Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Kerrostalo | 1h + kt

Klovinportti 4, Mankkaa, Espoo

Hinta

159 000 €

Koko

26 m²

Vuosi

2018

Viihtyisä yksiö parhaalla sijainnilla Mankkaalla. Tämä valoisa toiseksi ylimmän kerroksen asunto tuntuu neliöitään isommalta selkeän pohjaratkaisun ansiosta. Keittiöön on saatu mahdutettua hyvin säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on liitännät pesukoneelle. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on upea citypesula sekä hyvät säilytystilat ulkoiluvälineille. Jokaisella huoneistolla on käytössä irtaimistovarasto. Mankkaa on arvostettu, keskeinen asuinalue Espoossa, josta on hyvät liikenneyhteydet niin Helsinkiin kuin ympäri Espoota. Täältä liikut helposti bussilla joko Tapiolaan tai Leppävaaraa, myös autoilijalle on huippuyhteydet. Alueella on toimivat lähipalvelut, kuten kaupat, koulut ja tarhat. Urheilumahdollisuudet ovat nekin hyvät ja esimerkiksi golfiakin voi harrastaa läheisellä Tapiolan kentällä. Tervetuloa tutustumaan! Myyntiä hoitaa: LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner 040 9522 145 | lauri@bo.fi www.facebook.com/haapamakikatas IG @haapamakikatas

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20127328
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
26 m²
Kokonaispinta-ala
26 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Neliöhinta

6 115,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

127,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

127,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Autolataussähkö 0,2520 €/kulutus Autolataussähkön ennakko 30 €/kpl Autopaikkavuokra 60 €/kpl Kylmä vesi 3,90 €/kpl/kulutus Lämmin vesi 9,31 €/kpl/kulutus Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokseltakaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
keskitetty koneellinen tulo ja poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiössä on kalusteuuni, keraaminen keittotaso, astianpesukone ja jääkaappipakastin sekä tilavaraus mikroaalto­uunille. Seinät maalattu ja lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa on wc-istuin, allas, allaskaappi, suihku, suihkuseinä, liitäntä pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Seinät ja lattiat laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät maalattu ja lattia parkettia.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Milka Kalmanlehto, milka.kalmanlehto@kiinteistotahkola.fi, p. 0207480053
Huolto
Tapiolan Lämpö Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Autopaikkoja koskee15 § LUNASTUSMENETTELY
Jos autokatospaikan tai kattamattoman autopaikan hallintaan oikeuttava osake (osakkeet 21086-21179) siirtyy milla tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajille oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto­osakeyhtiölain säännöksiä.
Muuta: Kaapeli-tv, taloyhtiölaajakaista 10 M, DNA Welho, citypesula, irtaimisto-, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastotilat, irtaimistovarastotiloina toimivat väestönsuojat, taloyhtiön teknisiä tiloja.

Korontarkistuspäivä vuosittain 30.10.

Yhtiön tontin ja naapuritontin (49-26-172-2) välille on solmittu yhteisjärjestelysopimus, jossa on sovittu mm. yhteiskäytössa olevista piha-, leikki- ja oleskelualueista, kulkuväylistä, jätehuollosta sekä väestönsuojasta. Em. yhteisjärjestelysopimuksen mukaan yhtiön autokatospaikat numerot AK1-AK12 sijaitsevat naapuriyhtiön (49􀁞26􀁠172-2) tontilla.
Autokatospaikkojen tai kattamattomien autopaikkojen osakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 37

Tehdyt remontit
Tilikauden aikana tehtiin normaaleja huoltokorjauksia.
Piha-alueen sähkönkulutuksen mittaamiseksi asennettiin erillinen sähkömittari. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti piha-alueen sähkönkulutus jaetaan Espoon Klovinsepän kanssa.
Tulevat remontit
2023 Parvekelasien huolto
2025 Autokatoksen huoltomaalaus
2027 Perustajaurakoitsijan kymmenvuotisvastuiden kuntokartoitus
2028 Viemäreiden kuvaus ja huuhtelu tarpeen mukaan
2028 IV-kanavien nuohous ja säätö
2028 Palovaroittimien uusiminen
2030 Pattereiden tasapainotus ja lämmitysverkoston säätö
Energialuokka
C (2013), Energiatodistus voimassa 7.10.2026 asti.
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, www.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Klovinkukkula

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asuntoyhtiön autopaikat ovat pihapaikkoja. Niitä on 37 kpl ja niistä 25 kpl sijaitsee omalla tontilla. Loput 12 paikkaa sijaitsevat naapuritontilla eli Asunto Oy Espoon Klovinsepän pihalla. Omalla tontilla olevista autopaikoista kaksi on liikuntaesteisille varattuja paikkoja, jotka jäävät yhtiön hallintaan. Myös omalla tontilla olevat 3 vieraspaikkaa jäävät yhtiön hallintaan. Osakkeina myytäviä autopaikkoja on 20 kpl omalla tontilla ja 12 kpl naapuritontilla. Naapuritontilla Asunto Oy Espoon Klovinsepän pihalla olevat liikuntaesteisille varatut kaksi autopaikkaa ja kolme vieraspaikkaa ovat Asunto Oy Espoon Klovinsepän yhtiön hallinnassa. Lisäksi Klovinsepän tontilla on yksi osakkeena myytävä autopaikka. Asunto Oy Espoon Klovinkukkulan käytössä olevista autopaikoista 32 on katettu ja varustettu lämmityspistorasioin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mankkaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katas Lauri

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.