Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitalo | Kahden asunnon omakotitalo: 120 m2 (4 h + k + wc + s + ph + vh + apukeittiö) ja 32 m2 (tupak. + mh + vh + ph / wc)

Topeeka 5, Keskusta, Kauhajoki

Hinta

134 000 €

Koko

152

Vuosi

1977

Omakotitalo

Topeeka 5, Keskusta, Kauhajoki

Hinta

134 000 €

Koko

152

Vuosi

1977

Kaukolämmitetty hyväkuntoinen perheasunnon ja vuonna 2012 rakennetun yksiön sisältävä omakotitalo keskeisellä paikalla Kauhajoen keskustassa suurella tontilla. Sopii esimerkiksi lapsiperheelle ja isovanhemmalle tai aikuistumassa olevalle lapselle. Sijaintinsa puolesta kiinteistö on sopiva myös hoito- tai palvelualan yritystoimintaan, jossa erillinen huoneisto voi toimia vastaanotto- tai toimistotilana. Kiinteistö on liitetty v. 2011 Kauhajoen Lämpöhuolto Oy:n kaukolämpöverkkoon, joten lämmitysjärjestelmä on tällöin kokonaan uusittu. Pääasunnonkin käyttövesiputkijärjestelmä on uusittu 2016. Samoin vesikiertoisen patterilämmityksen putkisto on uusittu komposiittiputkiksi ja termostaattiventtiilit uusittu. Pääasunnon olohuoneessa on 2012 rakennettu varaava nykyaikainen pönttöuuni. Pääasunnon keittiö ja pesuhuone on täysin remontoitu vuosina 2010-2014 ja olohuoneen lattia on uusittu 2016. Talossa on 2006 asennettu koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Kanavisto on äskettäin puhdistettu ja tulo- ja poistoilmamäärät säädetty. Vuonna 2016 on asennettu myös uusi sadevesiputkitus. Entisen toimivan salaojituksen lisäksi on varmuuden vuoksi asennettu uusi salaojitus. Kiinteistöä on pidetty koko ajan kunnossa ja huollettu asianmukaisesti. Kiinteistö on hyvin toimiva asuinkokonaisuus isohkonkin perheen käyttöön, jossa vanhemmalla lapsella voisi jo olla oma yksiö asuttavanaan. Vaihtoehtoisesti yksiö soveltuisi hyvin esimerkiksi isovanhemmalle.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g94749
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Kahden asunnon omakotitalo: 120 m2 (4 h + k + wc + s + ph + vh + apukeittiö) ja 32 m2 (tupak. + mh + vh + ph / wc)
Asuintilojen pinta-ala
152
Muiden tilojen pinta-ala
23
Kokonaispinta-ala
175
Lisätietoja pinta-alasta
Talossa on kaksi asuntoa, 120 m2 ja 32 m2, lisäksi lämmin tekninen tila n. 10 m2 ja lämmittämätön varastotila n.13 m2 sekä autokatos n. 24 m2. Pääasunnossa on kolme makuuhuonetta ja iso olohuone, keittiö, wc, sauna, pesuhuone, apukeittiö ja vaatehuone, yhteensä n. 120 m2. Pikkuasunnossa/yksiössä on tupakeittiö, makuuhuone, pesuhuone/wc ja vaatehuone, yhteensä n. 32 m2. Asuntojen välissä sijaitsee lämmin tekninen tila kooltaan n. 10 m2, jossa ovat kaukolämpölaitteet ja pikkuasunnon vesimittarit sekä runsaasti lämmintä varastotilaa. Lämmittämätön varastotila autokatoksen vieressä soveltuu esimerkiksi talliksi polkupyörille, moottoripyörille ja työkoneille.
Kerrokset
1
Rakennusvuosi
1977
Vapautuminen
Asunnot ovat olleet viime vuoden oman perheen lomakäytössä ja nyt vapaana.
Myyntihinta
  • 134 000 €
Kiinteistövero
609,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kaukolämmön käytöstä on seuranta koko kaukolämmön käytön ajalta vuodesta 2011. Vuosittaiset kaukolämpömaksut ovat vaihdelleet välillä 1 089,13 - 1 432,08 euroa/vuosi (91 – 120 e/kk).
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
Vaatehuoneet, lämmitysuuni, varasto
Tehdyt remontit
Pääasunto: Kylpyhuoneen lattian ja seinien sekä saunan lattian vesieristys uusittu ja lattiat ja kylpyhuoneen seinät laatoitettu 2010. Keittiön lattiat uusittu 2010. Keittiön kaapistot uusittu 2013. Olohuoneen ja käytävän lattia uusittu 2016. Kaikki pääasunnon kylmä- ja lämminvesiputket uusittu 2016 sekä asennettu lämpöpattereihin uudet termostaattiset patteriventtiilit. Uudet vesi- ja lämpöputket on asennettu pintaan. Putkien uusinnan on tehnyt Erkki Kuronen Oy, jota myös Kauhajoen Lämpöhuolto Oy käyttää kaukolämpöön liittyvissä asennuksissaan. Yksiö: vaatehuone on rakennettu v. 2016. Vuonna 2016 on talon ympärille rakennettu uudet sadevesiputket ja samassa yhteydessä on laitettu varotoimena uudet salaojaputket syvemmällä olevien ja vielä toimivien vanhojen salaojaputkien lisäksi. Mitään ongelmia ei kuitenkaan ollut ilmennyt; toimenpide tehtiin vain varmuuden vuoksi. Rakennukselle on tehty myös sisäilmatutkimus jonka tulos oli normaali; tiedot nähtävillä pyydettäessä. Katolle ja ulkoseinille on tehty normaalit huoltomaalaukset talon koko historian aikana.
Lisätietoja kunnosta
Tekninen kunto on hyvä: lämmitysjärjestelmä on vain muutaman vuoden vanha. Samalla käyttövesi- ja lämmitysputkistot on uusittu kokonaan.
Energialuokka
  • Kaukolämmön käytöstä on seuranta koko kaukolämmön käytön ajalta vuodesta 2011. Vuosittaiset kaukolämpömaksut ovat vaihdelleet välillä 1 089,13 – 1 432,08 euroa/vuosi (91 – 120 e/kk).
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan viemäri
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Pääasunnossa vaaleat kaapistot (2013), jää/viileäkaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone. Yksiössä vaaleat kaapistot (2012), sähköliesi, jääkaappi, liesituuletin. Työtasot ovat laminaattia ja lattiat muovimattoa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pääasunnossa on laatoitettu pesuhuone jossa suihku ja pesukonehana ja lattialämmitys. Yksiössä on laatoitettu pesu/wc/suihkuhuone jossa on lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Pääasunto: laatoitettu lattia, pesuallas. Yksiö: laatoitettu pesu/wc/suihkuhuone, pesuallas.
Saunan kuvaus
Pääasunnossa on sähkölämmitteinen sauna jonka seinät ovat puupaneloidut. Kiuas ei ole alkuperäinen vaan uusittu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Pääasunnossa on ns. apukeittiö keittiön ja pesutilojen välissä. Lisäksi autokatoksen yhteydessä olevaa lämmintä varastotilaa voi käyttää ulkovaatteiden, kenkien, puutarhavälineiden tai vastaavien kuivatukseen ja säilytykseen.
Olohuoneen kuvaus
Pääasunnon suuri olohuone on tapetoitu ja siellä on äskettäin rakennettu erittäin hyvä varaava pönttöuuni joka luo tunnelmallisen illan ja lämmittää pitkälle seuraavaan päivään. Ikkunat aukeavat oman pihan puistonäkymän suuntaan. Yksiössä on yhdistetty tupakeittiö/olohuone jossa on tilaa ruokapöydän lisäksi sohvaryhmälle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Pääasunnossa on kolme etupihalle suuntautuvaa makuuhuonetta joiden seinät ovat joko tapetoidut tai maalatut. Yksiössä on makuualkovi/makuuhuone jonka ikkuna aukeaa takapihalle.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
232-405-66-3
Tontin pinta-ala
2 270
Lisätietoja tontista
Suuri osa vapaasta tontista on talon takana ja molemmissa päissä. Vapaasta tontista suurin osa on nurmikkona ja eteläpäässä osa puustoisena ketoalueena ja tontilla virtaa pieni pätkä puroa. Tontin itäreunaa (etupiha) myötäilee kevyen liikenteen väylä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontin kokonaisrakennusoikeus on 1 020 m2, josta olemassa olevaan rakennukseen on käytetty 220 m2. Uudisrakentamisessa, jossa vanha rakennus poistuu, tontti on asemakaavassa varattu AL II -merkinnällä asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi. Tonttitehokkuusluku e on 0,45, joten tontilla on rakennusoikeutta 1022 m2. Asemakaavan mukaan tontilla sallitaan yksi- ja kaksikerroksiset rakennukset. Asemakaava mahdollistaa myös rakentaa tiloja maan alle osalle tonttia.
Palvelut
Kauhajoen keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Talo sijaitsee kirkon läheisyydessä.
Liikenneyhteydet
Kauhajoen linja-autoasema on kävelymatkan päässä.
Auton säilytys
Autokatos n. 24 m2. Pihapaikka 4-5 autolle.
Näkymät
Etupiha aukeaa Topeekan suuntaan, ikkunoista näkyy vastapäinen perinteinen pohjalaistalo. Takapiha aukeaa seurakuntakeskuksen suuntaan. Olohuoneesta näkymä aukeaa tonttiin kuuluvalle puistomaiselle piha-alueelle.
Pihan kuvaus
Tontilla on marjapensaita ja niiden läheisyydessä on tilaa suurelle kasvimaalle. Vapaasta tontista suurin osa on nurmikkona ja eteläpäässä osa puustoisena ketoalueena ja tontilla virtaa pieni pätkä puroa.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.