Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 5h+k+s+khh, 168m2 10 000 m2 | 151 000 €

Hiirijärvi, Harjavalta, matomäentie 73

Kuva: 1 / 30

Monien mahdollisuuksien, valoisa asunto, isolla tontilla luonnon rauhassa, mutta kuitenkin kohtuullisen matkan päässä Harjavallan kaupungin palveluista (7,5 km). Poriin 30 km ja Raumalle 40 km. Suojaisa, hyvin hoidettu, helppohoitoinen piha, josta pääsee talvisinkin hyvin auratulle, asfaltoidulle maantielle.

Tontin pinta-ala on n. 1ha ja päärakennuksen sekä autotalli/katoksen lisäksi piha-alueelta löytyvät valmiit anturat autotalli/varastorakennukselle, jolle ei enään ole rakennuslupaa. Autotallin/katoksen ulkovuori on uusittu viime vuosina.

Keittiö, olohuone ja takkahuone ovat yhtenäistä tilaa, jakautuen varaavan takan sekä leivinuunin ympärille. Asunto on sähkölämmitteinen, mutta suuresta takka/leivinuunista johtuen on mahdollista päästä todella edullisesti puilla lämmittäen.

Keittiöstä löytyvät karelian harmaa/mustat kaapistot ja ruuanlaitto tapahtuu saarekkeessa. Keittiössä myös uudehko jääkaappipakastin ja runsaasti laskutilaa esim. leivontaan. Avoimen tilan vuoksi esim. ruokapöydän paikkaa voi vaihdella mielensä mukaan.
Pitkän mallisesta kodinhoitohuoneesta, jossa paljon kaappitilaa, pääsee sekä saunaan että erillisen sisäänkäynnin omaavaan huoneeseen, jossa myös vesipiste.

Saunaa on uusittu aina lauteista lähtien ja pesuhuoneesta löytyvät sekä suihkukaappi että kylpyamme. Talossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta eri puolilla taloa (toisessa myös vaatehuone), mutta huoneita on mahdollista toteuttaa useampiakin uudelleen järjestelyillä.
Kaksi erillistä wc:tä yleisissä asuintiloissa helpottavat isommissakin juhlissa.

Yleisten tilojen pintamateriaalit ovat uusittu muutama vuosi sitten, olohuoneen sekä makuuhuoneiden lattiamateriaalit on vaihdettu laminaattiin (alla parketti) ja muut lattiat ovat laattaa. Erityisesti säilytystiloihin on satsattu koko talossa normaalia enemmän.

Tontilla oma porakaivo, josta otettu näytteet ja todettu vesi hyväksi sekä saostuskaivot. Energiatodistus F. Kuntotarkastus tehty.

Suurella tontilla mahdollista toteuttaa esim. pihasauna ja uima-allas jne. haaveet , eivätkä naapuritkaan pääse häiritsemään. :)

Kohdetta myy

Kaija Jaakkola
050 516 7944

Ota yhteyttä
Kohdenumero:c83299
Sijainti: matomäentie 73 29200, Hiirijärvi, Harjavalta
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:5h+k+s+khh
Asunnon koko:5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:168 m2
Kokonaispinta-ala:191 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Lisäksi kahden auton autokatos sekä autotalli.
Kerrokset: 1
Rakennusvuosi:1990
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta: 151 000 €
Kiinteistövero: 354 €/vuosi
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 524
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu: Etu ja takaterassi.
Energialuokka: F (2007)
Asunnon kunto: Hyvä,
Kuntotarkastus: Tehty 03.10.2017
Kosteusmittaus: Tehty 03.10.2017
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:saostuskaivot 3kpl + kivipesä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Tiili
valkoinen julkisivutiili + lauta
Keittiö: harmaa/musta Karelian ajattomat kaapistot ja pöytäpinnat, kaapit hyvässä kunnossa.
Kylpyhuone: Kylpyhuoneen laatoitus vaalea, valkoinen kylpyamme, suihkukaappi käytön kulumaa, mutta siisti.
WC-tilojen kuvaus: Toinen kylpyhuoneista vaaleilla pinnoilla, normaalia käytön kulumaa mutta siisti ja hiljainen lämminvesivaraaja löytyy täältä. Toinen mustavalkoinen ilmeeltään, pienempi, siisti.
Saunan kuvaus: Pinnat käsitelty tummaksi, kiukaan taustaan laitettu kiviaiheinen laatta sekä lauteet että katto tehty kokonaan uusiksi.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Valkoinen, paljon säilytystilaa, mahdollisuus sekä kuivausrummulle että paikka pseukoneelle. Tästä tilasta mahdollisuus saada tehtyä oviaukko isoon makuhuoneeseen, jonka voi helposti jakaa kahdeksi huoneeksi.
Olohuone: Tapetteja uusittu, vaalea, monimuotoinen. Yleiset tilat joihin kuuluvat olohuone, keittiö sekä takkahuone ovat kahdessa tasossa, kahden rappusen erolla. Koska pudotus on pieni, tämä ei haittaa pienten lasten perheessäkään.
Makuuhuoneiden kuvaus: Vaaleat ja valoisat isojen ikkunoiden johdosta. Tapetit osittain uusittu 2000 luvulle ja varsinkin kesäisin sijaitsevat niin että öisin ovat mukavan viileät nukkua. Paljon säilytystilaa.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 79-407-1-73
Tontin pinta-ala: 10 000 m2
Lisätietoa tontista: Osittain puustoinen tontti, jota on harvennettu viime vuosina. Monien mahdollisuuksien tontti, jonka voi vaikka tarvittaessa jakaa kahtia ja myydä toiselle rakentajalle.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Pihassa valmiit anturat uudelle varasto/autotallille, vain rakennuslupa puuttuu.
Palvelut: 4km päässä Matomäen kyläkoulu (Nakkilan puolella). Perhepäivähoito 1,5 km päässä. 7,5 km päässä mm. juna-asema, linja-autoasema, huoltoasemia, kauppoja, alko, Hiitteenharjun ulkoilumaastot jossa mm. laskettelumäki sekä curling- ja keilahalli, hotelli jne. 8 km päässä mm. päiväkoti, kirjasto, koulut, terveyskeskus, liikunta- ja uimahalli, jäähalli.
Liikenne­yhteydet: 30 km Poriin, 20 km Ulvilaan, 10 km Nakkilaan, Kokemäki 20 km, Eura 23 km Huittinen 40 km, Raumalle kulkee vierestä maantie 40 km, Tampere 116 km, Turku 115 km, Helsinki 220 km
Ajo-ohjeet: Raumalta Eurajoen kautta Irjanteelle, josta Huhdan kautta Nakkila/Panelia risteyksestä Nakkilaan päin. Ennen Nakkilaa käänny Jutin risteyksestä Matomäentielle Aja n. 5 km ja talo näkyy oikealla puolella rinteessä. (Navigaattori löytää matomäentie 73 Nakkilan puolelta). Porista Helsingintietä pitkin aina hiukan ennen Harjavallan risteystä Torttilan risteyksestä oikealle hiitteenkiukaantielle, aja sitä pitkin niin kauan että tulee y-risteys jossa lukee Matomäki 6 ja käänny sinne, pian näetkin rinteessä valkoisen tiilitalon vasemmalla. Huittisista aja Harjavallan eritasoliittymään, käänny vasemmalle Euran tielle, aja n. 1,3 km, käänny oikealle hiirijärventielle, aja n. 3 km, käänny oikealle Niitynrinnantielle, aja n. 3 km ja käänny y-risteyksestä Matomäki 6 tielle, pian näetkin rinteessä valkoisen tiilitalon vasemmalla.
Näkymät: Talon etupihalta pelto/metsämaisema. Takapihalla koivu/metsämaisema.
Pihan kuvaus: Helppohoitoinen ja helppo toteuttaa omaa viherpeukaloaan tarvittaessa. Pihan ajotiet kivituhkaa ja pihaan mahtuu useampikin auto ilman että tulee ahdasta.

Ota yhteyttä

Kaija Jaakkola
050 516 7944
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle