Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Kiinteistötunnus: 837-37-5680-10

Lehtosenkatu 3, Linnainmaa, Tampere

Hinta

125 000 €

Koko

870

Omakotitontti | Kiinteistötunnus: 837-37-5680-10

Lehtosenkatu 3, Linnainmaa, Tampere

Hinta

125 000 €

Koko

870

Hyvällä sijainnilla oleva, aurinkoinen tontti. Kaikki Linnainmaan palvelut lähellä. Linnainmaalla on myös hyvinvointikeskus (kirjasto, nuorisopalvelut ja neuvolapalvelut). Hyvät kulkuyhteydet ja nopea pääsy moottoritielle! Tontille kulku tulee Lehtosenkadun puolelta omaa tietä pitkin. Voimassa oleva asemakaava. Yksiasuntoisten erillispientalojen korttelialuetta. Hiekkapitoinen maaperä. Tontista on saatavilla vaaituskartta, josta käy ilmi tontin korkeusasemat. Viimeisessä kuvassa näkyvä autotalli on purettu, joten tontti on valmis rakentamiseen. Tontilla on rakennusoikeutta 170m2. Kuvissa näkyvän rakennusalueen mitat on hieman yli 14 metriä kanttiinsa. Talo on rakennettava merkityn rakennusalueen sisälle, mallin ei tarvitse kuitenkaan olla neliö. Jos haluaa tehdä autotallia, niin sen voi rakentaa talon yhteyteen maanpäälle, jolloin se vie rakennusoikeutta tai sitten talon alle (kellariin) jolloin se ei vie rakennusoikeutta. Tontille tulee oma erillinen kulku Lehtosenkadulta omaa tietä pitkin. Tontilla on kaavassa, että rakennuksessa pitäisi olla 1 2/3 kerrosta (2/3 oltava ainakin rakennettavissa asuinkäyttöön). Kuitenkaan kaavaan ei ole merkitty 5m räystäskorkeutta, joten myös kaksikerroksisen talon rakentaminen pitäisi olla mahdollista. Tästä lisätietoa saa Tampereen rakennusvalvonnasta. Kaikki lain vaatimat paperit on kunnossa rakentamista varten (rasitustodistus, lainhuutotodistus ja kiinteistörekisteriote).

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
c48948
Sijainti
Kohteen selite
Kiinteistötunnus: 837-37-5680-10
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusoikeus on 170m2 ja rakennusalue on määritelty asemakaavassa.
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 125 000 €
Viemäri
Kunnan viemäri
Tontin pinta-ala
870
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
170
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Suurin sallittu kerrosluku 1 2/3. Rakennusoikeus kerrosalana on 170m2. Kaavasta ei löydy ns. 5m räystäskorkeuden määritystä.
Kaavoitustiedot
Tontilla on voimassa oleva asemakaava.
Palvelut
Ruokakaupat: Prisma (n. 650m) ja Citymarket (n. 850m) Linnainmaan terveysasema (n.500m) Linnainmaan GoGo Express kuntosali (n.500m) Apteekki: Linnainmaan apteekki (n. 850m) Päiväkodit: Linnainmaan päiväkoti (n. 650m) Linnainmaan koulu (n. 1,2km)
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki (n. 50m). Useita muitakin pysäkkejä on lähellä.
Näkymät
Puistoon rajoittuva tontti.
Pihan kuvaus
Melko tasainen piha.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.