Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Mökki tai huvila | 5h

Sahatie, Vasikkasalo, Kuhmoinen

Hinta

240 000 €

Koko

80,9

Vuosi

2011

Mökki tai huvila

Sahatie, Vasikkasalo, Kuhmoinen

Hinta

240 000 €

Koko

80,9

Vuosi

2011

Upea huvila-alue loivarinteisellä rantakaavatontilla Päijänteellä Kuhmoisissa. Mainiossa kunnossa olevat rakennukset tarjoavat suurellekin perheelle virkistyspaikan. Hongan massiivihirsihuvila, erillinen rantasauna Kontiotuotteen valmistama, ulkorakennus vierashuoneella ja grillikatos ovat hienossa uudenveroisessa kunnossa . Hongan huvila on valmistunut 2011 ja Kontion pyöröhirsinen saunamökki 1995. Tässä kohteessa onkaikki valmiina jo tämän kesän lomanviettoon. Myydän laatukalusteineen mm. Iskun sovat ja koivupuukalusteita. Päijänteen saaritontti, Uotilan saari eli Vasikkasalo, on kooltaan 4520 m2:n. Etelärinnetontin laella sijaitseva huvilarakennus (78,5 kerros m2) on Hongan parasta laatua ja lähempänä rantaa sijaitseva Kontion saunarakennus (25 kerros m2) on myös hienossa kunnossa. Huvila-alueella on monipuolinen metsäluonto suurine mäntyineen ja lehtipuineen. Rannan tuntumassa kasvaa tervaleppiä ja koivuja. Puhdasvetinen kalaisa Päijänne tarjoaa mainiot kalastusmahdollisuudet. Tontin luonto on monipuolinen, isot puut antavat varjoa ja viileyttä. Kesäpäivänä järven kimallus tulvii suurista ikkunoista sisälle ja terasseille, ilta-aurinko myös mainion saunan lauteille. 210 mm pyöröhirsininen Hongan laadukas huvilarakennus käsittää tilavan tuvan, keittiön, 2 makuuhuonetta, pesuhuoneen, eteisen, sisätilan parven ja tilavan terassin. Kuistin pinta-ala on noin 20 m2 ja parvi yli 20 m2, missä on sekä täyskorkeaa tilaa että matalaa aluetta. Massiivihirttä on käytetty myös huoneiden väliseinissä ja parven rakenteissa. Huvila on kesällä viileä ja lämmitettäessä lämpö säilyy pitkään. Saunamökki on Kontiotuotteen 130 mm pyöröhirsinen käsittäen tupakeittiön, saunan, pesuhuoneen ja terassin (9 m2). Kummatkin hirsirakennukset on rakennettu pitkäikäisiksi ja ne on hyvin varusteltu. Rakennukset voivat olla talviaikana ilman lämmitystä. Siksi koko perustamisalue on routaeristetty kovimmatkin pakkaset huomioiden. Myös radonin putkitus on toteutettu huvilassa. Grillikatoksessa on punatiilistä muurattu hiiligrilli, suurtehoinen kaasukeitin, työpöytä ja penkki. Kulkuyhteys moottoriveneellä luonnistuu parhaiten Kuhmoisten satamasta, jossa on kunnan vuokralaiturin paikka. Luonnollisesti saaritonttiin kuuluu oikeudet mantereella venevalkamaan sekä oikeudet yhteisiin vesialueisiin. Venematka-aika Kuhmoisten satamasta noin 15 min ja venevalkamasta matka-aika on pienempi. Rannassa on laituri ja ranta on turvallinen myös lapsille. Rakennukset on varustettu 12 ja 24 voltin aurinkosähköjärjestelmällä. Harmaiden jätevesien käsittely on toteutettu huvilalle puhdistamon avulla ja saunamökille on imeytyskaivo (täyttää vaatimukset). Rakennuksista löytyy rakennusvalvonnan luvat ja hyväksymiset sekä tarkat tiedot rakentamisesta piirustuksineen.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h27694
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h
Huoneita
5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
80,9
Muiden tilojen pinta-ala
9
Kokonaispinta-ala
89,9
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-alat: Huvila 60 m2, Saunamökki 20,9 ja Ulkorakennus 9 m2.
Rakennusvuosi
2011
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta
  • 240 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero vuonna 2017 oli 419,10 € ja jätemaksu vuodelle 2018 on maksettu (70,38 €). Laituripaikka Kuhmoisten satamassa Saharannassa on maksettu vuodelle 2018 (270 €). Kaikkien neljän) tulipesän (kiuas, muuripata ja kaksi varaavaa lämmitysuunia) polttopuut saadaan omalta tontilta.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi, Hirsihuvila Hongan parasta laatua kaikilta osin niin ikkunoiden, ovien, kattopanelien ja lattioiden ponttilautojen kohdalla. Kontiotuotteen valmistaman hirsimökin kattopaneelit ja lattian ponttilaudat ovat hyvää laatua.
Keittiön kuvaus
Huvilassa on paljon pöytä- ja seinäkaappeja koivuovin. Teräksinen tiskiallas pesu- ja kaatoaltaalla, nestekaasuhella ja kompressorijääkaappi. Sanamökin tuvassa on pöytä- ja seinäkaapit, teräksinen tiskiallas, kaasujääkaappi, kaasukeitin ja varaava lämmitysuuni. Avoimessa grillikatoksessa hiiligrilli ja suuritehoinen kaasukeitin on kolmas paikka ruuan valmistamiseen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunamökissä pesuhuone, jossa puulämmitteinen muuripata veden lämmittämiseen. Lattiassa valkoinen laatoitus ja lattiakaivo. Huvilassa pesuhuone allas- ja peilikaapein, lattiassa laatoitus ja lattiakaivo.
WC-tilojen kuvaus
Kompostoivassa kuivakäymälässä on nesteen erotus omaan säiliöön.
Saunan kuvaus
Sauna on lämpöeristetty, katossa kuusipaneli, kuusilauteet ja kertalämmitteinen Aito kiuas. Lattiaassa valkoinen laatoitus.
Olohuoneen kuvaus
Huvilassa tilava korkea tupa, jossa varaava Nunnauunin vuolukivinen varaava lämmitysuuni, sen eduslaatoitus ja teräksinen savupiippu. Verhotangot ikkunoissa verhoineen. Iskun kaksi sohvaa, koivukaappeja 4 ja pajusta punottu kirstu. Hienot siniset matot ovat paikallisen mattokutomon valmistamat. Terassila pöytä ja kolme tuolia pehmustein sekä keinutuoli pehmustein. Saunamökin korkeassa 14,3 m2 tuvassa varaava lämmitysuuni, kaksi nukkumapaikkaa, pöytä, korituoli ja ikkunoiden verhotangot verhoineen. Ulkorakennuksessa sijaitsevassa vierashuoneessa on sänky, kirjoituspöytä, tukeva korituoli, matto ja verhot tankoineen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huvilassa kaksi makuuhuonetta joissa yhteensä kolme sänkyä patjoineen ja päiväpeitteineen, kummassakin huoneessa kahden ikkunan verhotangot verhoineen, Tilavalla parvella on sänky, matala kaappi, korituoli, TV ja ikkunan verhotangot verhoineen. Hätäuloskäynti on toteutettu kulkusillalla / seinätikkailla.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
291-413-13-89
Tontin pinta-ala
4 520
Palvelut
Kuhmoisten keskustassa ja kulkuyhteydet moottoriveneellä Saharannan vuokralaiturista tai mantereen venevalkamasta.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.