Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Pientalotontti

Vanhankyläntie 16, Keskus, Järvenpää

Hinta

250 000 €

Koko

1 821

Omakotitontti | Pientalotontti

Vanhankyläntie 16, Keskus, Järvenpää

Hinta

250 000 €

Koko

1 821

Erinomaisella sijainnilla oleva taloyhtiön omistuksessa oleva kiinteistö, jossa tällä hetkellä rakennettuna paritalo ja autokatokset. Paritalo purkukuntoinen/korjauskustannuksiltaan merkittävä. Asunto-osakeyhtiöllä ei taloudellisia rasitteita. Tilinpäätös 2016 lisätietolinkeissä. Kiinteistö sijaitsee aivan Järvenpää keskustan välittömässä läheisyydessä. Rautatieasema ja linja-autoasema ovat alle kilometrin päässä. Prisma ja muut keskustan palvelut sitäkin lähempänä. Keskustan läheisyydestä huolimatta tontti on kuitenkin iso ja suojainen. Tontti rajoittuu etelästä Tuusulanjärven rantakosteikkoon, idästä puistoalueeseen ja kaupungin rantapuisto on vain satojen metrien päässä, joten sijainnissa yhdistyy luonnonläheisyys ja kaupungin välittömyys. Asunto-osakeyhtiö Vanhankyläntie 16 on tehnyt alustavan luonnoksen nykyisten rakennusten tilalle rakennettavasta "Town House" tyylisestä rivitalosta, jolla kiinteistön kerrosneliöihin suhteutettuna saadaan tontille useampi asunto. Kaksikerroksissa rakennuksissa päästään myös nauttimaan näkymästä Tuusulanjärvelle. Luonnos nähtävänä lisätietolinkeissä. Kaupunki on viestinyt viikolla 50, että kortteli 145 kaavamuutos voidaan ottaa mukaan korttelin 146 kaavamuutokseen (Harjuvaarankuja, Taidetalo). Tällöin kaavamerkintöjä ja määräyksiä muokattaisiin mahdollistamaan luonnoksen tapaiset rakennukset vuoden H1/2018 kuluessa. (rakennusoikeus ei muutu) Lisätietoa esim. kaavoituskatsaus 2017: https://www.jarvenpaa.fi/attachments/text_editor/14320.pdf Tontille voidaan myös esimerkiksi hallintajakosopimuksen kautta rakennuttaa kaksi paritaloa, jolloin päästään jo neljän asunnon kokonaisuuteen. Tässä rakennuttajalle erinomaisella sijainnilla mahdollisuus rakentaa asuntoja alueelle, joka yhteyksiensä ja välittömien ominaisuuksiensa puolesta houkuttelee varmasti asukkaista. Alustavia ehtoja: Myyjänä toimivat asunto-osakeyhtiön kahden asunnon asukkaat, jotka hyväksyttyään tarjouksen, sitoutuvat myymään koko taloyhtiön osakekannan ostajalle. Täten kaupassa siirtyy uudelle omistajalle koko asunto-osakeyhtiö Vanhankyläntie 16. Asunto-osakeyhtiö pidättää itsellään oikeuden nykyisten käteisvarojen jakamisesta nykyisille osakkeen omistajille ennen kaupan vahvistusta. Halutessaan ostaja ja myyjä voivat neuvotella myös osakkeiden osittaisesta myynnistä mahdollisen asumisoikeuden säilyttämiseksi nykyisille osakkeenomistajalle.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g23427
Sijainti
Kohteen selite
Pientalotontti
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala perustuu kiinteistön tietohin, ei tarkistettu.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta
  • 250 000 €
Kiinteistövero
1 200,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Mahdollinen asunto-osakeyhtiön ostaja vastaa kiinteistölle tehtävistä muutoksista, kuten lupien hakemisesta ja rakennusten purkamisesta syntyvistä kuluista.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan viemäröinti. Hulevedet kiinteistön omin järjestelyin.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin pinta-ala
1 821
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
364
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Erillispientalojen korttelialue (AO-16), tehokkuusluku 0,2. Alueelle voidaan rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisia pientaloja.
Kaavoitustiedot
Keskuksen kaupungin osa, kortteli 145, kiinteistö 186-1-145-3. Erillispientalojen korttelialue (AO-16). Asemakaavassa ilmoitetusta rakennusoikeudesta saa rakentaa 25 % liike-, myymälä-, työ-, ymspalvelutiloiksi, joissa harjoitettu toiminta ei saa aiheuttaa lian, melun yms. muodossa kohtuutonta rasitusta tontilla tai lähellä asuville eikä tonttia saa käyttää ympäristöä rumentavaan tai häiritsevään varastoimiseen. Rakennettaessa 4 metriä lähemmäksi naapuritontin rajaa ei rakennuksen naapuritontin puoleisiin osiin saa sijoittaa asuinhuoneiden pääikkunoita, muiden ikkunoiden tulee olla sameita. Tontilla tulee olla vähintään yksi puu kutakin tontin rakentamattoman osan 100 m2 kohti. Autopaikkoja on järjestettävä tontille vähintään 2 autopaikkaa asuntoa kohti
Palvelut
Kaikki Järvenpää keskustan palvelut välittömässä läheisyydessä.
Liikenneyhteydet
Linja-auto asema 600m. Rautatieasema 800m.
Näkymät
Näkymä Tuusulanjärvelle.
Pihan kuvaus
Nurmikkoiset pihat, jotka rajoittuvat rantakosteikkoon. Asunto 2 pihalla runsaasti marjapensaita.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.