Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

secret message
Kohteen kuva

Omakotitontti | Upea Järvitontti Jäälinjärven rannalla

Neulasenkuja 6, Kiiminki, Oulu

Hinta

180 000 €

Koko

1 772

Omakotitontti | Upea Järvitontti Jäälinjärven rannalla

Neulasenkuja 6, Kiiminki, Oulu

Hinta

180 000 €

Koko

1 772

Upea rantatontti Jäälinjärven rannalla ja hyvillä yhteyksillä Oulun keskustaan. Jäälijärvi on aikoinaan ollut mökkialuetta ja tänä päivän sieltä löytää useita todella upeita omakotitaloja. Rantatontti on iso ja mahdollista jopa jakaa kahdeksi tontiksi. Tontilla on myös järven rannalla hirsimökki, josta saa upean piha-asunnon tai rantasaunan omakotitalon tontille.

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f82338
Sijainti
Kohteen selite
Upea Järvitontti Jäälinjärven rannalla
Lisätietoja pinta-alasta
Tontti on niin iso että se voidaan mahdollisesti jakaa kahdeksi tontiksi. Tontilla on myös hirsimökki lähellä rantaa, mihin ei tänä päivänä voi enään rakentaa. Eli todella arvokas paikka esimerkiksi rantasaunaksi tai lisäasunnoksi.
Vapautuminen
Vapautuu heti!
Myyntihinta
  • 180 000 €
Tontin pinta-ala
1 772
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
356
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontti on niin iso että se voidaan mahdollisesti jakaa kahdeksi tontiksi. Kiimingissäkin on kunta sallinut isojen tonttien jakoja, Suomessa yleinen käytäntö joka lanseerattiin muutamia vuosia sitten tiivistämään kaupunkirakennetta. Silloin yhden tontin kooksi tulee 886m2. Oulussa kaavatontit pienimmillään on 600m2 ja tehokasta rakentamista, joten rakennusoikeus voisi olla jopa yli 530 m2 . Eli riittävät kahdelle isolle talolle. Mutta tilaa varmasti on, mutta nämä on kaikki tarkistettavia asioita!

Antti Mäkikyrö

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.