Omakotitalo | k, rh, oh, 4mh, harrastehuone, takkahuone, ph, s, khh, kph / wc

Harjutie 13, Pertteli, Salo

Hinta

244 000 €

Koko

172 / 262 m²

Vuosi

1997

Upea punatiiliverhoiltu omakotitalo hyvällä sijainnilla! Tervetuloa kotiin unelmiesi omakotitaloon! Tämä viehättävä omakotitalo tarjoaa tilaa isommallekin perheelle ja tarjoaa laadukasta asumista kahdessa tasossa. Tämä koti on ollut yhden perheen omistuksessa, joten se on täynnä rakkautta ja huolenpitoa. Kodin kaksi tasoa tarjoavat runsaasti tilaa ja mukavuutta. Kaksi varaavaa takkaa ovat luomassa lämpöä ja tunnelmaa ja pitävät sähkölaskun maltillisena. Keittiö on tilava joka tekee ruoanlaitosta nautinnollista. Makuuhuoneita on molemmissa kerroksissa ja ne tarjoavat rauhallisen paikan rentoutumiseen ja nukkumiseen. Olohuoneessa ja takkahuoneessa voi viettää laatuaikaa ja seurustella läheisten kanssa. Erillinen 2 auton talli, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja suojaa ajoneuvoillesi. Lisäksi tallissa on sähkölatauspaikka, joka tekee sähköautojen lataamisesta vaivatonta ja ympäristöystävällistä. Kiinteistö sijaitsee upealla tontilla, joka tarjoaa mahdollisuuden hienojen istutuksien hoitamiseen. Tämä on täydellinen paikka perheelle, joka rakastaa ulkoilmaelämää ja kaunista ympäristöä. Koti sijaitsee erinomaisella sijainnilla. Moottoritie on lähellä ja Salon palvelut ovat vain noin 10 kilometrin päässä. Pääkaupunkiseutu on helposti saavutettavissa alle tunnissa, joten tämä koti tarjoaa tasapainon maaseudun rauhasta ja kaupungin mukavuuksista. Tämä on tilaisuutesi asua unelmiesi kodissa hyvällä sijainnilla ja kaikilla mukavuuksilla. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi tähän upeaan omakotitaloon! Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Myynti: Annele Koivunen 044 770 1332 tai annele.koivunen@op.fi Myös muut seitsemän välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
562086
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
k, rh, oh, 4mh, harrastehuone, takkahuone, ph, s, khh, kph / wc
Asuintilojen pinta-ala
172 m²
Kokonaispinta-ala
262 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997
Vapautuminen
1.12.2023
Vapautuu: 1.12.2023 mennessä

Hinta

Myyntihinta

244 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

645,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus: 2022 17868kWh/v, 2021 17936,55kWh/v, 2020 14000kWh/v (käytetty puita)
Kiinteistövero: 645

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Omakotitalo sijaitsee Salon Perttelin Kaivolassa, viihtyisällä pientaloalueella. Rauhallinen luonnonläheinen asuinalue. Hyväkuntoinen tyylikäs koti rauhallisella sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole vielä lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa, työn alla
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Keittiö: tapetti/kaakeli, pyökkiparketti. Olohuone: tapetti, pyökkiparketti. Makuuhuone 1: tapetti, pyökkiparketti. Makuuhuone 2: tapetti, pyökkiparketti. Makuuhuone 3: tapetti, pyökkiparketti. Kodinhoitohuone: lasikuitutapetti/laatta, laattalattia. Sauna: paneeli/lasitiili, laattalattia. Kylpyhuone: kaakeli, laatta. Askarteluhuone: laattalattia. Wc: kaakeli, laatta. Makuuhuone 4: tapetti, pyökkiparketti. Takkahuone: tapetti, laattalattia.
Keittiön kuvaus
Kylmiö Festivo kylmiö, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin (suodatin), leivinuuni (olohuoneen puolella), astianpesukone, kaapistot pyökki, pöytätasojen materiaali (kivitasot) ja kiinteä arkipöytä. Keittiön jatkeena on käytännöllinen ruokailutila.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku (alakerrassa 2, yläkerrassa 1), peilit, pesukoneliitäntä (khh).
Säilytystilojen kuvaus
varasto, kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-676-4-59
Tontin pinta-ala
1 449 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Loistavasti toteutettu pihapiiri, jossa takapiha on kokonaan luonnontilassa. Rakennusta ympäröi paljon kaunista kasvillisuutta.
Tontin nimi
Tontti 2 K 56,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 289 m². Tontin tehokkuusluku e=0,20
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1995.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, kaavoitus p. 02 778 5105
Rakennukset
Autotalli, rakennuslupa v.1995, lopputarkastettu v.2000
Palvelut
Palvelut: Salon keskustaan noin 10 km. Pääkaupunkiseudulle noin 1 h ajomatka ja Turkuun (Tyks) noin 40 min. Alueen päivittäistavarakauppa 1 km etäisyydellä, ala-aste ja päiväkoti ovat 2 km säteellä. Koulut: Alakoulu kohtuullisella etäisyydellä. Muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Kaivolan päiväkoti. Liikenneyhteydet: Noin 5 min ja noin 6 km ajomatka (E18) moottoritieliittymään Piihovi, Turku-Helsinki, Salon keskustaan autolla noin 10 min, Turkuun (Tyks) noin 40 min ja Someron keskustaan alle 20 min.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Pertteli, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.