Omakotitalo, 3h+oh+rt+k+s/pesuh+suihkusyvennys+wc+khh+vh+varasto+autokatos katettu sisäpiha+ullakko+ranskalainen parveke, 130m2 1 008 m2 | 139 000 €

Tapiola, Paimio, Siltasuontie 8

Kuva: 1 / 40

HETI VAPAA KOTI JA HINTAAKIN LASKETTU REILUSTI !!!


TALO:
Talon rakennusmestariomistaja on ollut talojen suunnittelussa ammattilainen. Siksi tämä oma koti on saanut runsaasti erilaisia yksityiskohtia, varsinkin apujuttuja talon emännälle. Pintoja ei ihan hetkittäin luulisi alkuperäisiksi niin hyvässä kunnossa ne ovat edelleenkin. Keittiössä on hienot välitilalaatat, jotka ovat tulleet taas muotiin. Kaappien runsaus ja pienten laatikostojen runsaus ilahduttaa, samoin keittiön avautuminen ruokailutilaan. Avautuvat kaapistojen ovet keittiön ja ruokailutilojen suuntaan helpottaa arkea.

Ruokailutila on iso ja valoisa johtuen lasiseinästä olohuoneen ja ruokailutilan välissä. Olohuoneesta avautuu huone josta puuttuu väliseinä, mikäli haluaa lisähuoneen on siihen helppo työstää seinä. Päämakuuhuoneesta on käynti vaatehuoneeseen, jossa kauniit puusta työstetyt runsaat laatikostot+työpöytä. Makuuhuoneessa on myös erillinen "Make Up" tila naisväelle.

Erillinen wc, kylpyhuone+sauna sekä käynti pieneen kodinhoitotilaan ja ovi katetulle terassille vilvoitteluun ja tilaan, jossa voi kuivattaa myös pyykkiä.

Yläkerrassa on iso huonetila, jossa oma pieni parveke, tila on n. 30 m2. Tilasta ovi ullakkotilaan, johon voi helposti työstää lisähuoneen.

Sisäänkäynnissä katettu terassi + iso varasto+ vilvoittelutila sekä autokatos.

Rakennusoikeutta käytetty n. 170m² /251m²

AUTOKATOS:
Sisäänkäynnin edustalla autolle oma katos + todella iso varastohuone. Muille autoille tilaa asunnon edustalla.

TONTTI:
Omaa pihaa on riittävästi, sillä talo sijaitsee tontin kulmalla ja rajoittuu metsään. Tontti on hyvin viehättävä, vehreä ja aurinkoinen.
Tontinrajalle on rakennettu tämän talon ja naapurin autokatokset.

YMPÄRISTÖ:
Rauhallista omakotitalo aluetta, talon takana ja sivulla on kaunista ja vehreää kangasmetsää, josta saa sienet ja marjat ja ihanteellista maastoa ulkoiluun.

ASUMISKUSTANNUKSET.
Talossa on kaukolämpö ja pieni kamiinatakka. Tiedustelut asumiskuluista kuluista välittäjältä.

MUUTA:
Talo on liitetty kaukolämpöön. Yläkerrassa iso ullakkotila, josta saa yhden huoneen lisää. Tarkistus rakennusviranomaisilta. Kohteesta on lyhyt matka moottoritielle ja Paimion keskustaan. Talo ollut yhdellä omistajlla.
Lähistöllä lenkkipolku ja pururata.

VAPAUTUMINEN:
Talo vapautuu ostajan toivomusten mukaan.

YHTEYDENOTTO:
Tiedustelut ja esittelyt: Vuokko Lahtela 0400 570 233 Seueaa yleisesittelyt.

OMAN KODIN MYYNTI:
Soita heti laitamme sinunkin kodin myyntiin helposti, vaivattomasti ja 15-vuoden rautaisella asuntokaupan asiantuntemuksella. Valokuvaus, juridinen taito, tekninen tietous, As Oy laintuntemus sekä kiinteistöjen myynnissä vaativa tuntemus on meille helppoa.

PIHATALKKARI:
Yrityksessämme on myös oma pihatalkkari. Soita jos sellaista tarvitset, tarjolla monipuolista osaamista.

VALOKUVIA:
Katso kohteen lisäkuvat facebookista Vuokko Lahtela LKV

Kohdetta myy

Vuokko Lahtela
Toimitusjohtaja
0400 570 233

Vuokko Lahtela LKV Oy
Eteläkatu 12, 20810 TURKU
0400 570 233
0400 399 608

Ota yhteyttä
Kohdenumero:e69639
Sijainti: Siltasuontie 8 21530, Tapiola, Paimio
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:3h+oh+rt+k+s/pesuh+suihkusyvennys+wc+khh+vh+varasto+autokatos katettu sisäpiha+ullakko+ranskalainen parveke
Asunnon koko:4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:130 m2
Muiden tilojen pinta-ala:15 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Huoneistopinta-ala ensimmäisessä kerroksessa 101m² + yläkerrassa 29 m². Kaikki pinta-alat eivät ole virallista asuinpinta-alaa. Pinta-alat käydään huolellisesti ostajan kanssa läpi ennen kaupantekoa. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu iso varasto ja autokatos + ullakko. Katso pohjapiirroksesta tarkemmin. Varastotila on noin 15 m² (ei tarkistusmitattu)
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1981
Vapautuminen:Koti vapautuu heti kaupanteon jälkeen.
Myyntihinta: 139 000 €
Lisätietoja maksuista: Omakotitalon normaalit maksut : Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan, kaukolämpömaksu, jätemaksut, kiinteistövero.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 482
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Asuntoon kuuluu: Kamiinatakka, Parveke, Ullakko, Vaatehuone, 2xvarastokaappi, Autokatos, Iso varasto asunnon edustalla. Saunan ohjausyksikkö on eteiskäytävällä.
Asbestikartoitus:
Asunnon kunto: Tyydyttävä, Talosta on olemassa hyvät rakennuspiirustukset sekä valokuvat, joista näkyy rakennusprojektia alusta saakka. Talo on rakennettu vuonna 1981, ikäisekseen talon pinnat ovat siistissä kunnossa. Tekniikka on kuitenkin alkuperäistä, samoin keittiön ja saniteettitilojen pinnat. Ostajaehdokkaan on syytä tiedostaa talon rakennusvuosi 1981 ja perehtyä talon nykyhetkeen huolella. Mitään tiedossa olevia vikoja ei talossa tällä hetkellä ole. Kokonaisuus myydään siinä kunnossa kuin se on tällä hetkellä. Myyjä ei myöskään ota vastuuta mm. kodinkoneiden nykykunnosta, eikä talon tekniikan nykykunnosta. Ostajalla on myös yleensäkin velvollisuus tutustua ostokohteina olevien kohteiden kuntoon huolella ennen kauppoja.
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Kunnan viemäri
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Tapettia, maalattua pintaa, lasia, puupanelia, laattaa, kaakelia, katto ruiskumaalattu, yläkerrassa alkuperäistä kokolattiamattoa, alakerran makuuhuoneeseen vaihdettu vinyylimattoa. Alakerran lattioissa sauvaparkettia. Väliovat ovat ehjät ja ikäisekseen hyvässä kunnossa.
Keittiö: Keittiö on alkuperäinen ja teetätetty erikoistilauksesta. Kaikkine hienoine yksityiskohtineen keittiö on ainutlaatuinen. Keittiössä on pieni kylmiö, johon avautuu myös jääkaapin ovi. Kts kuvista tarkemmin ja tutustu näytöllä. Liesi+uuni ovat vanhat samoin jääkaappi.
Kylpyhuone: Kylpyhuoneessa on erillinen pesuhuone ja erillinen suihkusyvennys, lasiseinä saunaan. Saunatiloista pääsee suoraan ulos vilvoittelemaan terassille.
WC-tilojen kuvaus: Erillinen wc kts kuvat
Saunan kuvaus: Saunassa sähkökiuas. Lauteet ovat siistit, eikä välitöntä uusimisen tarve ole.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Erillinen kodinhoitotila, jossa paikka pesukoneelle, poisto ja tulo vedelle. Tilasta käynti ulos katetulle terassille, jossa voi kuivattaa pyykit ja tai vilvoitella saunan jälkeen. Kts kuvat
Olohuone: Olohuoneessa takka/kamiina, käynti erilliseen huonetilaan, josta saa seinän lisäämällä erillisen huoneen, nyt avointa tilaa. Portaat yläkertaan sekä koko seinänlevyinen lasiseinä ruokailutilaan.
Makuuhuoneiden kuvaus: Alakerrassa erillinen makuuhuone, josta käynti vaatehuoneeseen ja erilliseen "make up" tilaa, katso kuvat. Olohuoneen yhteydessä olevasta tilasta saa myös makuuhuoneen lisäämällä kevyt seinän. Yläkerrassa isoa avointa tilaa erilaiseen huonetarpeeseen työ/makuu/tv/ jne huonetila. Samaisesta tilasta käynti ullakolle, johon voi työstää isohkon huonetilan. (Vaatii rakennusluvan kunnalta)
Tehdyt remontit: Taloon on tehty säännöllisesti normaaleja huoltotoimenpiteitä, joista välittäjällä enemmän tietoa.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 1 008 m2
Lisätietoa tontista: Tällä kiinteistöllä on naapurin kanssa yhteinen tie ja tonttiviemärit+vesiviemärit Tarkemmat tiedot välittäjältä.
Auton säilytys: Omassa autokatoksessa tai asunnon edustalla.
Näkymät: Tontti sijaitsee omakotitaloalueella ja tämä tontti on metsänreunassa. Näkymät siis luontoon ja toisiin omakotitalotontteihin yhdeltä sivulta, muista suunnista metsämaisemat.
Pihan kuvaus: Piha on tasainen ja luonnonmukainen ja ympärillä on metsämaastoa, tontti rajoittuu metsän reunaan.

Ota yhteyttä

Vuokko Lahtela
Toimitusjohtaja
0400 570 233
Vuokko Lahtela LKV Oy
Eteläkatu 12, 20810 TURKU
0400 570 233
0400 399 608
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle