Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Mökki tai huvila | 3-4 + k

Uimaluodontie, Jämijärvi, Jämijärvi

Hinta

110 000 €

Koko

85

Vuosi

1936

Mökki tai huvila

Uimaluodontie, Jämijärvi, Jämijärvi

Hinta

110 000 €

Koko

85

Vuosi

1936

Jämijärven rannalla, Uimaluodon saaressa sijaitseva 7,61 hehtaarin maatila, vapaa-ajan tai vakituisen asumisen kiinteistö, joka sopii monenlaiseen käyttöön ja tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Aiemmin kiinteistö on ollut vakituisessa asumis- ja maatilakäytössä. Jämijärvi on kaunis, noin 14 km pitkä järvi mahdollistaen uimisen lisäksi kalastuksen ja veneilyn. Myytävä kiinteistö sijaitsee noin 4 km etäisyydellä Jämijärven keskustasta ja sille johtaa hyvä tie. Loppumatka saareen, noin 100 metriä, kuljetaan autotkin kantavalla lossilla, johon kiinteistöllä on osuus, tai veneellä. Talvisin jäätietä. Mantereella on auto-/venepaikka. Etäisyys Poriin on noin 75 km ja Tampereelle noin 70 km. Noin 4 km etäisyydellä kiinteistöstä sijaitsee Jämikeskus, joka on vireä, ympärivuotinen tapahtuma- ja vapaa-aikakeskus. Jämikeskus ympäristöineen tarjoaa mm. loistavat hiihtoladut, hiihtoputken, kuntosalin, maastopyöräilyreittejä, tapahtumia ja palveluja sekä majoitusta. Alueella on myös pienkone-/purjelentokenttä. Kolmen kiinteistön muodostaman kokonaisuuden pinta-ala on 7,61 hehtaaria, josta noin 6 hehtaaria on viljelyksessä olevaa peltoa. Tarvittaessa voidaan myydä noin 100m x 100m (1,0 hehtaarin) kokoinen pihapiirikin. Pellot on vuokrattu vuoden 2019 loppuun asti ulottuvalla sopimuksella ja saaren luoteisrannalta on vuokrattu noin 0,2 hehtaarin määräala kesämökkitontiksi. Kiinteistökokonaisuudella on lounaaseen avautuvaa rantaviivaa noin 100 metriä ja saaren toisella rannalla luoteeseen avautuvaa rantaviivaa suunnilleen saman verran. Rannat ovat aurinkoiset ja näkymiltään avarat. Talouskeskuksen pihasta on komeat näkymät etelään Jämijärvelle. Kiinteistölle tulee vesiosuuskunnan vesi ja sillä on sähköliittymä. Pääosin hirsirunkoinen, lautaverhottu asuinrakennus on rakennettu 1930-luvulla ja se käsittää alakerrassa 2h+k. Yläkerrassa on yksi huone ja kesähuone. Rakennuksessa on sähkölämmitys ja toimiva puu-uuni. Rakennuksen ulkomitat ovat suuruusluokkaa 8m x 10m ja se on kohtalaisessa kunnossa. Pihapiirissä sijaitsevat lisäksi entinen navetta ja rantasauna sekä purkukuntoinen varastorakennus. Navetta on kohtalaisessa kunnossa ja tarjoaa paitsi kunnon varastotilat niin monenlaisia mahdollisuuksia harrastustoimintaan (hevosista kanalaan, pienpanimosta soittokämppään, autojen tuunailusta kuntosaliin tai jotakin näiden väliltä....). Lähellä rantaviivaa sijaitseva rantasauna vaatinee jo kunnostusta, mutta on vielä kunnostettavissa. Hevos-, lammas- tai koiraharrastajat, osapäivämaanviljelijät, omavaraistaloudesta haaveilevat, tilaa vieviä harrastuksia omaavat tai erilaista kesämökkiä etsivät - nyt kannattaa tarttua. Mielenkiintoinen, monenlaiseeen makuun ja käyttöön sopiva rantakiinteistö tarjolla vireältä ja palveluitakin tarjoavalta alueelta. Sovi esittelystä Matti Leppihalmeen kanssa, puh 040 5301501.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h47228
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4 + k
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
85
Muiden tilojen pinta-ala
10
Kokonaispinta-ala
95
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat ovat vain suuruusluokkia, muu pinta-ala 10 m2 on yläkerran "kesähuone".
Kerrokset
2
Rakennusvuosi
1936
Vapautuminen
Heti vapaa.
Myyntihinta
  • 110 000 €arrow_upward
  • 85 000 €
Lämmitysjärjestelmä
Puu, Sähkölämmitys
Vesijohto
  • Vesiosuuskunta
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi, Osin vanhahtavat, mutta kuitenkin ylläpidetyt.
Keittiön kuvaus
Toimiva keittiö, vesi ja viemäri.
WC-tilojen kuvaus
Ulko-wc.
Saunan kuvaus
Puulämmitteinen rantasauna.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
76 100
Lisätietoja tontista
Mahdollista ostaa noin 10.000 m2 määräalakin (=talouskeskusken pihapiiri, jossa noin 100 m rantaviiva).
Palvelut
Jämijärven kunnan keskustan palvelut noin 4 km etäisyydellä. Jämikeskuksen vapaa-ajan palvelut samoin noin 4 km etäisyydellä. Molempiin hyvä tie.
Liikenneyhteydet
Hyvä tiestö Porin, Tampereen ja Pohjanmaan suunnista. Julkinen liikenne melko vähäistä.
Ajo-ohjeet
Jämijärven keskustan itäreunalta Jämikeskuksen suuntaan noin 3 km ja vasemmalle rantaan Uimaluodontietä.
Näkymät
Avarat ja komeat järvi- ja maaseutunäkymät.
Pihan kuvaus
Aurinkoinen, osin loiva rinne.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Omaa rantaa saaren kahdella rannalla.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.