Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Tällaista tonttia et ehkä ole koskaan nähnyt, mutta nyt se on käden ulottuvilla.

Vapaa-ajan tontti | Rantatontti

Lamposaari, Summasjärvi, Saarijärvi

Hinta

25 000 €

Koko

22 000

Vapaa-ajan tontti | Rantatontti

Lamposaari, Summasjärvi, Saarijärvi

Hinta

25 000 €

Koko

22 000

MYYTÄVÄNÄ KESÄMÖKKITONTTI SUMMASJÄRVEN LAMPOSAARESSA. Kiinteistötunnus 729-403-3-147 Saarijärven kaupungissa oleva PÄIVÄRANTA -niminen kiinteistö, rek.n:o 3:147. Kohteena on vapaa-ajanviettoon soveltuva rantatontti Summasjärven rannalla Lamposaaressa. Rasitukset /rasitteet: Kiinteistöön ei kohdistu kiinnityksiä. Kiinteistö sijaitsee yleiskaava-alueella. Tonttitietoja: Tontin pinta-ala on 2,200 ha. Tontti on pääosin tasaista maastoa, jolla on sekapuustoa, Summasjärven rantaa on noin 270 m. Ranta on vaihteleva, mutta suuri osa on hiekkarantaa, joka syvenee loivasti ja on lapsille suorastaan loistava uimaranta. Naapureita ei ole näköetäisyydellä, joten täällä saa olla luonnon keskellä ja ihailla hiljaisuutta, jonka rikkoo lintujen laulu. Venematkaa mantereelta viralliselta venevalkamalta on noin 1 km. Rakennusoikeus: kesämökki, kerrosala enintään 100 m², etäisyys vähintään 30 m rannasta saunarakennus, pohjapinta-ala enintään 30 m², etäisyys vähintään 15 m rannasta talousrakennuksia enintään 3 kpl, kerrosala enintään 60 m², et. vähintään 30 m rannasta Lisätietoja rakennusoikeudesta ja kaavamääräyksistä saa Saarijärven kaupungista; kaavoitusarkkitehti Ulla-Maija Humppi, puh. 044 4598 405 rakennustarkastaja Jouni Vesala, puh. 044 4598 319 Oikeudet ja osuudet yhteisiin: Kiinteistöllä on tieoikeus venevalkamapaikkaan mantereella, osuus yhteiseen Kyyrämäen lohkokunnan vesialueisiin sekä maa-alueisiin; murapalsta ja maa-alue Verkkoniemessä. Muut kauppaehdot: Maksu käteiskauppana, jolloin omistus- ja hallintaoikeus sekä vaaranvastuu siirtyy ostajalle. Varainsiirtoverosta (4 % kauppahinnasta), lainhuudatuskustannuksista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta vastaa ostaja. Muut ehdot sopimuksen mukaan. HINTA: Kiinteistön velaton myyntihinta on 25.000 euroa. Voit tehdä myös tarjouksen. Tervetuloa hiekkarannalle!

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f38249
Sijainti
Kohteen selite
Rantatontti
Lisätietoja pinta-alasta
Tontin pinta-ala on 2,200 ha, joka sisältää pääosin metsämaata. Tontilla on loistava hiekkaranta ja yksi rantarakennuspaikka.
Vapautuminen
Heti vapaa ja rakennettavissa oleva tontti.
Myyntihinta
  • 25 000 €
Tontin pinta-ala
22 000
Rakentamaton
Kyllä
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Mahdottoman hieno hiekkaranta.
Lauri Pasanen
  • Lauri Pasanen

  • LKV, YKV, AKA, yleisauktorisoitu

Saarijärven Kiinteistönvälitys Oy LKV

Torikatu 5, 43100 Saarijärvi

SKVL jäsenyritys

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.