Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Vapaa-ajan tontti | Mökkitontti 6

Kaskirannantie, Suoniemi, Nokia

Hinta

103 000 €

Koko

4 563

Vapaa-ajan tontti | Mökkitontti 6

Kaskirannantie, Suoniemi, Nokia

Hinta

103 000 €

Koko

4 563

Rantatontteja Suoniemellä! Täysi tohina on päällä - enemmistöllä Nokian seurakunnan kaavoittamista rantatonteista onkin jo kohta uusi omistaja ja unelmia toteutetaan konkreettisestikin jo täyttä päätä! Luovutettavat tontit ovat loistavan lähellä Pirkanmaan ydintä ja sijainti mahdollistaa todellisen kesäkodin pitämisen työssäkäyntietäisyydellä. Tampereen keskustaan matkaa tulee vain 36 kilometriä, Nokialle 20 km ja Sastamalaan 30 km. Lähellä myös Nokian River Golf ja Ellivuori. Kulovesi on iso vesistö ja veneilijöitä siinä miellyttävät merikortti, sekä tunnetut kalansaaliit. Veneilijälle Kulovesi tarjoaa lukuisia hienoja kohteita: Siuro, Otamus, Leukaluut, Kutalan kasino, Ellivuori, sekä Sastamalan keskusta muun muassa. Tonttien rajat ovat maastoon pyykitettyjä. Kullekin tontille löytyy luonteva rakennuspaikka mökille ja tontit ovat mukavasti hieman erilaisia. Sähköt on maakaapeloitu tonttien rajalle ja ostaja halutessaan ottaa sähköliittymän. Tonteilta 2 ja 3 on raportoitu löytyneen hiekkaranta, mutta tätä emme uskalla luvata muiden kohdalla. - Tutkimaan rohkeasti! Tontti 6 on keskemmällä tonttirypästä ja olosuhteiltaan oikein mukava. Kaupan edellytyksenä on Nokialla kirkkoneuvoston ja -valtuuston päätökset ja Helsingissä kirkkohallituksen hyväksyntä. Tarjouksen jättämiseen ei tällä hetkellä ole määräpäivää, vaan tarjouksen voi tehdä milloin vain. Kaupasta pääsee suoraan neuvottelemaan ja esisopimus voidaan tehdä ripeästi viranhaltijan päätöksellä ja jättää seuraavan kokouksen päätettäväksi. Suosittelemme aktiivista tarjoamista, jotta kokousrytmiin pääsee mukaan. Aikaa on varattava noin 6kk ennen kaupantekoa. Pyydä dokumentit sähköpostiisi ja lähde rohkeasti maastoon! Suosittelemme kääntymistä ja pysäköintiä teiden haarautumiskohdassa tontin 4 edustalla.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g74277
Sijainti
Kohteen selite
Mökkitontti 6
Vapautuminen
Kaupanteossa, varauma kokousrytmiin arviolta 4-6kk esisopimuksen teosta.
Myyntihinta
  • 103 000 €
Tontin pinta-ala
4 563
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
145
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon, jonka kerrosala saa olla enintään 100 m² ja 2 erillistä talousrakennusta, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 20 m² sekä erillisen saunarakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 25 m². Rakennukset saavat olla korkeintaan yksikerroksisia. Rakennuspaikan rakentamaton osa tulee säilyttää luonnonmukaisena. Rakennusten ja rantaviivan välisellä vyöhykkeellä tulee säästää tai sinne tulee istuttaa suojaavaa puustoa, ellei maisemasta tai luonnonarvoista muuta johdu. Kaavassa myös tarkempia määräyksiä, tutustu kaavaan.
Kaavoitustiedot
Oikeusvaikutteinen ranta-asemakaava.
Palvelut
Suoniemen kirkko 2,4 km. Nokian River Golf 14 km. Nokia 20,5 km. Tampere 36 km. Sastamala 30 km. Häijää 27km. Kutala 14km. Ellivuori 20km.
Ajo-ohjeet
VT12 (Turuntie) - Sarkola (Jokivarrentie=Sarkolantie) +3km - Suoniementie +4,1 km - Kaskiniityntie suoraan perille.
Risto Mäkelä
  • Risto Mäkelä

  • kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Härkitie 12 A, 37100 Nokia

SKVL jäsenyritys

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.