Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 7h+k+khh+vh+2wc+s+ph, 199m2 4 800 m2 | 268 000 €

Keikyä, Sastamala, Rantalehdontie 8

Kuva: 1 / 34

Tilava kokonaan pintaremontoitu omakotitalo Kokemäenjoen rannalla. Puistomaissessa kauniissa rannassa viihtyy koko perhe kesäisin. Lahdenpoukaman pienessä niemessä on huvimaja. Huvimajan kautta pääsee laiturille ja omaan rantaan uimaan. Lahdenpoukamassa joen virtaus on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Hyvät veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Huvimajan terassilta tai laiturilta voi onkia tai tarkkailla mm. sorsa- tai telkkäpoikueita. Alueella pesii paljon vesilintuja. Varsinkin keväisin näkee monia muuttolintuja, etenkin joutsenilla on tapana kerääntyä suurin joukoin lahdelmalle, pesimään eivät ole jääneet. Piha-alueen nurmikoilla lapsille paljon leikkitilaa.
Kohteessa on iso hyvin hoidettu peltomaa joka sopii puutarhanhoidosta kiinnostuneelle. Puistomaisessa pihassa kasvaa mm.lehmuksia, tammia ja omenapuita. Tontilla on myös kasvihuone. Etelään suuntautuvalta terassilta näkymä joelle, josta voi seurata veden juoksua, tyrskyjä, timantinhohtoista välkkyvää vettä, auringonlaskua, peilikirkasta pilvimaisemaa aina vuodenajan mukaan. Talon länsipuolen terassille paistavassa ilta-auringossa voi juoda iltakahvit. Vanhat maalaistalon rakennukset muodostavat suojaisan pihan. Tilavassa ulkorakennuksessa on mahdollisuus harrastaa monia asioita, kunnostaa autoja tai vaikkapa pelata pallopelejä. Asunnon sijainti on rauhallinen, sijaitsee kuitenkin kaupungin kaava-alueella ja palvelut lähellä. Mahdollisuus ostaa myös viereisen tontin yritystilat. Pinta-ala 217 m2. Korkein osa 9.2 m, autotalli, 2 x pienet työtilat sekä konttori / keittiö. Iso nosto-ovi 300 x350. Tontilla runsaasti rakennusoikeutta.

Kohdetta myy

Markku Torpo
0503366999

Ota yhteyttä
Kohdenumero:d32792
Sijainti: Rantalehdontie 8 32730, Keikyä, Sastamala
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:7h+k+khh+vh+2wc+s+ph
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:199 m2
Kokonaispinta-ala:260 m2
Muiden tilojen pinta-ala:61 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Ulkorakennus 390 m2, josta 125 m2 lämmöneristettyä.
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1954
Vapautuminen:Heti vapaa. Voit ostaa myös kalustettuna ja viettää Joulu uudessa kodissa.
Myyntihinta: 268 000 €
Kiinteistövero: 230 €/vuosi
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 931
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Asuntoon kuuluu: Kiinteistölle on Lounean:n kaapeliverkko- yhteys. Kiinteistön rajalle valokuitukaapeli palveluineen. Keskuspölynimuri,koneellinen ilmastointi lämmön talteenottolla, mekaanisella ja sähkösuodattimella. Varaava takka. Neljässä huoneessa on ilmalämpöpumppu- lämmitys. Terassi ilta-aurinkoon, toinen katettu etelään, näköalalla Kokemäenjoelle. Yläkerrassa parveke. Alakerrassa vaatehuone, yläkerrassa viisi ullakkoa ja 10 m2 kellari talon alla.
Asbestikartoitus:
Asunnon kunto: Hyvä, Asuntoon tehty täydellinen kunnostus v. -85 , vain ulkoseinät ja runko ovat alkuperäiset. Silloin myös tehtiin laajennusosa. Asuntoon tehty kuntotarkastus 5.6.2017 Tehokuivaus OY: toimesta.
Kuntotarkastus: Tehty 05.06.2017
Kosteusmittaus: Tehty 05.06.2017
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Kunnan viemäri,
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Laminaattilattiat, seinät levytetyt ja maalatut tai tapetoidut, paneeliseinät maalatut. Katot maalattu paneeli tai laminaatti. Kosteat tilat laatoitetut.
Keittiö: Keittiökaapistot: maalattu massiivipuu, peiliovet,jääkaappipakastin, kaappipakastin, keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuone: Suihkukaappi, allaskaappi, lattialämmitys, pesutorni, kuivauskaappi
WC-tilojen kuvaus: Wc:t 2 kpl: Wc- pytty, lavuaari ja peilikaappi. Seinissä ja lattiassa laatoitus
Saunan kuvaus: Päivitetty sauna uudella sähkökiukaalla. Lauteet uusittu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Paljon säilytys -ja pöytätilaa vaikkapa mankelille.
Olohuone: Isosta ikkunasta hyvä näkyvyys joelle. Lattia laminaatti , seinät tapetoitu, kattossa koristepanelointi.
Makuuhuoneiden kuvaus: Makuuhuoneissa laminaattilattiat, tapetoidut seinät ja runsaasti säilytystilaa.
Tehdyt remontit: V. 2009 sattunut vesivahinko. Tehokuivaus Porista suoritti korjauksen vakuutusyhtin laskuun. Korjauksen yhteydessä tarkastettiin ja mitattiin alapohjan kunto. V. 2015 asuntoon tehty sisällä pintaremontti, seinämaalausta ja lattiapintojen uusinta. Myös ulkomaalaus ja ulkokattojen maalaukset tehty v. 2015. V. 2016 tehtiin ilmastointilaitteen huolto ja laakerin vaihto, putkistojen puhdistus ja tarkastus. Kaikki ilmalämpöpumput huollettiin ja tarkastettiin. Vesiputkistot koeponnistettiin ja kunto tarkastettiin. Sähkölaitteiden kunto tarkastettiin mittaamalla.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 790-532-1-41
Tontin pinta-ala: 4 800 m2
Lisätietoa tontista: Tontti on Kokemäenjoen leveän lahden aurinkoisella pohjoisrannalla. Paikalla on ollut asutusta jo rautakaudella. Joki on kalastajien ja retkeilijöiden suosiossa. Aikoinaan paikalla oli koski, jonka virtaa on käytetty myllyjen voimanlähteenä. Tontilla, rantatörmällä vanha kanala -kellari yhdistelmä. Purkukunnossa , voisi muuttaa käyttötarkoituksen, esim.alakertaan venevaja ja yläkertaan rantasauna terassilla.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Tontti on n.4800 m2 määräala tilasta.
Auton säilytys: Ulkorakennuksesta kahdelle autolle talli. Talli on lämmöneristettyä ja varustettu puhallinpatterilla.
Palvelut: Peruskouluun on n. 3km, kirkolle 2 km, kaupat, pankki, posti, terveysasema, kirjasto n.3 km. Uima-ja liikuntahalli n. 4 km. Huittinen 14 km ja Sastamalan keskusta 17 km.
Liikenne­yhteydet: Lähin bussipysäkki n.1 km. Rautatieasemalle 17 km
Näkymät: Keittiön ikkunasta näkymä kirkolle sekä joen ylittävään maantiesiltaan. Etelässä näkymä joelle . Joella veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Yläjuoksulla n. 2,5 km:n päässä Äetsän voimalaitos sekä Suomen pisin kevyenliikenteen riippusilta. Alajuoksulla Puurijärven -isosuon kansallispuisto ja 40 km:n päässä Kolsin voimalaitos.Vastarannan maatilalla Keikyän museo: vieressä laiduntaa lehmiä luomutilan navetasta.
Pihan kuvaus: Pihassa runsaasti edellisen isännän istuttamia puita.Kukkaryhmissä monivuotisia perennoja, tuijia ja pensaita . Terassin kukkaryhmässä vesisuihku- allas. Kasvihuone, muutama omenapuu sekä marjapensaita. Etupihalla rautakauden aikainen hauta omassa rauhassaan.
Ranta: Oma ranta
Rannan tyyppi: Joki

Ota yhteyttä

Markku Torpo
0503366999
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle