Omakotitalo | 6h + k + WC + suihku / sauna

Keikyäntie 458, Kilpijoki, Sastamala

Hinta

45 000 €

Koko

190

Vuosi

1964

Omakotitalo

Keikyäntie 458, Kilpijoki, Sastamala

Hinta

45 000 €

Koko

190

Vuosi

1964

Määräalalla tilasta Tanni 9:0 on asuinrakennus ja purkukuntoinen puorirakennus. Asuinrakennus on lautarakenteinen ja se on kooltaan noin 190 neliötä. Rakennuksen alakerrassa on lisäksi noin 90 neliön kellari / varastotila. Rakennus on rakennettu vuonna 1964. Asuinrakennuksessa on käytössä sähkölämmitteinen vesikeskuslämmitys, minkä lisäksi on mahdollisuus käyttää lämmön lähteenä puuta. Rakennuksen kivijalka on ehjä. WC- / suihkutilat sekä sauna ovat vaatimattomat. Asuinrakennuksessa on alkuperäiset ikkunat ja myös keittiö on alkuperäisessä kunnossa. Rakennuksen laadukas runko antaa remontoijalle monia mahdollisuuksia. Asuinrakennuksen huopakatto vuotaa autotallisiivestä ja talo odottaa muutenkin peruskorjausta. Tieolosuhteet ovat hyvät, kallioinen rinnetontti sijaitsee Keikyäntien ja Valtatie 12 välissä Kiikan kauniissa kulttuurimaisemassa. Tontilla on oma kaivo. Nykyinen viemärijärjestelmä ei täytä jätevesilainsäädännön vaatimuksia. Määräalalla on mahdollisuus liittyä vesijohto- ja viemäriliittymiin. Määräalala on sähköliittymä. Haluttaessa määräalaa voidaan laajentaa käsittämään peltoa ja vanha suulirakennus. Määräalasta voi jättää tarjouksia kiinteistövälittäjälle, kaikki tarjoukset käsitellään heti. Määräala rakennuksineen myydään ensimmäisenä 50.000,- euroa tarjonneelle. Myyjät hyväksyvät tai hylkäävät tehdyt tarjoukset.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g33844
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + WC + suihku / sauna
Asuintilojen pinta-ala
190
Muiden tilojen pinta-ala
90
Kokonaispinta-ala
280
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennus on kolmekerroksinen. Asuinkerroksessa on neljä huonetta, keittiö, WC, sauna ja pesuhuone. Yläkerrassa on aula ja kamari. Yläkerrassa on lisäksi keskeneräinen WC. Alakerrassa on kellari ja suuri varastotila.
Kerrokset
3
Rakennusvuosi
1964
Vapautuminen
Asunto on heti vapaa.
Myyntihinta
  • 45 000 €arrow_downward
  • 50 000 €
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Tehdyt remontit
Asuinrakennus on pääosin alkuperäisessä kunnossa.
Lisätietoja kunnosta
Asuinrakennuksessa on alkuperäiset ikkunat ja myös keittiö on alkuperäisessä kunnossa. Rakennuksen laadukas runko antaa nyt remontoijalle monia mahdollisuuksia. Asuinrakennuksen huopakatto vuotaa autotallisiivestä ja talo odottaa muutenkin peruskorjausta. Alakerran varasto on kunnostettavissa monenlaiseen harrastekäyttöön. Yläkertaan on helposti rakennettavissa lisää asuintilaa.
Asunnon kunto
Välttävä
Energialuokka
  • Energiatodistusta ei ole. Sähkönkulutus on viime vuosina ollut hyvin suuri.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Asbestikartoitusta ei ole tehty. Asuinrakennuksen rakenteissa on asbestia.
Vesijohto
  • Kaivo
Viemäri
Nykyinen viemärijärjestelmä ei täytä jätevesilainsäädännön vaatimuksia. Määräalalla on mahdollisuus liittyä vesijohto- ja viemäriliittymiin.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu, Asuinrakennuksen puusta oleva ulkovuoraus on vaälttävässä kunnossa. Huopakatto, joka vuotaa autotallisiivestä, odottaa remonttia.
Keittiön kuvaus
Keittiö on alkuperäisessä kunnossa. Isosta tupakeittiöstä löytyy hyvä leivinuuni ja sinne on helposti asennettavissa puuhella. Hormit toki tulee tarkistaa ja kunnostaa ennen tulisijojen käyttöönottoa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on tyydyttävässä kunnossa ja sitä pystyy käyttämään heti peseytymiseen. Kylpyhuoneen yhteydessä on tyydttävässä kunnossa oleva sauna. Hormi tulee tarkistaa ja kunnostaa ennen kiukaan käyttöönottoa.
WC-tilojen kuvaus
Asuinkerroksessa on vaatimaton käyttökelpoinen WC. Yläkertaan on helposti rakennettavissa WC.
Saunan kuvaus
Sauna on tyydyttävässä kunnossa. Hormi tulee tarkistaa ja kunnostaa ennen kiukaan käyttöönottoa.
Olohuoneen kuvaus
Kaikki huoneet ovat poikkeuksellisen valoisia. Huonejärjestys on toimiva. Ovet mahdollisvat salin laajentamisen viereisiin huoneisiin.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikki huoneet ovat suuria ja valoisia.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
790-482-9-0
Tontin pinta-ala
5 000
Lisätietoja tontista
Määräalan lohkomisesta aiheutuvat kustannukset maksaa ostaja. Tieolosuhteet ovat hyvät, kallioinen rinnetontti sijaitsee Keikyäntien ja Valtatie 12 välissä Kiikan kauniissa kulttuurimaisemassa. Haluttaessa määräalaa voidaan laajentaa käsittämään peltoa ja vanha suulirakennus.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Määräala sijaitsee yleiskaava-alueella. Haluttaessa määräalaa voidaan laajentaa käsittämään peltoa ja vanha suulirakennus.
Palvelut
Noin 5 kilometrin etäisyydellä Kiikan taajamassa sijaitsevat ruokakauppa, koulut (ylä- ja alaaste), kirkko ja uimahalli.
Liikenneyhteydet
Tieolosuhteet ovat hyvät, kohde sijaitsee Keikyäntien ja Valtatie 12 välissä.
Ajo-ohjeet
Osoite on Keikyäntie 459, Sastamala.
Auton säilytys
Alakerran varastoon saa kunnostettua suuren autotallin.
Näkymät
Kohde sijaitsee Kiikan kauniissa kulttuurimaisemassa.
Pihan kuvaus
Kallioinen rinnetontti antaa paljon mahdollisuuksia piharakentamiseen. Kohteella on jonkin verran vanhoja perennoja, puita ja pensaita.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Yli-Hongisto Vesa

  • Kiinteistövälittäjä LKV, KiAT

Länsi-Suomen Metsätilat Oy

Kiikanojantie 23, 38300 Sastamala

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.