Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Mökki tai huvila | vanhaan navettaan tehty vapaa-ajan rakennus

Uutelantie 7 C, RÄMÄLÄ, Mikkeli

Hinta

15 000 €

Koko

0

Vuosi

-

Mökki tai huvila

Uutelantie 7 C, RÄMÄLÄ, Mikkeli

Hinta

15 000 €

Koko

0

Vuosi

-

Noin 7000m2:n tontilla vanha pihapiiri, missä on vanhaan navettaan tehty vapaa-ajan rakennus, sauna ja aitta. Hp. 15 000 euroa. Navetan vapaa-ajan rakennuksessa on talvella ollut peruslämpö jatkuvasti päällä. Myydään ilman tarjousaikaa. Sovi rakennusten esittely välittäjän kanssa. Kiinteistö on muodostettu 2018, ei erillistä lohkomiskustannusta. Vanhaan navettaan on tehty vapaa-ajan asunto noin vuonna 1982. Rakennuksessa on kamina ja varaava takka. Navetalla on vesiautomaatti ja lämminvesivaraaja. Navetan takana on saostuspallo, johon tiskivedet menevät. Saunalla maaimeytys. Vapaa-ajan rakennuksessa on on erittelevä kuivakäymälä ja ulkona ulkohuussi. Kaikki rakennukset myydään purkukuntoisina ja rakennusten rakentamisessa on voitu käyttää asbestia sisältäviä rakennustarvikkeita. Ostaja vastaa kaikista rakennuksien purkukustannuksista ja muista kustannuksista. Kuntotarkastuksia tai -tutkimuksia ei ole suoritettu. Osa kiinteistöllä olevasta irtaimesta jää kohteelle. Aittarakennus on lähellä naapurin rajaa tai rajalla. Rajan tarkkaa paikkaa aitan kohdalla ei ole selvitetty. Sähköt kiinteistölle tulee maakaapelilla. Tilalla on betonirengas vesikaivo. Kaivoveden riittävyyttä kovassa käytössä ja kaivoveden laatua ei ole selvitetty. Tila on Uutelantien osakas. Tie Uutelantieltä tilalle tulee kiinteistön 491-455-7-1 kautta tie, johon on 8 metrin tieoikeus.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f84649
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
vanhaan navettaan tehty vapaa-ajan rakennus
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
0
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole selvitetty
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Myyntihinta
  • 15 000 €
Kiinteistövero
200,00 € / vuosi
Tiemaksu
44,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Ostaja maksaa lainhuudon haun 119 euroa, kaupanvahvistajan palkkion 120 euroa ja varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta. Lisäksi sähkölaskut,jätehuoltokustannukset ja kiinteistöllä olevien rakennusten ylläpitokustannukset kaupanteon jälkeen. Myyjä maksaa kiinteistöveron vuodelta 2018.
Lisätietoja kunnosta
Kaikki rakennukset myydään purkukuntoisina ja rakennusten rakentamisessa on voitu käyttää asbestia sisältäviä rakennustarvikkeita. Kuntotarkastuksia tai -tutkimuksia ei ole suoritettu. Osa kiinteistöllä olevasta irtaimesta jää kohteelle.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • ei ole tehty
Lämmitysjärjestelmä
Puu, Sähkölämmitys
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
491-455-2-2
Tontin pinta-ala
7 090
Ajo-ohjeet
Uutelantie 7 c, MIKKELI
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Myytävä määräala saa pinta-alansa mukaisen osuuden kantatilan osuuksista yhteisiin.
  • Antti Tiihonen

  • metsätalousinsinööri, LKV, Savilahdenkatu 32, 50100 MIKKELI

Järvi-Suomen Metsätilat Oy

Tehdaskatu 37, 70620 Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.