Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Mökki tai huvila | 4h + K + erillinen sauna

Prackstenen, Hiittinen, Kemiönsaari

Hinta

698 000 €

Koko

90

Vuosi

2018

Mökki tai huvila

Prackstenen, Hiittinen, Kemiönsaari

Hinta

698 000 €

Koko

90

Vuosi

2018

Kaunis kalliosaari Hiittisten itäisessä saaristossa rakennetaan unelmiesi kesäpaikaksi. Rantaviivaltaan polveileva oma kokonainen saari tarjoaa täydellisen yksityisyyden vapaa-ajan viettoon ulkosaariston kallioluotojen ympäröimänä. 1,4 hehtaarin ja 700 metrin rantaviivan omaavalta saarelta löydät aina suojan puolen ja aurinkoisen rannan kesäpäivääsi. Vaikka nautit ulkosaariston rauhasta ja huikean hienoista maisemista pääset paikalle tarvittaessa näppärästi Hangosta tai suojaisampaa reittiä Taalintehtaalta/Kasnäsista. Saarelle rakennetaan arkkitehdin suunnittelemat ja ympäristöön tarkasti asemoidut huvila 76 (+25) m2, erillinen sauna 25 m2 ja varasto 14 m2. Rakennukset valmistuvat syksyllä 2018. Huvila käsittää 3 makuuhuonetta, olohuoneen ja avokeittiön sekä suuren 25 m2 katetun ja lasitetun terassin, joka soveltuu hyvin kesäajan oleskelu ja ruokailutilaksi. Rakennuksen julkisivu on suunnattu lounaaseen ja sen ympäri on rakennettu kauniisti maastoa myötäilevät noin 165 neliön laajuiset terassit. Erillinen saunarakennus sijaitsee ilta-auringossa saaren luoteiskulman kallioiden äärellä. Saunasta on lyhyt matka vilvoittelemaan laajoille terasseille ja ponttoonilaiturille tai pulahtamaan suoraan saunakallioilta jyrkästi syvenevään veteen. Saunatuvan puoli toimii hyvin myös vierasmajoitukseen. Saunan ja huvilan välimaastoon on sijoitettu varasto, jossa kompostikäymälä. Lisäksi huvilan lähimaastossa on erillinen käymälä. Saaren sähköistys turvataan aurinkosähkö ratkaisulla, jonka varavoimaksi asennetaan äänieristetty generaattori. Talousvedelle asetetut laatuvaatimukset täyttävä käyttövesi suodatetaan merestä käänteisosmoosi laitteiston avulla. Kokonaisuuden kruunaa suojainen satama jossa riittävä syvyys purjeveneelle.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h48787
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + K + erillinen sauna
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
90
Muiden tilojen pinta-ala
39
Kokonaispinta-ala
114
Lisätietoja pinta-alasta
Huvilan kerrosala 76 m2 jonka lisäksi länsipäädyssä 25 m2 lasitettu ja katettu terassi. Sauna 25 k-m2 ja varasto/huussi 14 k-m2 sekä erillinen huussi 4 k-m2.
Kerrokset
1
Rakennusvuosi
2018
Myyntihinta
  • 698 000 €
Lisätiedot maksuista
Varainsiirtovero 4%
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
13 952
Lisätietoja tontista
Kallioinen ja monimuotoinen ulkosaariston tontti, jonka kasvillisuutena pääosin saariston mäntyjä ja katajaa sekä myös leppää.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta käyttämättä. Jäljellä mm. vierasmajaan (25 k-m2) ja talousrakennuksiin.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.