Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitalo | 4-6h + k + khh + kh + s + 2wc + vh

Mikonmäentie 22, Tammisto, Uusikaupunki

Hinta

265 000 €

Koko

170

Vuosi

2013

Omakotitalo

Mikonmäentie 22, Tammisto, Uusikaupunki

Hinta

265 000 €

Koko

170

Vuosi

2013

Hirsitalo luonnonkauniilla etelärinteellä, johon aurinko paistaa kesällä lähes koko päivän, kiinteistöllä olevien isojen mäntyjen lomasta. Kiinteistö on varustettu kahdella parvekkeella, joista pienempään ja aamuauringonpuolella olevaan parvekkeeseen on suora yhteys ruokailutilasta ja mahdollistaa helpon siirtymisen, nauttimaan aamupalaa ulkoilmaan. Parvekkeista suurempi on suunniteltu päivä- ja ilta-auringon puolelle, jonne voi helposti siirtyä grillaamaan ja nauttimaan illallistaa. Yläkerrassa tilat ovat yhdistetty avoimeksi tilaksi, johon kuuluvat keittiö baaripöydällä, ruokailutila, Olohuone ja lukunurkkaus. Olohuonessa on varaus tulisijalle. Yläjerrassa on vielä iso makuuhuone tilavalla, liukuovilla varustetuilla kaapeilla. Lisäksi yläkerrassa on vielä WC, jossa Suihkukaappi. Alakerrassa sijaitsevat, makuuhuone, takkahuone, kodinhoitojuone, tilava kylpyhuone, sekä WC ja tekninen tila. Alakerrassa on kaksi katosta, joissa isommassa on tilaa pysäköisä Auto ja pienemmässä pitää pihakalusteita. Talo lämpeää maalämmöllä ja on varustettu pyörivällä lämmön talteenotolla, jonka hyötysuhde on 70-80%. Talo kuuluu A-energialuokkaan ja energian kulutus on noin 7000kWh/v. Kiinteistöllä on kaksi pihaa ala ja yläpiha ja talo sijaitsee elelärinteessä. Kiinteistöllä on myös peltoa jonka pinta-ala on noin 20x100 mertiä. Kohde myös vuokrattavana sop. mukaan, kalustettuna.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
e46788
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-6h + k + khh + kh + s + 2wc + vh
Asuintilojen pinta-ala
170
Muiden tilojen pinta-ala
4
Kokonaispinta-ala
174
Kerrokset
2
Rakennusvuosi
2013
Vapautuminen
Sop.mukaan ja tarvittaessa heti
Myyntihinta
  • 265 000 €
Kiinteistövero
550,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistöllä on Oma porakaivo ja jätevedenkäsittely. Kustannus on tyhjentää sakokaivo 1-2 kertaa vuodessa.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asuntoon kuuluu
Kiinteistö on varustettu nauhoittavalla videovalvonnalla ja talossa on kattava hälyty ja paloilmoitus järjestelmä. Talo on varustettu myös antenni jakamolla ja kunnollisella singnaalin vahvistimilla. Talossa myös kiinteä nopea netti yhteys.
Lisätietoja kunnosta
Talo on uudenveroisessa kunnossa
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2007)
  • noin 7000 kWh/v
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö
Vesijohto
  • Porakaivo
Viemäri
Oma jätevedenkäsittely. Sakokaivon tyhjennys 1-2 kertaa vuosi
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi, Yläkerrassa on päärakennusmateriaali hirsi ja puu. Alakerrassa rakennusmateriaali on kivi ja pinnat rapattuja ja kosteissa tiloissa laatoitettuja, myös yläkerrassa.
Keittiön kuvaus
Keittiö on hyvin varusteltu baarikeittiö, valkoisilla ovilla ja pähkinäpuun värisillä puutasoilla
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhone on laatoitettu valkoisella ja harmaalla laatalla ja välissä on hopeinen rajauslaatta. Suihkuja on kylpyhuoneessa kaksi ja kylpyhuoneessa on varaus borealtaalle.
WC-tilojen kuvaus
Kummassakin kerroksessa on oma WC, joista yläkerran wc:ssä on suihku ja suihkukaappi.
Saunan kuvaus
Sauna on tehty kuusipaneelista ja lauteet tervalepästää. Kiuas on Risto-Marri Ratian pisara, joka on upotettu lauteisiin siten, että köylynheittoauko on jalka lauteen yläpuolella.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa ja pesutorni, sekä silityslauta integroituna laatikoston ensimmäiseen laatikkoon.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneita on kaksi, joista toinen sijaitsee yläkessan suuressa tilassa ja toinen on takkahuoneena alakerrassa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on kaksi makuuhuonetta ja yksi varaus makuhuoneelle yläkerran suuresta tilasta. Yläkerran makuuhuone on iso, josta näkymä ulos kolmeen suuntaan ja parvekkeelle. makuuhuone on varustettu liukuovin varustetuilla kaapeilla, joista osa paneleista on varustettu peileillä. Alakerran makuuhuone on myös suuri ja varustettuna vaatehuoneella, joss runsaasti myös säilytystilaa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
4:26
Tontin pinta-ala
6 515
Lisätietoja tontista
Tontti sijaitsee rinteessä, joka avautuu itään ja Etelään ja tontilla olevan puuston lomitse aavautuu näissä ilmansuunnissa suomalainen peltomaisema.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 650 m2
Palvelut
Koulut sijaitsevat Kalannin keskustassa ja lähimmät kaupat sijaitsevat Kalannissa ja Vehmaalla. Kunnan muut palvelut sijaitsevat Uudessakaupungissa.
Liikenneyhteydet
Koululaisille on järjestetty kuljetukset ja niitä voi käyttää myös julkisena kuljetuksena. Kalanti 10 km Vehmaa 10 km Uusikaupunki 19 km Raisio Mylly 45 km 30-40 min.
Ajo-ohjeet
Mikonmäentie sijaitsee Vehmaantien varrella Tammiston kylässä.
Auton säilytys
Autolle löytyy katos alapihalta ja yläpihalla autoja varten lämmityspistokeet
Näkymät
Idässä ja etelässä avautuu suomalainen peltomaisema.
Pihan kuvaus
Kiinteistökllä on kaksi pihaa ylä- ja alapiha pihat ovat sepelöity ja niitä yhdistää ajoluiskat niin idän, kuin lännenkin puolella.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kaukjärven rannassa sauna järven rannalla, jonne matkaa noin 2 km. Käyttöoikeus ja yhdistyksen ylläpitämä ja talkoovoimin ylläpidettävä.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.