Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 5h +tupakeittiö + khh+ lh +ph +2wc+puolilämmin et+2 kellaria + parveke, 140m2 18 735 m2 | 88 000 €

Killinkoski, Virrat, Heinämäentie 363

Kuva: 1 / 24

Santeri Multalan ja Etuus Nevanpään 1903 veistämä talo on lisäeristetty ulkopuolelta kierrätysmateriaaleilla ja puruvintti on otettu asumiskäyttöön 2004. Sisäpuolella näkyvissä hirsipintoja ja hengittäviä panelointeja.

Koko tilan pinta-ala on lähes kaksi hehtaaria ja sillä on myös rantasauna ja lampi, jossa voi uida 70m. lenkkiä.

Rauhallinen sijainti, melkein piilopirtti, vaikka maantien varressa. 25km. Alavuden, Virtain ja Ähtärin keskustoista. (= monien mahdollisuuksien työssäkäyntialue.) 4 km. päässä on vireä Killinkosken kylä. Lähin kaupunki Seinäjoki 80 km, Jyväskylä ja Tampere 130 km.

Perheemme on asunut aikaisemmin mm. kahdessa upouudessa omakotitalossa, mutta tämä vanhaa kunnioittaen uudistettu ja laajennettu talo on paras koti, jossa olemme koskaan asuneet. Tule itse katsomaan, miten tämä sopii teille. Tee tarjous, neuvotellaan.

Kohdetta myy

Jouni Hyrkäs
0400 642 152

Ota yhteyttä
Kohdenumero:d46739
Sijainti: Heinämäentie 363 34980, Killinkoski, Virrat
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:5h +tupakeittiö + khh+ lh +ph +2wc+puolilämmin et+2 kellaria + parveke
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:140 m2
Kokonaispinta-ala:157 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Hirsiaitta ja 2 huonokuntoista latoa n. 65m2 yhteensä ja rantasauna 13m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu myyntiä varten.
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1903
Vapautuminen:sopimuksen mukaan
Myyntihinta: 88 000 €
Kiinteistövero: 233,21 €/vuosi
Sähkölämmituskulut: 2 500 €/vuosi
Vesi- ja jätevesimaksu: 250 €/vuosi
Jätehuolto: 113,83 €/vuosi
Lisätietoja maksuista: Sähkön kulutus nykyisillä asukkailla vakiintunut 20 000kWh/v paikkeille. Lisäksi poltettu tontilla kasvavaa puustoa lähinnä saunoissa. Alitalonperän vesiosuuskunnan maksu riippuu kulutuksesta. Likakaivon tyhjäysmaksu n 100/kerta. Lisäksi menee nuohousmaksu ja kotivakuutus
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 305
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Asuntoon kuuluu: Antenni, Takka, Parveke, Kellari, Varasto
Energialuokka: Ei energiatodistusta Sijoittuu energialuokkaan G, mutta todistusta ei ole tehty.
Asbestikartoitus:
Asunnon kunto: Hyvä, Talon luonnonkiviperustus ja hirsirakenteet ovat kestäneet jo 114 vuotta eikä ole tiedossa syytä mikseivät kestäisi seuraavatkin 100 vuotta. Ikkunat 2-lasisia 1960-luvun ikkunoita, osa uudempia lämpölasielementtejä. Yläkerran 100-vuotiaat päätyikkunat kannattaisi uusia. (Työn osalta kotitalousvähennys verotuksessa?)
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Saostuskaivo, Imeytyskenttä
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi
Lattiamateriaalina puu ja laatoituksia. Yhdessä makuuhuoneessa muovimatto. Seinämateriaalina tapetoitu kipsilevy ja hirsipintoja. Katot paneloitu osin kipsikattoa. Saunat paneloitu
Keittiö: hyvin suunniteltu yksilöllinen ratkaisu Puuhella, keraaminen sähköliesi kiertoilmauunilla, liesikupu, apk, jk ja pk. Kalusteet puuovilla, myös puulaatikko. Suuri ruokapöytä mahtuu.
Kylpyhuone: Lattiassa luonnonkivilaatoitus, Suihkusyvennyksen seinät laatoitettu, puolipaneeli ja hirsiseinää. Paneelikatto
WC-tilojen kuvaus: Lattioissa luonnonkivilaatoitus, seinät enimmäkseen laatoitettu ja paneelikatot.
Saunan kuvaus: Lattiassa luonnonkivilaatoitus, Jatkuvalämmitteinen kiuas. Mahtuu parhaiten saunomaan kaksi aikuista kerrallaan. Rantasaunaan mahtuu useampi, siinä on muovilattia, jossa on huono kaato.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiassa keraaminen laatta. Lattiakaivo puuttuu. Pyykinpesukone ja pyykinkuivaaja päällekkäin. Paljon kaappitilaa
Olohuone: Ponttilautalattia, hirsi/tapetti seinät, Paneelikatto, osin roisketasoitteinen kipsilevy. Tila on helposti jaettavissa kahdeksi huoneeksi.
Makuuhuoneiden kuvaus: Ponttilautalattia kahdessa, Yhdessä muovimatto lastulevyn päällä. Kaikissa makuuhuoneissa seinät osittain hirsi näkyvissä ja osittain tapetoitu Katot pääosin paneloitu. Yhdessä huoneessa alkuperäinen käsinhöylätty panelointi. Takallisessa huoneessa vanha lankkulattia, josta maali poistettu. Ikkunat kahdella seinällä + kattoikkuna.
Tehdyt remontit: Koko ajan remontoitu 1994 lähtien. Kaikki sähköjohdot uusittu. Viimeksi jääkaappi ja pakastin vm. 2015 lämminvesivaraaja 2016.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 936-406-0068-0001-J
Tontin pinta-ala: 18 735 m2
Lisätietoa tontista: Vanha maatilan talouskeskus, jonka pellot metsittymässä luontaisesti.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Lammen puoleiseen päähän tonttia on maantieltä toinen liittymä ja vesijohdon runkoputki tulee jo sinne asti. Siinä olisi aurinkoinen peltotontti toiselle omakotitalolle.
Palvelut: Killinkoskella kauppa, päiväkerho, ala-aste. Alavus, Ähtäri ja Virrat pankit, lääkärit, liikkeet, koulut jne 25km. Tuurin palveluihin metsäautotien kautta 25km, päällystettyä tietä 30.
Liikenne­yhteydet: Tila on päällystetyn tien varressa. Killinkoskelta linja-autoyhteyksiä. Rautatieasemat Ähtäri, Alavus, Haapamäki, Parkano
Ajo-ohjeet: Alavudelta, Virroilta tai Ähtäristä Viitoitus Killinkoski. Alavus -Killinkoski maantie 7056 = Heinämäentie, sen varrella talo n. 363
Näkymät: Tontti rajoittuu toiselta puoleltaan laajaan metsäalueeseen, toisella puolella on peltoaukeaa, Järviä ja lampia on lähiseudulla, mistä syystä voi tehdä havaintoja monenlaisista linnuista ja muista eläimistä.
Pihan kuvaus: Vanhan maatalon pihapiiri, jossa ei ole pidetty karjaa kymmeniin vuosiin, mutta maassa on vieläkin melkoisesti kasvuvoimaa. Pihassa kasvaa monenlaisia pensaita, omenapuita ja marjapensaita, joiden rehottamista pitäisi hillitä. Pihamaa on routivaa, mutta ajotie on laitettu kuntoon. Lumityöt on jaksettu tehdä itse lumikolalla.
Ranta: Oma ranta
Rannan tyyppi: Lampi

Ota yhteyttä

Jouni Hyrkäs
0400 642 152
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle