Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Okt-tontti

Rovastinkatu 6, Papinsaari, Turku

Hinta

132 000 €

Koko

1 000

Omakotitontti | Okt-tontti

Rovastinkatu 6, Papinsaari, Turku

Hinta

132 000 €

Koko

1 000

MYYDÄÄN NYT TALVIHINTAAN!!!!! MERINÄKÖALA-tontti, 10min keskustasta!!!!! AURINKO paistaa tontille esteettä koko päivän, VENEPAIKKA tarvittaessa, samoin osuus rantasaunaan. Arkkitehdin kanssa suunnittelet talon jämäkän kallion päälle, jossa arvo säilyy. Maksimoi merimaisemat ja horisontissa tunnelmallisesti näkyvät kaupungin valot. Pengerrä tyylikäs ajoramppi Rovastinkadulta ylös omalle pihalle omaan rauhaan pois uteliaiden katseilta! (Vrt vaikka miten Rovastinkadun yläosassa kaksi uutta vierekkäistä taloa pengerry. Tyylikäs tukimuuri ja ajotie ylös omalle pihalle) Ylimmistä kerroksista/kattoterassilta mainiot merinäkymät Pitkällesalmelle omasta rauhasta ja aurinko paistaa keväästä syksyyn esteettä luoko päivän pihaan ja terasseille, ja vaikka infinity poli -altaalle! :) Rakennusoikeus 300m2 ja sen lisäksi isot terassit sekä mahdollisuus lisätiloihin/kellaritiloja (esim treenihuone, spa tai vaikka viinikellari). Vain 10min keskustasta, silti keskellä rauhallista luontoa ja lintujen laulua, kokeile vaikka ja jätä auto parkkiin ja tee pieni kävely Papinsaaressa ja kiipeä rontille ihastumaan maisemaan.

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f27634
Sijainti
Kohteen selite
Okt-tontti
Myyntihinta
  • 132 000 €arrow_downward
  • 132 500 €
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnallistekniikka
Tontin pinta-ala
1 000
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
300
Lisätietoja rakennusoikeudesta
MERINÄKÖALA, 10 MIN KESKUSTASTA, rakenna 2-3 kerrokseen ja näyttävät terassit/kattoterassi, HUIKEAT NÄKYMÄT, REILU rakennusoikeus 300m2 ja lisäksi saa siis rakentaa lisätiloja kellariin!! Mahdollisuus tehdä talon alle esim kallion sisään komeat autotallit/hallit, treeni- ja harrastustilat tai vaikka oma spa-osasto ja viinikellarit!!!
Liikenneyhteydet
Kaupungin linja-autoyhteys muutaman sadan metrin päässä.
Ajo-ohjeet
Helppo ja nopea päästä paikalle, käy vapaasti paikanpäällä katsomassa!!
Näkymät
Merinäköala Pitkällesalmelle, ilta-auringon lisäksi tontille paistaa aurinko koko päivän!
Pihan kuvaus
Kalliopohjaa ja kuiva kangasmetsä, mutta pystyy luonnollisesti tekemään myös nurmikkoalueen ja sellaisen pihan kuin haluaa, koska eteläpuolen valoisa piha!
Ranta
  • Rantaoikeus
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Mahdollisuus hankkia osuus rantasaunaan ja venelaituriin suoraan tontin alapuolella noin 100m päässä.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.