Omakotitalo, 5 h + k + kph/wc + laajennusosan yhtenäinen 17 m2 tila, 122m2 4 600 m2 | 128 000 €

Hetta, Enontekiö, Pulkkatie 1

Kuva: 1 / 28

Tilava, monien mahdollisuuksien talo kauniilla, isolla ja rauhallisella tontilla. Pihassa säilytetty vanhan ajan tunnelma; vanhat ikiaikaiset männyt ja puolukkavarvikkoa, joiden laitamilla istutuksia. Järvinäköala antaa lisää tunnelmaa. Talo soveltuu tilojensa puitteissa niin lapsiperheelle kuin myös pienemmällekin perheelle. Iso yhtenäistä tilaa oleva laajennusosa (rak. 1952) antaa mahdollisuuksia myös monenlaiseen yritystoimintaankin.
Kaikki Enontekiön kunnan keskuksen Hetan palvelut; kauppa, apteekki, terveyskeskus, kunnanvirasto, Osuuspankki ja koulu n. 1/2 km päässä!
Taloon on tehty laajat remontit v. 2007 - 2016 kunnioittaen vanhan puutalon perinnettä ja tunnelmaa. Oikeus myös yhteiseen vesialueeseen ja venevalkamaan. Tutustu ja ihastu!

Kohdenumero:e74677
Sijainti: Pulkkatie 1 99400, Hetta, Enontekiö
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:5 h + k + kph/wc + laajennusosan yhtenäinen 17 m2 tila
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:122 m2
Kokonaispinta-ala:122 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Kokonaispinta-alaan sisältyy 17 m2 kokoinen laajennuososan yhtenäinen lämmin tila, joka tällä hetkellä varastotilana. Tilassa on sähkölämmitys, sekä oma hormi ja savupiippu. Alakerrassa eteinen, keittiö, olohuone, ruokailuhuone, 1 makuuhuone ja kh/wc sekä 17 m2 laajennusosa yhtä tilaa. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta + ullakot (kylmää tilaa).
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1947
Vapautuminen:Vapautuu sopimuksen mukaan.
Myyntihinta: 128 000 €
Kiinteistövero: 234,96 €/vuosi
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 444
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa ei ole saunaa
Asuntoon kuuluu: Kellari
Asunnon kunto: Hyvä, Talo on ikäänsä nähden hyvässä kunnossa, isot remontit tehty v. 2007 - 2011. Päärakennuksessa 3 kert. ikkunat.
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Liitetty kunnan viemäriverkostoon.
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Huoneiden seinät tapetoitu/maalattu, katot maalattu. Lattiat alakerran huoneissa parketti + keittiössä osa laatoitettu, yläkerrassa laminaatti. Kylpyhuone/wc lattia ja seinät muovimatto.
Keittiö: Tilava keiittiö, jossa puuhella antaa mahdollisuuden niin lisälämmitykseen kuin myös ruuanlaittoon. Runsaasti kaappitilaa. Jää- pakastinkaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, puuhella, ja kellari.
Kylpyhuone: Kylpyhuone/wc:ssä wc-pytty, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas ja pidesuihku sekä peilikaappi.
Saunan kuvaus: Ulkorakennuksessa vanha hirsiseinäinen sauna, jossa puukiuas ja pata. Rakennuksessa on sähkö, mutta ei vesijohtoa. Laajennusosaan mahdollista rakentaa sauna puukiukaalla, koska tilassa on oma hormi ja savupiippu.
Olohuone: Sekä olo- että ruokailuhuoneessa on hormi, joten mahdollisuus laittaa esim. takka.
Makuuhuoneiden kuvaus: Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joissa vanhat Porinmatit (ei käytössä), joten mahdollisuus laittaa lämmitys osittain puillakin. Yksi makuuhuone laajennusosassa - soveltuu makuuhuoneeksi, tällä hetkellä toimistohuoneena.
Tehdyt remontit: Talon katot uusittu 2007 - peltikate. Ulkovuori maalattu kokonaan 2007 - 2008, jolloin uusittu myös ikkunoiden vuorilaudat. Käyttövesiputket + vesivaraaja uusittu 2007, samoin kunnan vesijohtoverkosta taloon tuleva vesijohtoputki, jossa lämmityskaapeli. Keittiökalusteet uusittu 2008, ruokailuhuoneen kiinteät kalusteet 2011. Olohuoneen, ruokailuhuoneen ja keittiön parkettilattiat ja keittiön lattian osittainen laatoitus 2011. Huoneiden seinien ja kattojen maalausta ja tapetointia v. 2007 - 2015.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 4 600 m2
Lisätietoa tontista: Iso mäntymetsäinen rinnetontti. Ounastiehen nähden iso korkeusero, jonka ansiosta paikallisliikenne ei häiritse. Tontilla talon ja sauna-/vajarakennuksen lisäksi kaksi vanhaa hirsilatoa. Pihassa myös porakaivo.
Palvelut: Kaikki Enontekiön kunnan keskuksen Hetan palvelut alle 1 km päässä!
Näkymät: Pihasta ja talosta näkymä Ounasjärvelle, joka on tien toisella puolella. Tien laidasta näkymä Ounasjärven yli Ounastunturille.
Pihan kuvaus: Helppohoitoinen iso piha suurelta osin vanhaa männikköä ja puolukkavarvikkoa. Istutuksia tehty puolukkavarvikon laitamille. Pihassa pieni kasvimaa. Iso tontti antaa mahdollisuuksia muokata ja laajentaa piha-aluetta.

Ota yhteyttä

* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle