Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

secret message
Kohteen kuva

Omakotitontti | Rakennuspaikka kytketyille pientaloille Espoon Bembölessä

Kuninkaantie 20, Bemböle, Espoo

Hinta

208 000 €

Koko

1 580

Omakotitontti | Rakennuspaikka kytketyille pientaloille Espoon Bembölessä

Kuninkaantie 20, Bemböle, Espoo

Hinta

208 000 €

Koko

1 580

Tontti sijaitsee Espoossa, Högbackan tilalla, joka on lohkottu Bellin tilasta (Bembölen kahvitupa) v.1928. Lähellä Jorvin sairaala, uusi Espoon sairaala sekä erinomaiset ulkoilumaastot Bodom-, Pitkä- ja Lippajärvellä. Alueen halki kulkee historiallinen Kuninkaantie ja samansuuntaisesti virtaava Glimsinjoen eläirikas purolaakso. Kyseessä on rinnetontti, joten käytännössä kokonaisrakennusoikeus on 500 kerros-m2. Asuntojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Tontille saa rakentaa esim. kaksi taloa autokatoksella kytkettynä. Tällöin virallinen rakennusoikeus on 125 kerros-m2/ talo (rinneratkaisun vuoksi 250 kerros-m2/ talo). Hinta 104 000 eur on yhden talopaikan hinta. Täten kahden talopaikan hinta on 208 000 eur. Tilasta on lohkottu aiemmin yksi tontti (M601), nyt myytävän tontin alapuolelta. Tontti rajautuu lounaassa ja pohjoisessa Espoon kaupungin omistamaan viheralueeseen. Ulkoilureittejä, Kuntosali lähellä, Jalkapallokenttä lähellä, Golfkenttä lähellä, Uimahalli lähellä, Uimaranta lähellä.

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
e84733
Sijainti
Kohteen selite
Rakennuspaikka kytketyille pientaloille Espoon Bembölessä
Vapautuminen
Heti rakentamaan.
Myyntihinta
  • 208 000 €
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan viemäri
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin pinta-ala
1 580
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
250
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kyseessä on rinnetontti, jonka virallinen kokonaisrakennusoikeus on 250 kerros-m2. Kahden talon ratkaisussa rakennusoikeus on rinneratkaisun vuoksi käytännössä 250 kerros-m2/ talo.
Kaavoitustiedot
Kulttuurihistoriallinen asemakaava. Kiinteistötunnus: 049-402-0002-0021-D, Alue B
Palvelut
Ruokakauppa lähellä, Huoltoasema lähellä, Pankki lähellä, Kirjasto lähellä, Terveyskeskus lähellä, Puisto lähellä, Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Yläaste lähellä, Lukio lähellä, Joki lähellä, Lommilan kehittyvä kauppa-alue: Ikea, Gigantti, JYSK, Motonet jne. 2 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, Yöbussin pysäkki lähellä, Juna-asema lähellä, Taksitolppa lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla, Paljon parkkitilaa, Maksuton pysäköinti, Alueella on autoilijalle hyvät liikenneyhteydet. Espoon keskukseen ja Leppävaaraan ajaa vartissa, Helsingin keskustaankin alta puolen tunnin. Myös julkisilla pääsee. Alueelta on hyvät joukkoliikenneyhteydet erityisesti juna-asemille Espoon keskukseen ja Leppävaaraan. Kuninkaantietä kulkevat Espoon bussit 227 ja 582, iltamyöhällä myös seutulinja 109 N Helsinkiin ja Helsingistä.
Näkymät
Jokilaakso.
Pihan kuvaus
Lehtomainen rinne.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

Pekka Berg

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.