Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 4-6h+k+khh+kh+s+2wc+vh, 170m2 6 515 m2 | 265 000 €

Tammisto, Uusikaupunki, Mikonmäentie 22

Kuva: 1 / 39

Hirsitalo luonnonkauniilla etelärinteellä, johon aurinko paistaa kesällä lähes koko päivän, kiinteistöllä olevien isojen mäntyjen lomasta.
Kiinteistö on varustettu kahdella parvekkeella, joista pienempään ja aamuauringonpuolella olevaan parvekkeeseen on suora yhteys ruokailutilasta ja mahdollistaa helpon siirtymisen, nauttimaan aamupalaa ulkoilmaan.
Parvekkeista suurempi on suunniteltu päivä- ja ilta-auringon puolelle, jonne voi helposti siirtyä grillaamaan ja nauttimaan illallistaa.
Yläkerrassa tilat ovat yhdistetty avoimeksi tilaksi, johon kuuluvat keittiö baaripöydällä, ruokailutila, Olohuone ja lukunurkkaus. Olohuonessa on varaus tulisijalle. Yläjerrassa on vielä iso makuuhuone tilavalla, liukuovilla varustetuilla kaapeilla.
Lisäksi yläkerrassa on vielä WC, jossa Suihkukaappi.

Alakerrassa sijaitsevat, makuuhuone, takkahuone, kodinhoitojuone, tilava kylpyhuone, sekä WC ja tekninen tila. Alakerrassa on kaksi katosta, joissa isommassa on tilaa pysäköisä Auto ja pienemmässä pitää pihakalusteita.

Talo lämpeää maalämmöllä ja on varustettu pyörivällä lämmön talteenotolla, jonka hyötysuhde on 70-80%. Talo kuuluu A-energialuokkaan ja energian kulutus on noin 7000kWh/v.

Kiinteistöllä on kaksi pihaa ala ja yläpiha ja talo sijaitsee elelärinteessä. Kiinteistöllä on myös peltoa jonka pinta-ala on noin 20x100 mertiä.

Kohde myös vuokrattavana sop. mukaan, kalustettuna.

Kohdetta myy

Jarkko Taavela
0400913246

Ota yhteyttä
Kohdenumero:e46788
Sijainti: Mikonmäentie 22 23600, Tammisto, Uusikaupunki
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:4-6h+k+khh+kh+s+2wc+vh
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:170 m2
Kokonaispinta-ala:174 m2
Muiden tilojen pinta-ala:4 m2
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:2013
Vapautuminen:Sop.mukaan ja tarvittaessa heti
Myyntihinta: 265 000 €
Kiinteistövero: 550 €/vuosi
Lisätietoja maksuista: Kiinteistöllä on Oma porakaivo ja jätevedenkäsittely. Kustannus on tyhjentää sakokaivo 1-2 kertaa vuodessa.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 920
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Asuntoon kuuluu: Kiinteistö on varustettu nauhoittavalla videovalvonnalla ja talossa on kattava hälyty ja paloilmoitus järjestelmä. Talo on varustettu myös antenni jakamolla ja kunnollisella singnaalin vahvistimilla. Talossa myös kiinteä nopea netti yhteys.
Energialuokka: A (2007) noin 7000 kWh/v
Asunnon kunto: Hyvä, Talo on uudenveroisessa kunnossa
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Oma jätevedenkäsittely. Sakokaivon tyhjennys 1-2 kertaa vuosi
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi
Yläkerrassa on päärakennusmateriaali hirsi ja puu. Alakerrassa rakennusmateriaali on kivi ja pinnat rapattuja ja kosteissa tiloissa laatoitettuja, myös yläkerrassa.
Keittiö: Keittiö on hyvin varusteltu baarikeittiö, valkoisilla ovilla ja pähkinäpuun värisillä puutasoilla
Kylpyhuone: Kylpyhone on laatoitettu valkoisella ja harmaalla laatalla ja välissä on hopeinen rajauslaatta. Suihkuja on kylpyhuoneessa kaksi ja kylpyhuoneessa on varaus borealtaalle.
WC-tilojen kuvaus: Kummassakin kerroksessa on oma WC, joista yläkerran wc:ssä on suihku ja suihkukaappi.
Saunan kuvaus: Sauna on tehty kuusipaneelista ja lauteet tervalepästää. Kiuas on Risto-Marri Ratian pisara, joka on upotettu lauteisiin siten, että köylynheittoauko on jalka lauteen yläpuolella.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa ja pesutorni, sekä silityslauta integroituna laatikoston ensimmäiseen laatikkoon.
Olohuone: Olohuoneita on kaksi, joista toinen sijaitsee yläkessan suuressa tilassa ja toinen on takkahuoneena alakerrassa.
Makuuhuoneiden kuvaus: Talossa on kaksi makuuhuonetta ja yksi varaus makuhuoneelle yläkerran suuresta tilasta. Yläkerran makuuhuone on iso, josta näkymä ulos kolmeen suuntaan ja parvekkeelle. makuuhuone on varustettu liukuovin varustetuilla kaapeilla, joista osa paneleista on varustettu peileillä. Alakerran makuuhuone on myös suuri ja varustettuna vaatehuoneella, joss runsaasti myös säilytystilaa
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 4:26
Tontin pinta-ala: 6 515 m2
Lisätietoa tontista: Tontti sijaitsee rinteessä, joka avautuu itään ja Etelään ja tontilla olevan puuston lomitse aavautuu näissä ilmansuunnissa suomalainen peltomaisema.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Rakennusoikeus 650 m2
Auton säilytys: Autolle löytyy katos alapihalta ja yläpihalla autoja varten lämmityspistokeet
Palvelut: Koulut sijaitsevat Kalannin keskustassa ja lähimmät kaupat sijaitsevat Kalannissa ja Vehmaalla. Kunnan muut palvelut sijaitsevat Uudessakaupungissa.
Liikenne­yhteydet: Koululaisille on järjestetty kuljetukset ja niitä voi käyttää myös julkisena kuljetuksena. Kalanti 10 km Vehmaa 10 km Uusikaupunki 19 km Raisio Mylly 45 km 30-40 min.
Ajo-ohjeet: Mikonmäentie sijaitsee Vehmaantien varrella Tammiston kylässä.
Näkymät: Idässä ja etelässä avautuu suomalainen peltomaisema.
Pihan kuvaus: Kiinteistökllä on kaksi pihaa ylä- ja alapiha pihat ovat sepelöity ja niitä yhdistää ajoluiskat niin idän, kuin lännenkin puolella.
Ranta: Yhteisranta
Rannan tyyppi: Järvi

Ota yhteyttä

Jarkko Taavela
0400913246
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle