Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Kerrostalo | 2H + K + P

Rahakamarinkatu 2, Länsi-Pasila, Helsinki

Hinta

230 000 €

Koko

52,5 m²

Vuosi

1987

Tervetuloa tutustumaan tähän heti vapaaseen kaksioon, joka tarjoaa helppoa ja luonnonläheistä asumista rauhallisella Länsi-Pasilan alueella. Asunto sijaitsee hyvin hoidetussa taloyhtiössä, joka on tunnettu lapsiystävällisestä ilmapiiristään ja sijainnistaan aivan Keskuspuiston vieressä. Taloyhtiön palveluihin kuuluvat mm. sauna, pesutupa ja kaunis sisäpiha, jotka tarjoavat asukkaille viihtyisää lisämukavuutta arkeen. Lisäksi taloyhtiöön on tehty useita suuria peruskorjauksia, kuten ikkunoiden ja ovien uusinta sekä julkisivuremontti vuonna 2021, mikä takaa asumismukavuuden ja talon arvon säilymisen. Erityisesti mukavuutta arvostaville tämä kaksio tarjoaa helpon pääsyn suoraan katutasosta, vaikka se on merkitty olevaksi toisessa kerroksessa. Tämä käytännöllinen ratkaisu mahdollistaa vaivattoman liikkumisen ilman hissin odottelua, sillä pääset suoraan ulko-ovesta asuntoon. Alueen palvelutarjonta on kattava, sillä kävelymatkan päässä sijaitsee Mall of Tripla -kauppakeskus, josta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut. Liikkuminen on vaivatonta, sillä juna-, bussi- ja raitiovaunupysäkit ovat vain muutaman sadan metrin päässä. Länsi-Pasilan sijainti tarjoaa myös erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet, sillä upeat Keskuspuiston ulkoilumaastot ovat aivan taloyhtiön takana. Lisäksi alueen kehitys luo tulevaisuudessa entistäkin vetovoimaisemman ympäristön asua, sillä Pasilasta povataan Helsingin uutta ydinkeskustaa. Tule ja ihastu tähän viihtyisään kaksioon, joka tarjoaa modernin ja luonnonläheisen asumisen parhaat puolet Länsi-Pasilan sydämessä! Ota yhteyttä ja tee unelmistasi totta: Anna Tapojärvi Puh: 040 587 8010 Email: anna@asuntokauppiaat.fi Käy kotisivuillani: www.asuntokauppiasanna.fi Seuraa minua somessa: Hanki rahanarvoisia vinkkejä asuntokauppaan seuraamalla minua Facebookissa ja Instagramissa: – Facebook: Asuntokauppias Anna – Instagram: @AsuntokauppiasAnna Anna on laatuauktorisoitu ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, joka toimii kaupanvahvistajana. Huom: Asuntoportaalien tiedot ovat vain pintaraapaisu. Saadaksesi kattavamman kuvan ja virallisen myyntiesitteen, ota yhteyttä Annaan suoraan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 20.5. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Anna Tapojärvi
p. 0405878010

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21794844
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + K + P
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52,5 m²
Kokonaispinta-ala
52,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1987
Käyttöönottovuosi
1987
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

230 000,00 €

Velaton hinta

230 000,00 €

Neliöhinta

4 380,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

322,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

322,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lämminvesimaksu 22 €/kk Sauna 12 €/kk Pesutupa 45 €/vuosi Mahdollinen ylimääräinen hoitovastike 184€ (Yhtiökokous 24.4.2024: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä 1-2 kuukauden ylimääräinen hoitovastike). Päätettiin, että pääomavastikkeet tuloutetaan ja lainaosuussuorituksista rahastoidaan enintään lainalyhennyksiä vastaava määrä. Päätettiin yksimielisesti antaa valtuudet hallitukselle linjasaneerauksen hankesuunnittelun aloittamiselle. Taloyhtiön uudet vastikkeet ja maksut vahvistetaan yhtiökokouksessa ja ne astuvat voimaan vuosittain 1.7. alkaen: Hoitovastikkeen määrä nousee nykyisestä 1,75 eurosta neliömetriltä kuukaudessa 1,90 euroon neliömetriltä kuukaudessa​​ (349,60 €/kk)

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään,kaakkoon
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Asunnossa on elämisen jälkiä, mutta se on pidetty siistissä kunnossa. Asunto tarjoaa loistavat puitteet sekä pientä päivitystä kaipaavalle että sellaisenaan viihtyisään asumiseen. Edellisestä remontista on vierähtänyt jo vuosikymmeniä, joten asunto tarjoaa uudelle omistajalle mahdollisuuden päivittää se vastaamaan nykypäivän tarpeita ja makuja. Erinomainen valinta niin ensiasunnoksi kuin sijoituskohteeksi.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Valoisa ja tehokkaasti suunniteltu keittiö. Keittiö on varustettu klassisilla valkoisilla kaapeilla ja runsailla säilytystiloilla, mukaan lukien yläkaapit ja laatikostot. Työtasot ovat laminaattia terastä, ja niissä on upotettu tiskiallas. Keittiön varustukseen kuuluu myös liesi uunilla, liesituuletin ja jääkaappi/pakastin. Lattiamateriaalina on puuparketti. Välitilassa on laatoitus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: laatta
Kylpyhuoneessa on valkoiset kaapit, ja niiden yläpuolella on peilikaappi valaistuksella. Allaskalusteet sisältävät käsienpesualtaan ja alakaapin. Kylpyhuoneessa on myös suihkukaappi, joka erottaa suihkun muusta tilasta ja minimoi veden roiskumisen. Pesukoneliitäntä mahdollistaa oman pyykinpesukoneen käytön, mutta taloyhtiössä on myös pyykkitupa asukkaiden käytössä. WC-istuin. Tärkeä tiedoksi on, että tämä kylpyhuone on tarkoitus uudistaa osana tulevaa linjasaneerausta, jonka suunnittelutyö on vielä kesken. Tämä antaa uusille asukkaille mahdollisuuden perehtyä tulevaan remonttiin ja jopa vaikuttaa tulevan kylpyhuoneensa suunnitteluun. Uuden omistajan on siis mahdollista toteuttaa oma unelmien kylpyhuoneensa, mikä lisää asumismukavuutta ja henkilökohtaista ilmettä uuteen kotiin.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen pariovet parvekkeelle tuovat runsaasti luonnonvaloa tilaan, luoden avoimen ja kutsuvan tunnelman. Olohuoneen lattiana parketti, seinissä on maali/tapetti. Olohuoneesta on pääsy parvekkeelle, joka avautuu etelään. Tämä antaa asukkaille mahdollisuuden nauttia auringonvalosta suurimman osan päivästä, tekee tilasta erinomaisen paikan aamukahville tai iltapäivän rentoutumishetkille ulkoilmassa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa on kaapistot. Lattia muovimatto/muu, seinät maali/tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy, 01301 Vantaa, Jan Granström / Emännöintitoimisto Aamu, palvelumestari@aamu.io p. 09 6150 7333
Huolto
Kiinteistöhuolto Varonen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä on seuraavat tilat:
- Varastotilat
- Urheiluvälinesuojat
- Pesutupa
- Kuivaushuone
- Mankelihuone
- Saunat

Kuntotutkimukset: Raportista "KA-tiivistelmä 8.1.2023" löytyy yksityiskohtaista tietoa tulevien korjausten kustannusarvioista, jotka on esitetty seuraavasti:

Rakennustekniikka:
Salaojien huuhtelu ja kuvaus, pihalaatoitusten kunnostus, aluevarusteiden huolto, julkisivujen huolto, ja muita pienempiä korjauksia kuten porrashuoneiden maalaus ja ulko-ovien huoltomaalaus.

LVI-tekniikka:
Lämmitysjärjestelmän osien uusiminen, patteriventtiilien uusinta, käyttövesi- ja viemäriverkoston kuntotutkimukset ja mahdolliset uusinnat, ilmanvaihtojärjestelmien huolto ja uusinnat.

Sähkötekniikka:
Sähkö- ja heikkovirtajärjestelmien uusinnan varaus, valaisinten ja kytkinlaitteiden huolto, puhelin- ja turvajärjestelmien parannukset.
Kustannusarviot on esitetty raportissa ja ne on merkitty €-merkinnöillä kunkin toimenpiteen kohdalla. Toimenpiteiden tarkemmat kustannukset ja ajankohdat riippuvat kuntoarvion tuloksista ja taloyhtiön päätöksistä kunkin toimenpiteen toteutuksesta​​.
Kuntotutkimus tehty: 2023
Tehdyt remontit
Taloyhtiössä suoritetut remontit ovat:

2023: Kuntoarvio, Käyttövesikartoitus
2023: Julkisivuvalaisimet vaihdettu
2021: Elementtisaumausten uusiminen
2021: Sisäpihan ennallistaminen
2018: KH ja yleisten tilojen ikkunoiden vaihto
2017: Julkisivuremontti
2015: Ilmanvaihtokanavien puhdistus
2010: Pihavalojen uusiminen
2008: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
2004: Lämmönsiirtimen ja patteriventtiilien uusiminen
2001: Kattojen peruskorjaus, Laajakaista
2001: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu
1999: Lukitusuudistus, Linjasaneeraus toteutussuunnittelu
1999: Hissien modernisointi
1999: Parvekkeiden, terassien ja kattoparvekkeiden korjaus
1999: Kattojen korjaus kattoparvekkeiden alta​​.
Tulevat remontit
Taloyhtiö Asunto Oy Rahakamarinkatu 2 suunnittelee seuraavia kunnossapito- ja muutostöitä vuosille 2024-2028:

2024: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu

2025-2026: Lukituksen uudistus

2025-2026: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu

2026-2027: Hissien modernisointi

Nämä tulevat remontit ovat osa taloyhtiön pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmaa, ja ne voivat vaikuttaa osakehuoneistojen käyttöön, yhtiövastikkeisiin ja muihin käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Tarkemmat tiedot ja kustannusarviot suunnitelluille töille esitellään yhtiökokouksessa ja ovat osakkeenomistajien saatavilla hallituksen kirjallisessa selvityksessä.

Linjasaneerauksen hankesuunnittelun on arvioitu valmistuvan vuonna 2024, ja linjasaneerauksen toteutussuunnittelun on suunniteltu olevan valmis vuosien 2025-2026 aikana. Nämä aikataulut tarjoavat osakkeenomistajille ja tuleville asukkaille selkeän kuvan siitä, milloin suunnittelutyö päättyy ja milloin itse remontti saattaa alkaa.
Energialuokka
D (2018), Voimassa: 27.09.2033. E-luku: 155
Tontin koko
4 075 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Pasilaan ja sen ympäristöön on suunnitteilla useita merkittäviä kaavoitus- ja rakennushankkeita, jotka vaikuttavat alueen kehitykseen. Tässä tiivistetty yhteenveto alueen tulevista muutoksista:

1. Radiokatu 15 ja 20:
- Kaksi toimitilarakennusta puretaan.
- Tilalle rakennetaan asuntoja lähes 1000 ihmiselle ja päiväkoti.

2. Yleisradion alue, Ilmala:
- Suunnitteilla uusi media-alan keskittymä.

3. Pasilan puistotie:
- Alueelle elävöitystä tuo uusi 150-paikkainen päiväkoti Kyllikinpuiston pohjoispuolelle.

4. Hakamäki, Ilmalan aseman lähellä:
- Suunnitellaan toimistorakentamista, kokonaispinta-ala 40,000-60,000 neliömetriä aseman välittömässä yhteydessä.

5. Länsi-Pasila, Päiväkoti Hertta ja Hertanmäki:
- Mahdollistetaan uuden päiväkodin rakentaminen Pasilan puistotien varteen sekä tonttien muodostaminen Hertanmäen ja Pasilan puistotien puutaloille.

6. Kalasataman raitioteiden yleissuunnitelma:
- Esitetään raitiotien toteuttamista välille Kalasatama - Pasila.

7. Pasilankadun liikennesuunnitelma, Esterinportti-Kyllikinportti:
- Joukkoliikenne keskitetään omille kaistoille kadun keskelle.

8. Veturitien liikennesuunnitelma:
- Linjataan Veturitie kulkemaan radan vieressä Pasilankadun ja Rantaradan ylittävän sillan välisellä matkalla.

9. Ratapihakortteleiden liikennesuunnitelma:
- Kaava mahdollistaa järjestelyt jalankululle, pyöräilylle, joukkoliikenteelle sekä autoille.

Nämä hankkeet tuovat mukanaan rakennustyön aiheuttamia haittoja, kuten melua ja liikennehaittaa. Ostajia ja sijoittajia kehotetaan tutustumaan lähialueen kaavoitushankkeisiin huolellisesti. Lisätietoa kaavoituksesta antaa Helsingin kaupungin asemakaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
50 276,10 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2045

Asunto-oy Rahakamarinkatu 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Tämä asunto sijaitsee ihanteellisella paikalla Länsi-Pasilassa, lähellä Helsingin pääpoliisiasemaa ja Keskuspuiston vieressä. Alue tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet:

1. Julkisen liikenteen yhteydet:
- Bussipysäkki: 4 minuutin kävelymatkan päässä (260 metriä)
- Raitiovaunupysäkki: 4 minuutin kävelymatkan päässä (260 metriä)
- Metro: 18 minuutin ajomatka (3,6 km)
- Juna-asema Tripla: 14 minuutin kävelymatka (1,0 km)

2. Lähipalvelut:
- Ruokakauppa: 1 minuutin kävelymatka (50 metriä)
- Posti: 12 minuutin kävelymatka (790 metriä)
- Kirjasto: 14 minuutin kävelymatka (980 metriä)
- Ravintola: 2 minuutin kävelymatka (60 metriä)

3. Perheille suunnatut palvelut:
- Päiväkoti: 2 minuutin kävelymatka (140 metriä)
- Koulu: 15 minuutin kävelymatka (1,1 km)
- Leikkipuisto: 4 minuutin kävelymatka (310 metriä)

Asunto on sijaintinsa vuoksi erinomainen valinta niin lapsiperheille, opiskelijoille kuin työssäkäyville, jotka arvostavat helppoa pääsyä Helsingin keskustan palveluihin ja kulttuuritarjontaan sekä mahdollisuutta nauttia luonnosta Keskuspuiston läheisyydessä.

Mall of Tripla, joka sijaitsee Itä-Pasilassa lähellä tätä asuntoa, on monipuolinen kauppa- ja vapaa-ajankeskus, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita ja aktiviteetteja. Tripla ei ole vain Pohjoismaiden suurin ostoskeskus, vaan se sisältää myös monia muita palveluita ja tiloja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen kohteen. Tripla toimii myös merkittävänä liikenteen solmukohtana, josta löytyvät junien, metrojen, bussien ja raitiovaunujen yhteydet. Tämä tekee siitä erinomaisen lähtökohdan matkoille niin kaupungin sisällä kuin sen ulkopuolellekin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.