OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Rivitalo | 4k + k + s + ph + khh

Kärjentaival 17 B, Kärki, Seinäjoki

Hinta

222 000 €

Koko

103,5 m²

Vuosi

2007

Tervetuloa tutustumaan tähän tyylikkääseen ja modernein värisävyin sisustettuun rivitalohuoneistoon. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä valoisaa tilaa oleskelulle, joka tekee tästä kodista erittäin viihtyisän. Olohuoneen näyttävä lähes 6m huonekorkeus ja iso ikkuna tekevät tilasta valoisan ympäri vuoden. Makuuhuoneet ovat selkeästi erillään omassa rauhassaan yläkerrassa, joka tarjoaa runsaasti tilaa ja yksityisyyttä. Yläkerrassa on myös runsaasti säilytystilaa, yhden huoneen yhteydessä on oma vaatehuone ja toisessa huoneessa isot ja tilavat liukuovikaapistot. Tämän huoneiston pohja on erittäin toimiva, ja sen kruunaa eteisen tilava kodinhoitohuone. Lasitettu terassi ja parveke (ei lasitusta) antavat runsaasti lisätilaa rentoutumiselle ja ulkoiluun. Takapiha on erittäin suojainen ja helppohoitoinen, ja siellä on huoneistokohtainen lämmin varastorakennus, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Takapiha on lounaaseen päin, joten auringosta ja valosta pääsee nauttimaan pitkän päivän niin lasitetulla terassi osalla kuin avoterassi osalla. Kodissa on päivitetty pintoja vuosien varrella. 2015-2020 välillä on uudistettu saunan pintoja, sekä keittiön kalusteovia ja kodinkoneita. 2021 on vaihdettu tapetit yläkerran kahteen huoneeseen. Lisäksi etupihan pergola on kokonaan uusittu 2023. Taloyhtiössä on 9 asuntoa ja se on hyvin hoidettu. Kulkuväylät on asfaltoitu ja yhteiset alueet hyvin hoidettu. Jokaiseen asuntoon kuuluu 2 autopaikkaa: katospaikka ja ulko tolppapaikka. Lisäksi katos paikalla sähköauton latauspaikka (11kW). Asunto sijaitsee Kärjen viihtyisällä asuinalueella. Alue on rauhallista ja palvelut ovat kätevästi lähellä. Uusi päiväkoti ja uusi syksyllä valmistuva alakoulu ovat lähietäisyydellä. Lisäksi K-market ja S-market ovat helposti saatavilla, ja alueelta löytyy myös mukavasti ulkoilumahdollisuuksia. Tämä koti vapautuu sopimuksen mukaan, joten voit aloittaa uuden elämän tässä upeassa kodissa nopeasti ja vaivattomasti. Tämä on erinomainen tilaisuus hankkia uusi koti, joka on tyylikäs, moderni ja viihtyisä. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään! Yhteydenotot ja esittelyt: Tarja Saarinen, 050 584 3750 tai tarja.saarinen@op.fi. Meillä kauppa käy ja asunnot vaihtavat omistajaa. OP Koti on jo 12. kerran peräkkäin Suomen luotetuin kiinteistönvälitysliike. OP Koti Etelä-Pohjanmaa, luotettavaa asuntokauppaa jo 58 vuotta, vuodesta 1966.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
566734
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4k + k + s + ph + khh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
103,5 m²
Kokonaispinta-ala
103,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

222 000,00 €

Velaton hinta

222 000,00 €

230 000,00 €

Neliöhinta

2 144,93 €/m²

Vastike

Hoitovastike

289,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

289,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, yhtiön perimä TV-maksu 22,50 €/kk. Vesiennakko 20e/kk/hlö aikuiset henkilöt. Kylmä vesi 4,65e/m3, lämmin vesi 9,40 e/m3. Vesimaksu tasataan todellisen kulutuksen mukaan kaksi kertaa vuodessa. Autokatos- ja autopaikkamaksu 48,00e/vuosi. Omalta sähkömittarilta tuleva sähköauton latausmahdollisuus (11 kW) (latauslaitteesta sovitaan erikseen)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kärjen asuinalueen kattavat palvelut.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Siistikuntoinen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Ilmalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti/ tapetti. Olohuone: Parketti/ tapetti. Makuuhuone 1: Parketti/ tapetti. Makuuhuone 2: Parketti/ tapetti. Makuuhuone 3: Parketti/ tapetti. Sauna: Laatta/ paneeli. Kylpyhuone: Laatta/ kaakeli. Wc: Laatta/ tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone Integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 x Wc, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Lattialämmitys alakerrassa, patterilämmitys yläkerrassa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Ruukki Classic konesaumattau peltikatto.
Isännöitsijän yhteystiedot
LePo-Isännöinti
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

9 kpl

Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
2 964 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Seinäjoen kaupunki/ kaavotus

Asunto Oy Seinäjoen Laulutaival

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Kärki, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Saarinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.