kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy
kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy

Rivitalo | 3h, k, s, 79 m2 + lämmin varasto 8,5 m2, lasitettu parveke

Ristiniementie 26, Laurinlahti, Espoo

Hinta

329 000 €

Koko

79 / 87,5 m²

Vuosi

1997

Laurinlahti on lapsiystävällinen ja merellinen pientaloalue joka sopii hyvin perheelle, joka arvostaa luonnon ja palveluiden läheisyyttä, hyviä yhteyksiä ja rauhaa. Tämä valoisa päätyasunto sijaitsee vuonna -97 valmistuneessa hyvin hoidetussa yhtiössä. Sisääntulokerroksessa sijaitsee valoisa olohuone josta on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle - merikin näkyy. Olohuone ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa ja ruokailutilan vieressä on vaaleapintainen vuonna 2017 moderniksi remontoitu keittiö. Tässä kerroksessa on myös erillinen tilava wc. Sisääntulon vieressä on asunnon toinen piha-alue johon paistaa ilta-aurinko. Alakerrassa ovat huoneiston kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, joista toisesta on käynti huoneiston toiselle pienemmälle piha-alueelle aamuaurinkoon. Alakerrassa on myös saunaosasto ja "varastohuone" joka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen, esimerkiksi työtilaksi tai jumppahuoneeksi. Asunnolle kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka. Hyvin hoidettu yhtiö. Alueella on kattavat palvelut ja hyvät yhteydet, mm. kauppakeskus Lippulaivan palvelut ja länsimetro kävelymatkan päässä. Puistot, päiväkodin ja koulut ovat kävelyetäisyydellä sekä suomen että ruotsin kielisille perheille. Hyvät harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet sekä meri lähellä. Esittelyvaraukset ja lisätiedot: Kirsi Apajalahti-Plyhm, 050 343 4475 tai kirsi@kotimeklarit.com.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21025343
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, 79 m2 + lämmin varasto 8,5 m2, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Muiden tilojen pinta-ala
8,5 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjesteyksen mukainen huoneistoselitelmä: 3h+k+s+var ja pinta-ala 79 + 8,5 m2.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Velaton hinta

329 000,00 €

Neliöhinta

4 164,56 €/m²

Vastike

Yhtiövastike yhteensä

434,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Huoneiston lattiassa laminaatti paitsi eteinen laatta ja alakerran varastotila maalattu betoni. Seinissä maali.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Betoni/puu/tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu vuonna 2017; valkoiset mattapintaiset kaapistot toteutettu mittatilaustyönä - harmahtava kivitaso, jääkaappi / pakastin, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, uuni, astianpesukone, kaikki kodinkoneet Miele.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran tuplaikkunallinen erillinen wc / kodinhoito-tila; laatoitettu kauttaaltaan, pesukoneliitäntä, wc-istuin. Alakerran saunaosasto; laatoitettu kauttaaltaan, sähköinen lattialämmitys, ikkuna, suihku, wc-istuin, allas. Saunassa puupanelointi, sähkökiuas.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnon alakerrassa on lämmin varastohuone joka soveltuu hyvin muuhunkin käyttöön kuin varastotilaksi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto / peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Olarin Huolto Oy, Nina Jonasson, nina.jonasson@tl-konserni.fi.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä vesikiertoinen patterilämmitys, koneellinen tulo- ja poisto, Telia kiinteistöyhteys kuitu, yhteisantenni. Ilmalämpöpumput ovat osakkaiden kunnossapitovastuulla ja ilmalämpöpumppusopimus sitoo uusia osakkaita. Osakkaiden asentamat sähköauton latauspisteet ja terassit ovat osakkaiden kunnossapitovastuulla. Osakkaiden itsensä jälkikäteen asentamat parekelasit ovat osakkaiden huoltovastuulla. Yhtiön osakasluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä / jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa / salliessa, valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.
Kuntotutkimukset: 2017 Kiinteistön kuntoarvio
2021 Ikkunapuitteiden kartoitus + ulko-ovien kuntotarkastus
2021 Kattojen kuntokartoitus
2021 Kaukolämmön alasajokeskuksen ja lämpöverkon selvityksiä sekä suunnittelua
2022 Sokkeleiden kuntokartoitus
2022 Märkätilojen kartoitus
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 36

Tehdyt remontit
2008 Viemäri- ja lämmitysputkien korjausta 2010 Viemäri- ja lämmitysputkien korjausta, IV-kanavien putsaus 2013 Viemäri- ja lämmitysputkien korjausta B3-C5 edusta 2014-15 Räystäiden korjaukset 2014 Pintaveden poiston kallistusten korjaus 2016 Pergoloiden korjaus 2017 Aitojen maalausta ja kaidepuiden uusimista 2018 Käyttövesiputkien vuodon korjaus A-talon edustalla 2018 Maalausurakka: räystäslautojen puhdistus ja maalaus, paritalojen ylimmän rivin sisäänkäyntien katosten maalaus, pieneläinverkko räystäille ja parvekkeiden rakenteiden ja ulkoverhouksen maalaus. Yhtiössä tehdyt kutotarkastukset:
2019 Kattojen paikkamaalaus 2019 Ilmanvaihtokanavien tarkistus ja puhdistus, sekä liesikupujen vaihto
2019 Salaojien tarkistus ja huuhtelu 2022 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, patteriventtiilien
Tulevat remontit
Ikkunoiden ja ulko-ovien huoltokorjaukset (lainavaltuutus 80.000 € enintään 10 vuodeksi- korjaukset tehty, rahoitustapakyselyä ei ole vielä tehty). Sadevesirännien uusinta (mm. syöksyrännien lisäyksiä) (noin 13,000e). Yhteisten piha-alueiden suunnittelua parempaan kuntoon pienemmissä osissa, arvio kustannuksista 5.000 €. Laajempi puiden kaato piha-alueilta (noin 5000e). Kunnossapitohankkeet vuosi 2024: Märkätilojen ja vesikalusteiden remontointi kartoituksen perusteella, kattojen kunnossapitoa (Turhien antennien/satelliittilautasten poisto ja paikkaus. Tarvittaessa harkitaan sekä ulkovaipan lämpökuvausta että alipainetuulettimien hankintaa välikattoihin). Kunnossapitohankkeet vuosi 2025: Pihojen asfaltointi + hulevesiohjauksien päivityksiä. Kunnossapitohankkeet vuosi 2026: Parvekkeiden kuntokartoitus ja huoltokorjaukset
(lasit, laudoitukset, maalaustarve). Julkisivujen puuosien korjaus ja maalaus. Kunnossapitohankkeet vuosi 2027: Koko yhtiön kuntokartoitus, PTS, tonttiaidan (1 asuntorivin takapihan takana) uusiminen ja väliaitojen asentaminen.
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
6 200 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, 09-81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Ristiniementie 26

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Laurinlahden koulu, Mainingin koulu, Storängens Skola, Espoonlahden koulu, Espoonlahden lukio, Kaitaan lukio.
Palvelut: Kauppakeskus Lippulaivan kattavat palvelut, Elixia, Fressi, Espoonlahden uimahalli, jäähalli, hevostalli, urheiluhalli ym.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja - sekä suomen että ruotsin kieliset.
Liikenneyhteydet
Erinomaiset yhteydet sekä bussilla että metrolla (länsimetro - kauppakeskus Lippulaiva).
Pihan kuvaus
Huoneistolla on kaksi piha-aluetta - yksi n. kaakkoon ja toinen n. luoteeseen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laurinlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Apajalahti-Plyhm Kirsi

LKV, Kaupanvahvistaja

kotimeklarit | BkmHelsinki Oy

kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.