Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama | Kallion Kodit Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, s, wc, lasitettu parveke

Palkkatilankatu 8, Länsi-Pasila, Helsinki

Hinta

309 000 €

Koko

75 m²

Vuosi

1981

Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan kulmahuoneistoon aivan Keskuspuiston laidalle! Tässä tilavassa kolmiossa on todella toimiva pohjaratkaisu ja neliöt on käytetty erinomaisesti. Asunto soveltuu monenlaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Olohuoneeseen mahtuu hyvin sekä oleskelutila että suurempikin ruokailuryhmä. Kaksi tilavaa makuuhuonetta muuntuu moneksi, toinen vaikka lastenhuoneeksi tai työhuoneeksi. Rauhalliselle sisäpihalle oleva lasitettu parveke ja oma sauna tuovat lisää asumismukavuutta. Asunnon sijainti aivan Keskuspuiston vieressä on erinomainen, ja kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Kävelymatkan päästä löytyy kauppakeskus Tripla monipuolisine liikkeineen, ravintoloineen ja palveluineen. Pasilan juna-asema, sekä bussi- ja ratikkapysäkit ovat myös todella lähellä, joten julkiset kulkuyhteydet ovat loistavat. Tule ihastumaan! Ota yhteyttä ja varaa oma esittelysi nyt.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1367832
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, wc, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1981
Vapautuminen
Viimeistään kaksi kuukautta kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

304 521,39 €

Velkaosuus

4 478,61 €

Velaton hinta

309 000,00 €

Neliöhinta

4 120,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

412,50 € / kk

Pääomavastike

45,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

457,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Laajakaistavastike 1€/hsto/kk.
Hoitovastikeperuste pinta-ala, pääomavastikeperuste osakkeiden lukumäärä.
Hallituksella valtuus tarvittaessa periä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta.
Ylimääräisen yhtiökokouksen 13.2.2023 rahoitusäätöksen mukaan yhtiön energiahanke rahoitetaan 1200000€:n hoitolainalla. Myytävän huoneiston laskennallinen pinta-alaperusteinen osuus on n. 15500€.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
sisään vedetty
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tehdyt remontit
Olohuoneen ja makuuhuoneen seinät maalattu kesällä 2023
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, koneellinen poistoilmanvaihto. Yhtiön on päättänyt energiaremontista ja maalämpöön siirtymisestä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, uuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukoneliitäntä, astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, kalusteväli laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkukaappi, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, pesukone, erillinen wc
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Kph laatta, wc muovi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiöllä energiaremonttia varten luotollinen tili 1200000€:n limiitillä, käytössä 862511,75€ per 19.4.2024, yhtiöllä luotollinen tili 33637,55€:n limiitillä, käytössä 7053,90€.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Tulevien kustannusten määrä ei ole tiedossa. Ylimääräinen yhtiökokous 13.2.2023 päätti energiahankkeen rahoituksesta nostettavalla 1200000€:n hoitolainalla. Kunnossapitotarveselvityksessä kustannusarvioita kunnossapitotarveselvityksen mukaisille toimenpiteille.
Taloyhtiön autopaikat

lisätietoa: Yhtiö on osakkaana Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:ssä, joka vuokraa pysäköintipaikkoja. Junailijankuja 11, 00520 Helsinki, puh. 010 324 8990

Tehdyt remontit
vesikatteet uusittu, asennettu kattotikkaat ja lämmityskaapelit vesiränneihin ja kouruihin, rakennusten alapohjien kosteuskartoitus 06, julkisivun elastiset saumat uusittu 07, tiilivauriokorjaukset, asennettu hissikuilujen pohjille tikkaat, ikkunat ja parvekeovet on uusittu puualumiinirakenteisiksi 08, I-rapun Palkkatilankadun puoleisen sokkelin vedeneristys, huuhdeltu ja kuvattu kaikki maanalaiset putket, piha-alueen pienet asfalttipaikkaukset 09, lämmityssuunnittelu, lämmönjakokeskus, salaojien korjaustöiden hankesuunnittelun käynnistys ja julkisivujen tiilenvaihtotyöt saatettu loppuun 10, lämmitys- ja käyttövesiverkoston venttiilit, jätekatos kunnostettu, taloyhtiölaajakaista, G-rapun saunan kunnostus 11, lämmitysverkoston tasapainotus, lukkojen uudelleensarjoitus ja H-rapun ilmankuivaja uusittu 12, katolla sijaitsevan poistoilmapuhaltimen sähkömoottori uusittu, H-portaan koneiston jarrupinnat ja jarrujouset uusittu, sadevesi- ja salaojajärjestelmän korjaussuunnittelu sekä piharakenteiden uusimisen suunnittelu 13, salaojien ja sadevesijärjestelmän osittainen kunnostus ja piharakenteiden korjaukset ja pihavalaistuksen parantaminen, pihamuurien kunnostus, maantasoterassien kunnostus ja laatoitus, alapohjien tuuletuksen järjestäminen 14, G-rapun vesikaton korjaustyö ja asunnon vesivuotojälkien korjaus G-rapun saunan suihkutilan seinän uusiminen, saunan kiuas uusittu, uuden lain mukaisten energiatodistusten laadinta 15, A-rapun matonpesulan seinän laattojen korjaustyö, H-saunan remontti, E-, G- ja I-portaiden otsonoinnit, VSS-suojan paine- ja tiiveyskoe A, B, C, D, E, F, G, H ja I huippuimurien hihnojen vaihto LJH tasoaltaan uusiminen, E-rapun koodilukko uusittu G-portaan hissi johdelinja uusittu, Parvekkeiden betonirakenteiden kuntotutkimus 16, G-H-I portaiden hissien korjaussuunnittelu ja kilpailutus, porrashuoneiden ilmanvaihdon tarkistus ja ilmahormien nuohous 17, G, H, I-rappujen hissien uusiminen, kattojen kuntotarkastus ja korjaustyöt, I, G -rappujen korjaukset hissin kuilun edustalla, E-rapun kellarikomeroiden tyhjennys ja tiivistys 18. Kaivonteko, kellarikerroksen lattioiden teko I ja H porras
Aurinkovoimala 2019, Talojen G-H-I sekä huoneiston G 63 asunnon omalla tasolla olevan vesikaton alueen (n. 50 m²) uusiminen.
Lisäksi kolmen hissin konehuoneiden räystäät uusittiin ja tehtiin räystäsrakenteen muutostyöt ja uusittiin pellityksiä ja saumauksia. Huoneistojen G 63 ja G 64 sisäpuolten ennallistaminen sekä porrashuoneen ylimmän kerroksen sisäpuoliset korjaukset VAK-järjestelmän uusiminen, vanhan Atmostech järjestelmän saneeraus Ouman Outflex järjestelmään LJH moottoriventtiilin uusiminen Ouman M31C150 Vesimittarien sulkuventtiilien uusiminen
G-portaan iv-puhaltimen laakereiden vaihto ja äänieristeet ja varaosien vaihdot E-portaan sähkömoottorin ja puhaltimen laakerien vaihto, siipien puhdistus ja hihnan vaihto ja osat 2020, sadevesikaivojen korjaus, kph kuntotarkastukset -21, kahden saunan kiukaat -22, g-talon katon vuoto korjattu -23. Korjauksista yksityiskohtaisesti kts. kunnossapitotarveselvitys.
Tulevat remontit
Energiaremontti (kaukolämmöstä maalämpöön, aurinkovoimalan hankinta) -23-24. Kunnossapitotarveselvitys: kylpyhuoneiden korjauksia, yleisten tilojen ja saunatilojen kunnostusta, parvekkeiden korjaussuunnittelun käynnistys ja julkisivujen kuntotutkimus, parvekkeiden korjaus ja julkisivujen kunnostus, vesi- ja viemärijärjestelmän kuntokartoitus, puhelin-/dataverkon uusimisen suunnittelu
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
5 584,3 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
67 442,74 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

Asunto Oy Magdaleenanpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Pasilan peruskoulu (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Alepa, K-Market, Lidl, K-Supermerket, Prisma (n. 0.5 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Tripla (n. 0.5 km), Keskuspuisto (n. 0.1 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Susanna (n. 0.1 km)
Liikenneyhteydet
Pasilan Asema (n. 0.5 km)

Tiedustelut
Katariina Raitamäki,
p. 050 310 4799,
katariina.raitamaki@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katariina Raitamäki

myyntineuvottelija, KTK

Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama | Kallion Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama | Kallion Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.