Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Mökki tai huvila | Saaristolaistalo.

Lempnäs saari, Lempnäs, Parainen

Hinta

220 000 €

Koko

-

Vuosi

-

Mökki tai huvila

Lempnäs saari, Lempnäs, Parainen

Hinta

220 000 €

Koko

-

Vuosi

-

SAARISTOLAISTALO Lempnäs, Houtskari. Kaunis ja helppokulkuinen, n. 1,6 ha:n tontti ja 1920-luvun asuinpaikka. Vanhaa rakennustapaa ja tyyliä vaalien on rakennettu hirsirunkoinen päärakennus, sali, keittiö ja kaksi makuuhuonetta sekä kuisti, n. 90 m² ja yläkerta n. 40 m². Saunarakennus, vierasmökki ja vanha navetta, kaikki kauniisti remontoitu. Kaikkien rakennusten katot on uusittu vuosina 1999-2005. Porakaivo ja suojaisa laituri. Yhteysalus liikennöi. Täällä voit viettää aikaasi ja nauttia saariston rauhasta! Eri hakupalveluiden kartat saattavat sijoittaa kohteen virheellisesti väärään paikkaan. Pyydä meiltä sähköpostiesite, saat kohteen kartat samalla kertaa. www.saaristovälittäjä.fi. Barbro Sundell, 0400 823 353. SKÄRGÅRDSHEMMAN Lempnäs, Houtskär. Vacker och bekväm ca 1,6 ha:s tomt med vackra mossbeklädda stenmurar och gammalt bostadshus som är byggt på 1920-talet och renoverat med hänsyn till dåtida byggsätt och husets stil. Bostaden har sal, stort kök och två sovrum samt veranda, ca 90 m² samt övre våning, ca 40 m². Bastubyggnad, gäststuga och gammal ladugård är alla renoverade. Alla byggnaders tak är förnyade 1999-2005. Borrbrunn och skyddad brygga. Förbindelsebåt trafikerar. Här kan du njuta av genuint landskap och lugnet i skärgården! Barbro Sundell, 0400 823 353.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h73428
Sijainti
  • Parainen  Lempnäs
  • Lempnäs saari, 21760
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Saaristolaistalo.
Velaton hinta
  • 220 000 €
Myyntihinta
  • 220 000 €
Lisätiedot maksuista
Varainsiirtovero, lohkomis- ja lainhuutokulut sekä kaupanvahvistajan palkkio.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Päärakennus, joka on rakennettu 1920-luvulla, on kauniisti remontoitu vanhoja perinteitä ja rakennustapaa vaalien. Rakennuksessa on iso sali ja iso keittiö ja kaksi makuuhuonetta sekä kaunis kuisti, n. 90 m² ja yläkerta, joka n. 40 m², on yhtenäinen tila, paneloitu ja kattoikkunat asennettu.
Kohteen kuvaus
Porakaivo. SAUNARAKENNUS, noin 20 m², tilava löylyhuone ja oleskelutila, katto uusittu 2005. VIERASMÖKKI, noin 25 m² on aikoinaan toiminut pajana ja verstastilana ja on 1999 korjattu vierastilaksi ja samalla katto on uusittu. NAVETTARAKENNUS, noin 35 m², katto uusittu 1999, tila on siistitty ja on varasto- ja puuvajakäytössä.
Tehdyt remontit
Päärakennus lisäeristetty ja julkisivulaudoitus uusittu. Peltikate uusittu 2005, osa lattioista avattu ja rakenteet tarkastettu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Muuratut kamiinat salissa ja makuuhuoneissa, puuliesi keittiössä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi/eriste/lautavuoraus. Vanhat lautalattiat, paneelikatot, seinät osittain paneelia ja osittain tapettia.
Keittiön kuvaus
Iso puuliesi, kaatoallas, kaasulla toimiva keittolevy sekä jääkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Puusee.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
445-661-1-38
Lisätietoja tontista
Helppokulkuinen, noin 1,6 ha:n määräla, jossa vanhat sammaloituneet kiviaidat osittain rajaavat avointa pihapiiriä. Määräalalla pieni kotipelto ja kauniit, pienet kallioalueet. Rantaa noin 90 m, rannassa suojaisa laituri.
Tontin nimi
Skomakars
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RA 1.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava.
Liikenneyhteydet
Venematka saareen. Yhteysalus liikennöi.
Saaristovälittäjä Oy

Saaristovälittäjä Oy

Kauppiaskatu 9, 21600 Parainen

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.