Omakotitalo, 5+k, 190m2 9 350 m2 | 113 000 €

Minkiö, Jokioinen, pajatie 10

Kuva: 1 / 18

Todella vehreällä, noin hehtaarin kokoisella tontilla tilava rintamamiestalo ja sen yhteydessä paja. Marjapensaita parisenkymmentä, omenapuu ja paljon vanhoja puita, pensaita ja perennoja.
Remontoitu ulkovuorausta parin vuoden sisällä. Keittiöremontti 2012, sekä pintaremonttia tehty muutaman vuoden sisällä. Terassilla kaunis koriste-aita, sekä rampit liikuntarajoitteisia ajatellen kumpaankin suuntaan pihaa. Pellolla myös terassi lampolarakennuksen lähellä, missä nyt mukavasti paviljonki suojaamassa. Siinä on kiva hörpätä päiväkahvit ja katsella perhosten lentoa pellon päivänkakkaroissa ja apiloissa!
Alakerta lämpenee vuolukiven varaavalla takalla, sekä leivinuunilla keittiössä ja avotakalla olohuoneessa. Yläkerrassa Timo-uuni toisessa makuuhuoneessa ja ilmalämpöpumppu, siirreltäviä sähköpattereita.
Paikka soveltuu mainiosti myös eläintenpitoon. Lääniä riittää isommankin kasvimaan tekoon. Omavaraisesta elämästä haaveilevan unelma! (Kompostoitunutta hevosen/kanan/lampaanlantaa hamppukatteessa löytyy jo tilalta valmiina kasvimaita varten).
Pajasta löytyy rasvamonttu ja isot pariovet, tilaa auton rassaukseen komeasti. Iso parkkipaikka pajan päädyssä. Paikka sopii mainiosti myös yritystoimintaan. Toiminutkin siinä tarkoituksessa kutakuinkin koko ajan.
Idyllinen ja kaunis paikka, missä ihana tunnelma. Eläintiloja siirrettävä pihatto, siirrettävä parakkilampola ja yhden hevosen sekä ponin karsinat pajan yhteydessä, samoin tallihuone ja kanala. Mainiot tilat pitää lampaita/vuohia, kanoja ja tontilla myös mahdollisuus parin-kolmen ponin laiduntaa. Koirakasvattajan unelma! Kanaihmisen myös, sillä naapurit vain iloitsevat siitä kiekuvasta kukosta! Myös kiva pieni punainen puuvaja/varasto pajan päässä. Leikkimökkikanala ja kanatarhakin on mahdollista jättää, mikäli niin sovitaan. Lasten leikkeihin on silti toinen leikkimökki kivalla leikkipaikalla, missä myös myyntikoju/keppihevostalli pikkuväen leikkeihin. Huussi nätisti maisemaan sulautuvana, edessään köynnöksiä ja saniaisia yms.
Lähellä myös museojuna puskuttaa. Naapurustossa hevostiloja ja koirakouluttajakin asuu lähellä.
Jos kaipaat omaa Huvikumpuasi, sisäisen Peppi Pitkätossusi vapauttamiseen, on tämä oikea osoite!
Yhteydenotot mieluiten puhelimitse tai sähköpostiin.

Kohdetta myy

tiina lepo
044 5072805

Ota yhteyttä
Kohdenumero:d28329
Sijainti: pajatie 10 31630, Minkiö, Jokioinen
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:5+k
Asunnon koko:5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:190 m2
Kokonaispinta-ala:213 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Pinta-ala on asukkaiden arvio. Alakerrassa iso tupa-keittiö, missä paljon kaappitilaa, olohuone, pieni aula ja eteiset, sauna ja pata-huone. Yläkerrassa kaksi isoa makuuhuonetta ja kolmas huoneeksi jaettu tila aulassa, sekä kaksi pikkuruista makuusoppea/työhuonetta.
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1947
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan. Kuitenkin vähintään 2kk siirtymäaika.
Myyntihinta: 113 000 €
Kiinteistövero: 157,69 €/vuosi
Tiemaksu: 20 €/vuosi
Lisätietoja maksuista: Muut maksut käytön mukaan.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 392
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu: Saunan eteisestä kuljetaan vanhan sorvihuoneen kautta pajaan. Sorvihuoneessa myös entinen pannuhuone, jolla lämmitetty pajaa, toimii nyt varastona. Pajasta kulku entiseen kengityshuoneeseen ja siitä puuvajaan mikä toimii nyt tallina. Tallissa myös oma ovi ulos ja toinen terassille, sekä kellariin. Vintissä valtavasti tilaa, mahdollisuus myös rakentaa mm lisähuone pajan päälle. Pajaan saa myös lisähuoneita halutessaan. Saunasta löytyy myös iso kunnon pata, sekä sepän tekemä kiuas jota nuohooja kehuu joka kerran, että näitä ei monella ole ja ovat ihan parhaita. Todella hyvät löylyt se antaakin. Saunassa lattialämmitys. Samoin kylpyhuoneessa.Takka, Terassi, Internet-yhteys, Kellari, Käyttöullakko, Varasto
Energialuokka: Kohde ei vaadi energiatodistusta
Asbestikartoitus:
Asunnon kunto: Tyydyttävä, Kylpyhuonen ja saunan osalta jo mahdollisesti uusimisikäisiä. On tehty vain pintaremonttia niihin nykyisten asukkaiden aikana.
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Viemäri on oma, umpikaivot. Kunnallinen viemäriputki on talon edessä, mihin voi liittyä. Lisätietoja hinnoista saa kysymällä. Saostuskaivo, Kunnan viemäri
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
keittiö maalattu, puolipanelia, tapettia. Olohuoneessa tapettia ja maali, muovimatto lattioissa. Yläkerrassa lattiat ja seinät puuta, makuuhuoneissa maalatut seinät, puulattia. Koristemaalaus toisessa makuuhuoneessa. Kylpyhuone laattaa, katto panelia.
Keittiö: Remontoitu 2012, reilusti kaappitilaa. Välitila laatoitettu. Kosteussulku on pitkälle kaappien eteen, sekä tiskikaappien välitilassa. Jääkaappi vaihdettu samaan aikaan, ja jääkaapista kahva hajonnut. Hella 2017 uusittu kiertoilmauuni. Leivinuunissa paistuu ihanasti joulukinkku ja ruuan saa tehtyä muutenkin myös puuhellalla. Tiskikone.
Kylpyhuone: Kylpyhuone laatoitettu, katto panelia. On nyt laattamaalilla maalattu. Vaatii saneerausta ikänsä puolesta.
WC-tilojen kuvaus: Wc kylpytilojen yhteydessä. Pihan laidassa myös vanha puucee, joka käytössä. Sisältä uusittu 2016. Yläkertaan suunniteltu wc:tä, mihin kalusteet on jo valmiina.
Saunan kuvaus: Sauna on tilava, hirsipaneloitu ja tumma. Kiuas sepän tekemä, todella tehokas! Patahuoneessa iso pata ja vesipiste vieressä, laatoitettu. Kaipaa jo saneerausta ikänsä puolesta
Kodinhoitohuoneen kuvaus Kodinhoitohuonetta ei erikseen ole, mutta huoneita riittää mistä tehdä sellainen
Olohuone: Olohuoneessa ikkuna ja avotakka. Näkymä Jokioisten museorautatielle, edessä pelto. Tilava tila. Katto puuta, pinnat maalattua ja tapettia. Lattiassa matto.
Makuuhuoneiden kuvaus: Makuuhuone 1 on lautalattialla, seinissä ja katossa sisutuslevyä, hyvin vaalea huone. Timo-uuni ollut huoneessa, nyt nostettu pois paikaltaa aulan puolelle, mutta saa takaisin. Käynti pikkuiseen huoneeseen mikä toimii nyt lapsen huoneena, mutta kävisi esim työhuoneeksi tai tilavaksi vaatehuoneeksi. Siinä pieni salmiakkiruutuikkuna. Makuuhuone 2 on paneliseinäinen ja lasiovinen, seinässä pieni ikkuna ja lasitiiliä. Lattiassa huonokuntoinen laminaatti, joka vaatisi uusimista. Yhdellä seinällä koristemaalaus. Kattohirret näkyvät kivasti. Aulasta on eroitettu kevyellä seinällä myös kolmas näppärän kokoinen makuuhuone, missä lasiruutuinen ovi luonnonvaloa varten. Aulasta pääsee myös pikkuiseen lastenhuoneeseen, missä myös salmiakki-ikkuna, levyseinät ja kapeaa panelia katto, sopisi myös työhuoneeksi. Siinä on ihana vanha ovi, missä iso lukko. Vintille kuljetaan kauniin vanhan oven kautta. Aulassa kattoikkuna, joka on aikanaan vuotanut ja sen ikkunapuitteissa siitä jälkiä.
Tehdyt remontit: Ulkovuori 2015-17, terassi 2014, keittiö 2012, paljon pintaremonttia sisätiloissa, ilmalämpöpumpun laitto. Eläintiloihin kivituhkapolut, samoin parkkipaikassa. Avo-ojat pelloille. Rampit ja kaiteet terassille 2017. Salaojaputken kaivuu ja pihahiekan uusinta 2017. Terassin katon pellitys 2017.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 169-404-0001-0219-N
Tontin pinta-ala: 9 350 m2
Lisätietoa tontista: Puutarha ja piha-osuus noin kolmasosa tonttia, loput peltoa. Koko tontti on aidattu verkolla, minkä asukas kerää mukaansa uuteen osoitteeseen, mikäli ei muuta sovita. Pihassa oma kaivo, mistä kasteluvettä ja pumpattava kaunis käsipumppu, mikä ei valitettavasti toiminnassa. Paljon vanhoja puita, hyvin rehevä ja suojaisa piha. Pellolla tilaa laiduntaa niin lampaiden kuin ponien tai juosta koirien. On myös ollut naapurilla viljelymaana, eli saa myös vuokrattua pellon naapuriin mikäli ei itse tarvi
Auton säilytys: Paja, parkkipaikka, Autotalli, Pihapaikka
Palvelut: Kaupat, päiväkoti, peruskoulu n7km. Lukio yms, linja-autoasema 13km (Forssa) juna-asemalle 8km (Humppila). Perhepäivähoitoa lähikylällä.
Liikenne­yhteydet: Mainiot liikenneyhteydet! Mm. Tampere 93km, H-linna 69km, Turku 90km, Pori 121km, Helsinki 131km. Paikka sijaitsee näppärästi 10-tien ja 2-tien välissä. Loistava sijainti yritystoimintaa ajatellen! Vireä mutta rauhallinen kyläyhteisö. Museojuna rikastaa kylää kesäisin.
Näkymät: Jokioisten museorautatien juna puksuttelee yhteen suuntaan katsoessa, toisella puolella laiduntaa hevosia. Lähellä virtaa joki, minkä rantaa lampaat laiduntaa ja kauniin vanhan meijerin pihalla on lampi, missä sorsaperhe usein ui. Läheisellä Setälänlammilla pesii joutsenia. Kylässä on mukava, perinteinen maalaisidylli ja läheinen museojuna tuo kesäisin kylään väkeä ympäri suomen! Vireä ja vehreä kylä. Joessa on hyvä alkukesästä meloa pitkiäkin matkoja! Pyörällä pääsee uimaan Kiipunjärelle tai Rehtijärvelle, keskustan kauppoihin ja ravintolaan ym matkaa 7km. Suurimmalla osalla matkaa myös pyörätie.
Pihan kuvaus: Piha on vanha perinteinen pihapiiri, syreenejä, siperianhernepensasaitaa, kuusiaitaa. Myös lehtikuusi ja sembramänty somistavat pihaa. Akileijat ja liljat kukkivat kilpaa muiden perinteisten kukkien kanssa. Juhannusruusupuskia on keittiön ikkunan alla, siellä täällä kieloja. Pihassa on ihana, iso ja suojaisa syreenimaja. Omista pensaista saa talveksi mehut ja hillot. Terassin edessä on kolme isoa tuijaa,alppikärhö kukkii sen seunustalla. Valtavia koivuja, hopeapajuja ja kuusia, sekä mäntyjä pihapiirissä. Myös pihlajia ja vaahtera. Kuusiaita tuo suojaa tien puolelta. Piha on mukavan suojaisa. Koko piha ja myös tontti on nyt aidattuna verkkoaidalla, jonka nykyinen asukas kerää mukaansa ellei muuta sovita. Tontilla on myös kaksi leikkimökkiä, parakkikanala, ponipihatto ja punainen suloinen koju, mikä toimii nyt puuvarastona. Ne ovat myös mahdollisesti ostettavissa kaupan yhteydessä. Kiipeilyteline, Liukumäki, Varasto, Pensasistutus, Marjapensaat, Perennat, Lehtipuu, Kuusi, Mänt

Ota yhteyttä

tiina lepo
044 5072805
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle