sekä Muolaansuolla. Liikenneyhteydet: Hyvät yhteydet niin julkisia kuin omaa autoa käyttävälle mm. bussit, Raidejokeri ja valtaväylät lähellä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laajalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.