Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 7 h + oh + k/rt + kylmiö + aula + et + takkah + vh + s/kh + 2 x wc + uima-allas + ulkovarasto + 2 x ullakko + tekn. + parveke + 2 x autotalli, 360m2 7 830 m2 | 215 000 €

Keskusta, Teuva, Mäki-Mikkiläntie 8

Kuva: 1 / 22

Hyvin hoidettu puurunkoinen tiilitalo Teuvan keskustan tuntumassa rauhallisella alueella upealla puutarhatontilla. Kiinteistöön kuuluu tiilirakenteinen iso autohalli sekä pienempi puurakenteinen autotalli varastolla.
Talossa on öljylämmitys ja vesikiertoiset patterit. Huonekorkeus on kaikissa tiloissa 2,5 m. Tilavat huoneet ovat monikäyttöisiä ja muunneltavia. Saunaosastoa täydentää uima-allas. Keittiö on yhteydessä ruokailutilaan. Keittiössä on kylmiö, jonne voi säilöä puutarhan sadon talteen. Alakerta on päivän toimintoihin keskittyvä ja yläkerrassa on tilavat makuuhuoneet, joissa myös runsaasti kaappitilaa. Yläkerrassa on myös parveke.

Kiinteistössä on runsaasti varastotilaa talon sisällä: ullakot, iso vaatehuone sekä kaapistot. Talossa on lämmin ulkovarasto sekä pienen autotallin yhteydessä oleva kylmä varastotila.
Iso autotalli on tiilirakenteinen ja sisältä rapattu. Katto on konesaumattua peltiä. Rakennuksen päädyssä on kaksi 4m leveää ovea. Sisäkatossa on tulenkestävät levyt. Rasvamonttu mahdollistaa autojen korjauksen ja tarvittaessa tilaa voi muokata tarpeiden mukaan.

Tässä upea koti monipuolisilla tiloilla ja huikeilla käyttömahdollisuuksilla esimerkiksi yrittäjälle. Kiinteistölle hyvät tieyhteydet ja turvallinen kevyen liikenteen väylä keskustaan.
Tämä kohde kannattaa katsoa! Sovi esittelystä myyjän kanssa.

Sari Peura-Koivunen, puh 044-5556464 tai
Eija Kärkkäinen, puh 040-5058888

Kohdetta myy

Sari Peura-Koivunen
044-5556464

Ota yhteyttä
Kohdenumero:c78743
Sijainti: Mäki-Mikkiläntie 8 64700, Keskusta, Teuva
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:7 h + oh + k/rt + kylmiö + aula + et + takkah + vh + s/kh + 2 x wc + uima-allas + ulkovarasto + 2 x ullakko + tekn. + parveke + 2 x autotalli
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:360 m2
Kokonaispinta-ala:780 m2
Muiden tilojen pinta-ala:420 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinrakennuksen huoneistoala 360 m2, ison autotallin ala 375 m2 ja autotalli - varaston ala 45 m2
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1980
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan
Myyntihinta: 215 000 €
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 746
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Asunnon kunto: Hyvä,
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:kunnallinen
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Tiili
puurunko, tiiliverhoilu, päädyissä puuverhoilu sisätiloissa: puulattiat, seinissä puupaneelia ja maalattua / tapetoitua lastulevyä, katot puupaneelia ja maalattua levyä, kosteat tilat ja wc:t kaakelipintaiset.
Keittiö: Erillinen kylmiö, jääkaappi - pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, puiset keittiökaappien ovet.
Kylpyhuone: Kaakeloidut seinä- ja lattiapinnat
WC-tilojen kuvaus: Alakerrassa: kaakeloidut seinä- ja lattiapinnat Yläkerrassa: kaakeloidut seinät ja lattiassa kostean tilan muovimatto
Saunan kuvaus: Sähkökiuas
Tehdyt remontit: Tehdyt remontit: - molempien kerrosten wc -tilojen laatoitus, vesikalusteiden ja kaapistojen uusiminen. - ulkokaton uusiminen.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 846-402-13-42
Tontin pinta-ala: 7 830 m2
Auton säilytys: Kiinteistössä on iso tiilirakenteinen halli / autotalli sekä pienempi puurakenteinen autotalli ja varasto.
Palvelut: Teuvan keskustan palveluihin on matkaa 1,2 km, matka kouluihin on 1,9 km
Liikenne­yhteydet: Keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Matkan pääsee kulkemaan kevyenliikenteen väylää pitkin.
Pihan kuvaus: Upea hyvin hoidettu puistomainen tontti, jossa myös hyötypuutarha (marjapensaita, omenapuita, hyötykasveja)

Ota yhteyttä

Sari Peura-Koivunen
044-5556464
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle