Omakotitalo, oh + tupakeittiö + 3 mh + 2 varastoa + kodinh + WC + pesuh + sauna, 131m2 1 390 m2 | 235 000 €

keskusta, Kauhajoki, Aarnenkuja 6

Kuva: 1 / 15

Tilava uudehko omakotitalo Kauhajoen keskustan välittömässä läheisyydessä. Sijainti päättyvän kadun päässä, jolloin läpikulkuliikennettä ei ole. Asuintilat mitoitettu väjästi, jolloin niiden käytettävyys hyvää luokkaa. Avara, väljä tontti antaa rauhaa ja mahdollisuuksia kehittää pihaa ja sen toimintoja. Rakennus on liitetty kaukolämpöön. Tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja täydellinen koneellinen ilmastointi lämmön talteenotolla.

Kohdetta myy

Sulo Kantojärvi
040-5560748

Ota yhteyttä
Kohdenumero:d38889
Sijainti: Aarnenkuja 6 61800, keskusta, Kauhajoki
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:oh + tupakeittiö + 3 mh + 2 varastoa + kodinh + WC + pesuh + sauna
Asunnon koko:4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:131 m2
Kokonaispinta-ala:153 m2
Muiden tilojen pinta-ala:21 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinrakennuksen kokonaisala 153 m2. Autokatoksen yhteydessä olevat puuvaja ja varastot (2) 21 m2. Niiden kerrosala 25 m2. Autokatokseen kuulluu lisäksi pyörä- ja välinevarasto. Autokatoksen yläkerrassa käyttöullakko. Asuinrakennuksen osalta katso yläkerran kuvaus alempana.
Kerrokset: 1
Rakennusvuosi:2012
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pikaisestikin.
Myyntihinta: 235 000 €
Kiinteistövero: 478 €/vuosi
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 816
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu: Oma antenni, kaapeli-tv asennettavissa, keskuspölynimuri, sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa, käyttöullakko (muutosmahdollisuus kts. jäljempänä), kiinteä laajakaista (ASDL) käytössä, eteläsivulla katettu terassi. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys.
Energialuokka: B Lämmityskustannukset n. 1200 €/v (13800 kWh v. 2015). Sähkönkulutus n. 7300 kWh/v.
Asunnon kunto: Hyvä, Uuudenveroinen hyvin pidetty asunto, joka luovutetaan muuttokunnossa (ts. siivottu eikä vaadi mitään remontteja).
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Kunnan jätevesi- ja sadevesiviemärit
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Kaikki pintamateriaalit valittu kestävyyden, hoidettavuuden ja pitkäikäisyyden perusteella. Ulkopuolen puuverhouksen rakenteissa ja maalauskäsittelyissä huomioitu erityisesti kosteuden ja sadeveden aiheuttamat rasitukset niin, että pitkäaikainen kestävyys on hyvä. Eteistiloissa lanaattilattioiden mukainen muovimatto. Eteistilojen seinäpinnat maalattu, osittain puolipaneli. Eteistilojen kattopinnat lakattu mäntypaneli. Kaikissa mattolattioissa matto nostettu seinälle jalkalistan taakse (ehkäisee mahdollisia kosteusvaikutuksia). Muilta osin pintametriaalit kuvattu alempana tilojen yhteydessä.
Keittiö: Tupakeittiö välittömästi sisääntulon yhteydessä. Keittiössä työpöytätilaa ja kaapistoja runsaasti. Kodinkoneet: jk+pk (yhdistelmäkaappi 230 + 90 l), liesitaso (keraaminen), uuni, apk, mikrouuni. Tilava ruokapöydän sijoitusmahdollisuus. Puuliesi ja takka-leivinuuniyhdistelmä. Pinnat kts. olohuone.
Kylpyhuone: Tilava pesuhuone saunan yhteydessä. Suihkulla avautuvat kaariseinät. Pesuhuoneessa wc-istuin, pesuallas kaapistoineen. Seinä- ja lattiapinnat ovat laatoitettuja. Katossa lakattu mäntypaneli.
WC-tilojen kuvaus: Erillinen WC on eteistilan yhteydessä. WC:ssä pesupöydän lisäksi ala- ja yläkaapistot eri tavaroille. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettuja. Katto lakattu mäntypaneli.
Saunan kuvaus: Tilava sauna on puulämmiteinen. Sähkökiukaalle on tekninen valmius olemassa. Saunan lattia ja kiukaan ympäristö ovat laatoitettuja. Seinät ja katto lakattu puupaneeli.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukoneen ja mahdollisen kuivaimen paikka sekä liinavaatekaapistot. Työpöytätila mahdollistaa ompelu- ym. vaatehuoltoon liittyvät toiminnot. Kodinhoitohuoneen ja olohuoneen välissä eteistila, josta ulko-ovi oleskeluterassille. Kodinhoitohuoneen seinäpinnat maalattuja paitsi pyykinpesukoneen taustalla muovimatto, samoin lattiassa. Kattopinnat lakattu mäntypaneli.
Olohuone: Tupakeittiö ja olohuonekokonaisuus läpi rakennuksen. Olohuoneen suuret erkkeri-ikkunat avautuvat sisäpihalle (etelään). Olohuoneessa ja keittiössä laminattilattia, tapetoidut seinät ja lakattu mäntypanelikatto. Olohuoneessa varaava takka-leivinuuni sekä puuliesi.
Makuuhuoneiden kuvaus: Makuuhuoneiden lattiapinnat laminaattia. Seinäpinnat tapetoitu. Kattopinnat pinnoitettu huokoinen kattolevy (valkoinen). Makuuhuoneissa runsaat kaappitilat. Kiintokalusteet vetolaatikoin.
Tontin omistus: Vuokra
Vuokra: 670 €/vuosi
Kiinteistötunnus: 232-405-5-1216
Tontin pinta-ala: 1 390 m2
Tontin vuokraaja: Kauhajoen kaupunki
Tontin vuokra-aika: 21.8.2035
Lisätietoa tontista: Tontti lunastettavissa omaksi. Lunastushinta n. 6700 € (v. 2015 hintatasossa).
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Omakotitalo voi olla kaksikerroksinen (AO II, e=0,25). Rakennusoikeutta jäljellä 179 m2. Yläkerran rakenteet tehty siten, että yläkertaan voidaan lisätä helposti 2 - 4 mh + WC + oleskeluaula ja varastoja. Teknisissä liitännöissä on varaukset yläkertaa varten. Yläkerran lisätilojen mahdollisuus n. 110 m2. Yläkerta on kokonaisuudessaan tällä hetkellä käyttöullakkona (vaneroitu lattia koko alalla).
Auton säilytys: Autokatoksessa 1 ap. Pihalla 2 autopaikkaa
Palvelut: Koulut ja muut palvelut Kauhajoen keskustassa. Peruskouluun ja lukioon n. 0,4 km sekä muihin palveluihin 0,5 - 2 km. Päiväkotiin n. 1 km
Liikenne­yhteydet: Linja-autoasemalle on matkaa n. 1 km.
Näkymät: Oleskelupiha ja terassi avautuvat etelään. Suurehkot tonttikoot ja rakennusten sijoittelu on siten, etteivät naapurinäkymät haittaa.
Pihan kuvaus: Rakentamaton piha-alue nurmetettu. Istutuksia (marjapensaat, kuusiaita, puuistuksia). Sorastetut alueet kivituhkapinnalla.

Ota yhteyttä

Sulo Kantojärvi
040-5560748
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle