Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

secret message
Kohteen kuva

Vapaa-ajan tontti | Saaristohuvilan tontti Luvia - 8 Videota - 17 kuvaa

Saaritontti Etelän Pirskeri, Luvia, Eurajoki

Hinta

62 500 €

Koko

4 851

Vapaa-ajan tontti | Saaristohuvilan tontti Luvia - 8 Videota - 17 kuvaa

Saaritontti Etelän Pirskeri, Luvia, Eurajoki

Hinta

62 500 €

Koko

4 851

Nyt olisi tarjolla palanen Luvian saaristoa aidoimmillaan. Upeat auringonlaskut ja raikas meri-ilma odottavat tälle saaristohuvilan tontille rakentajaa. Tontista on 8 kuvaamaani videota youtube-kanavallani: https://www.youtube.com/channel/UCGlzUctwfdBg1mzlMLKNnbA Tällä vapautuvalla tontilla on pinta-alaa 0,4851 ha. Rantaviivaa on kartan mukaan 70 metriä. Kyseessä on alueella olevan Merimaan rantakaavan paras tontti. Ranta on hienosti ilta-aurinkoon päin ja lievästi niemimäinen. Rannassa on osassa kohdista melko syvää, joten sitä ei tarvitse välttämättä pahemmin ruopata, jotta veneellä voi lähestyä. Pohja on kivistä, mutta ainakin osin hiekkaa näkyy kivien välistä. Kaavan mukaan rakennusetäisyys rannasta 25 metriä. Kokonaisrakennusoikeus 100 k-m2. Tontin puusto on luonnontilassa, joten siitä tulee juuri sellainen, kuin tuleva rakentaja haluaa muokata. Jos rakentaja kaataa puut vain huvilan paikalta, jää muu puusto suojaamaan. Kun olemme käyneet tontilla, on maapohja tuntunut kuivalta metsämaalta. Sähköä ei ole tontilla, joten lämmitysmuodoksi kannattaa suunnitella varaava takka ja valaistus toteuttaa aurinkopaneeleilla. Lounaisrannassa ei tule olemaan ongelmia auringon riittävyyden kanssa, koska onhan paikkana Luvia, joka on Suomen aurinkoisimpia kesäpitäjiä. Usein sadepilvet vaikuttavatkin ylittävän saariston ja pudottavat vetensä vasta mantereelle. Hyvällä ilmalla tontin rannasta voi nähdä selkämeren kansallispuiston alueelle asti, joka sijaitsee 2 kilometriä rannasta länteen. Tontilla ei ole rasitteita, mutta ei myöskään venevalkamaoikeutta mantereella. Onneksi Luvialla on useampi kaupallinen venevalkama. Meillä ei ole venettä Luvialla, joten emme pysty itse esittelemään tonttia. Tontin läheisyyteen pääsee veneellä viitoitettua väylää pitkin esimerkiksi Luvian Laitakarista. Tarjouksista voidaan keskustella ja virallisen tarjouksen voi jättää sähköpostitse. Jos saamme hyväksytyn tarjouksen, niin voimme lähettää kauppakirjaesityksen sähköpostitse ja neuvotella siitä puhelimitse. Tonttikaupassa ei ole rakennusten kuntoon liittyvää riskiä, mutta suosittelemme kohteeseen tutustumista ennen tarjouksen jättämistä. Koska kyseessä on kiinteistö, niin ostajan tulisi muistaa varata 4% kauppahinnasta kauppahinnan lisäksi verottajalle menevään varainsiirtoveromaksuun. Lisäksi tulee maanmittauslaitoksen lainhuutomaksu, joka on 119 euroa. Voimme tarvittaessa opastaa varainsiirtoveron ja lainhuudatuksen hakemisen kanssa. Kaupat on mahdollista tehdä virallisen kaupanvahvistajan kanssa Luvian lähikaupungeissa, Tampereella, Pääkaupunkiseudulla tai sopimuksen mukaan.

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g68684
Sijainti
Kohteen selite
Saaristohuvilan tontti Luvia - 8 Videota - 17 kuvaa
Lisätietoja pinta-alasta
Maanmittauslaitos on mitannut pinta-alan nykyaikaisin menetelmin. Kiinteistötunnus: 442-404-3-368
Vapautuminen
Vapautuu kaupanteossa.
Myyntihinta
  • 62 500 €arrow_downward
  • 63 000 €
Kiinteistövero
139,63 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Myyjä maksaa vuoden 2018 kiinteistöveron ennen kauppaa. Ostaja maksaa verottajalle varansiirtoveron, joka on kiinteistökaupassa 4 % kauppahinnasta.
Viemäri
Vaihtoehtoina kantovesi tai kaivon rakentaminen. Kantovettä saa ilmaiseksi Luvian salesta Lukkarilantie 1, 29100 Luvia. Veneen polttoainetta saa Salen pihan bensa-automaatista.
Tontin pinta-ala
4 851
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
100
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavan mukaan etäisyys rannasta 25 metriä. Kaavassa ei ole muuta kuin kokonaisrakennusoikeus 100 k-m2. Sauna rakennus ei kuitenkaan yli 25 km2. Kaavamääräysten mukaan saa rakentaa loma-asunnon ja saunan. Rakennustarkastajien yhteystiedot: http://www.eurajoki.fi/asuminen-ymparisto/rakennusvalvonta/
Kaavoitustiedot
Merimaan rantakaava 22.10.1984
Palvelut
Autolla Luvian keskustassa: Sale Luvia, ABC Luvia kylmäasema, K-Market Luotsipoika, Nakkila-Luvian Osuuspankki, Luvian Apteekki, Luvian Kirkko. Laitakarin palvelut veneilijäille: Ravintoloita mm. Paat Pub, Laitakarin Messi. Wikipedian mukaan Luvian tärkeimmät nähtävyydet ovat Josef Stenbäckin suunnittelema, paikallisesta punaisesta hiekkakivestä rakennettu kirkko vuodelta 1910, kotiseutumuseo, Knapernummen ampumahaudat, Luvian saaristo, Säpin majakka ja Laitakarin venesatama, jossa rakennettiin perinteisin menetelmin kaljaasi Ihana.
Liikenneyhteydet
Venepaikkoja Luvialla: https://www.sepansatama.fi/ https://www.mtk.fi/liitot/satakunta/_yhdistykset/luvia/laitakarin_venepaikat/fi_FI/laitakarin_venepaikat/
Ajo-ohjeet
Autolla Luvian Laitakariin: Navigaattoriin Laitakarintie 335, 29100 Luvia. Venetrailerin kanssa vesille venerampilta (tarkka sijainti 61.344761, 21.562928). 8,5 kilometriä veneväylää pitkin kohti Etelän Pirskeriä, jonka jälkeen 700 metriä Etelän Pirskerin länsirantaa pitkin pohjoiseen päin sijaintiin 61.364221, 21.429162.
Näkymät
Idylliset Selkämeren saaristonäkymät länteen, lounaaseen ja osin etelään.
Pihan kuvaus
Merenrantatontti rannassa rantakiveä ja lehtimetsää, sisämaassa koskematonta kuusivoittoista metsää. Pohjoisrajan pituus kartan mukaan 80 + 7,8 metriä. Itärajan pituus kartan mukaan 51,9 metriä. Etelärajan pituus kartan mukaan 10,1+66 metriä. Merirajan pituus kartan mukaan 48.8+22,7 metriä. Yhteensä siis 70 metriä. Pohjoisnaapuri on rakentanut oman mökin kartan mukaan hieman yli 10 metrin päähän rajasta. Etelänaapurina on metsätila, johon ei ole kaavoitettu rakennuspaikkaa. Sen eteläpuolella on myytävän tontin rajasta yli 35 metrin päässä lähin rakennus.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Rannassa on kiviä, joiden välistä pilkistää ainakin osissa kohdin hienoa hiekkaa. Ostajan kannattaa tutustua rantaan paikan päällä. Maanmittauslaitos totesi 2016, että kiinteistöllä ei ole vesijättöä. Pohjoisnaapuri on tehnyt lähelle myytävän tontin rajaa kiviperustaisen laiturin ja aallonmurtajan, jotka voivat antaa hieman suojaa tällekin tontille.

Suvi Rautiainen

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.