Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Kaksi erillistä tonttia

Urputie 2 a ja b, Savio, Kerava

Hinta

69 450 €

Koko

463

Omakotitontti | Kaksi erillistä tonttia

Urputie 2 a ja b, Savio, Kerava

Hinta

69 450 €

Koko

463

Alue on erittäin rauhallista lapsiystävällistä omakotialuetta. Savion kaikki erinomaiset palvelut lapsiperheiden tarpeita silmällä pitäen ovat aivan vieressä. Savion asemalle on matkaa alle 1 km, Keravan keskustaan 3 km ja Korsoon vajaa 4 km. Tonttien rakennustehokkuus on 0,3. Talot saa rakentaa enintään 2-kerroksisiksi ja niihin on mahdollista tehdä myös kellarikerros. Asemakaavamuutoksen yhteydessä tonttien väliin muodostettiin rasite sähkö-, käyttövesi- ja viemäriputkille, jolloin samalla saatiin kulkuyhteys kummallekin tontille Urputieltä. Rakentamattomille tonteille tarvittavista liitynnöistä ja asennuksista vastaa ostaja. Lisätietoja antaa omistaja Armi Salo-Tamminen, jolle voi jättää tarjoukset ja jonka kanssa voi neuvotella kaupasta sekä tonttien esittelystä, puh. 040 583 9438.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f72638
Sijainti
Kohteen selite
Kaksi erillistä tonttia
Lisätietoja pinta-alasta
Omistaja myy kaksi rinnakkaista omakotitalotonttia erinomaisella sijainnilla Keravan Saviolla. Tontit ovat erinomainen sijoituskohde myös jollekin pientalourakoitsijalle, joka haluaa rakentaa niihin erilliset pientalot myytäväksi edelleen tai haluaa yhdistää tontit ja rakentaa paritalon. Tontit on lohkottu omiksi erillisiksi kiinteistöiksi, joista ensisijaisesti haetaan ostajaa tontille 23 ja tontin 22 omistaja voi säilyttää itsellään. Tonttien väliin perustettu rasite vesi- ja viemäriputkille palvelee sekä myyjää että ostajaa. Tontin 22 tunnus on 245-6-1585-22 ja pinta-ala 435 m2. Tontin 23 tunnus on 245-6-1585-23 ja pinta-ala 463 m2. Maaperätutkimus on tehty. Siinä suositellaan anturaperusmuuri-perustusta, mikä on hyvä lähtökohta rakentamiselle, koska tonttien alla on peruskallio. Se on Urputiellä avokalliota ja laskee tontin 23 itärajalla 3,6 m syvyyteen.
Vapautuminen
Heti vapaa.
Myyntihinta
  • 69 450 €
Lisätiedot maksuista
Ilmoituksessa mainittu hinta 69 450 euroa on pyyntihinta tontille 23, pinta-ala 463 m2 . Tontille 22, jonka pinta-ala on 435 m2, pyyntihinta on 65 250 euroa. Mikäli joku haluaa ostaa molemmat tontit ja yhdistää ne yhdeksi paritalotontiksi, ostaja voi halutessaan suorittaa omalla kustannuksellaan uuden lohkomisen. Myyjä ottaa mielellään vastaan tarjouksia, mutta pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty tarjous.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Vesi- ja viemäriliityntöjen osalta kaivuukustannukset jaetaan tonttien uusien omistajien ja myyjän kesken erillisellä sopimuksella. Myyjä antaa mielellään asiasta lisätietoa.
Tontin pinta-ala
463
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
130
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tehokkusluku kummallakin tontilla on e=0,3. Tontin 22 rakennusoikeus on 130,5 m2. Tontin 23 rakennusoikeus on 138,9 m2. Autotalli sisältyy rakennusoikeuteen, mutta autokatos ja/tai kellari on mahdollista rakentaa menettämättä rakennusoikeutta.
Kaavoitustiedot
Tonteille on vahvistettu asemakaavamuutos 3.4.2017. Samassa yhteydessä on tehty voimassa oleva tonttijako siten, että tonteilla on omat kiinteistötunnukset ja kulkuyhteys Urputieltä. Jos joku haluaa ostaa kummankin tontin ja yhdistää ne yhdeksi kiinteistöksi, sekin on mahdollista, mutta ostaja vastaa kuluista.
Palvelut
Tontit sijaitsevat Keravan parhaalla paikalla palvelujen suhteen.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet ovat erinomaiset myös junaa ja bussia käyttäville.
Näkymät
Vehreät näkymät pensasaitoineen. Ympäristössä omakotitaloja ja runsaasti puustoa. Tontin vieressä on kaupungin omistama vehreä puistometsä.
Pihan kuvaus
Tontit on lohkottu vanhasta puutarhasta, jossa on kasvanut hedelmäpuita ja marjapensaita.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.