Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 3mh+vh+oh+k+kkh+kh+s+varasto, 121m2 1 114 m2 | 260 000 €

Tupala, Mikkeli, Porraspaasi 15

Kuva: 1 / 27

Viihtyisällä Tupalan asuntoalueella juuri valmistuvassa UUDISKOHTEESSA löytyy kaikki mitä kodiltasi tarvitset. Kohde edustaa tehokasta tilan käyttöä, toimivuutta, ja modernia ilmettä.

Tilan pohjaratkaisussa on hyödynnetty kaikki kodin tärkeät neliöt tehokkaasti toimintoja unohtamatta, ja lopputuloksena on oikea tilaihme, jossa asuin pinta-alaa on 121m². Kokonais pinta-alaa kohteella on 153 m² + 27m² autokatos + 40m²:n terassi pinta-alat tuovat lisätilaa. Eli reilut 200m² rakennettua pinta-alaa kaikilla herkuilla.
Kohdetta ei ole rakennettu valmiselementeistä, vaan paikalla rakentaen hyviä rakennustapoja kunnioittaen. Katso lisää rakentajan töistä www.facebook.com/hsopanen tai alla olevasta linkistä lisää kohteen projektikuvia: http://hmtsopanen.wix.com/rakennuspalvelut.

Kodin toiminnan keskipisteen muodostaa korotetulla huonekorkeudella yhtenevä eteinen, olohuone ja keittiö, josta aukeavat tilat makuuhuoneisiin, kylpy- ja kodinhoitotiloihin. Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota valaistukseen sekä materiaalivalintoihin, jotka ovat läpi talon laadukkaita ja kulutuksenkestäviä. Kodin uniikit seinäpinnoitteet luovat raikasta ilmettä ajattomuudellaan. Lattiamateriaaleissa on otettu huomioon kestävyys ja käytännöllisyys harmonisesti yhdistyvässä tilakokonaisuudessa.

Wc ja kylpytiloissa on otettu huomioon helppohoitoisuus seinä wc:illä ja ilmavasti sijoitetuilla kalusteilla.

Keittiön ja kodinhoitohuoneen kalustuksessa on mietitty jokapäiväistä arkielämää helpottavia tekijöitä, joissa kokkaaminen niin kuin pyykinpesukin hoituu vaivattomasti järkevien kalusteratkaisujen ja pinnoitteiden ansiosta.

Kodin kaikissa tiloissa on runsaasti säilytystilaa. 1. makuuhuoneesta löytyy myös paljon suosittu walk in-vaatehuone. Kodin tekninen varustetaso on Gram kodinkoneiden huippuluokkaa. Arjen luksusta tarjoaa olohuoneen ja keittiön väliin sijoitettu läpiluukullinen varaava takka. Tehostevalaistukset kylpytiloissa luovat tunnelmaa ja pehmeät löylyt takaa Misan valkoinen kiuas.

Talon kaikissa tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka toimii edullisesti poistoilmalämpöpumpulla. Nykyaikaiseen talotekniikkaan on liitetty keskuspölyimuri sekä sähköisesti toimivat palovaroittimet. Lisävarusteena kiinteistöön on asennettu ilmalämpöpumppu, joka tuo myös helpotusta kesän helteisiin tai talven pakkasiin.

Rakennus on varustettu tilavalla autokatoksella sekä lämpimällä varastotilalla.

Olohuoneesta ja kodinhoitohuoneesta on käynti kevyesti suojatuille terassialueille ja kahdelta puolelta aidatulle piha-alueelle. Päätyraja rajoittuu vielä tällä hetkellä rakentamattomaan tonttiin, mutta on suojaisa raivatun pienen metsäalueen ansiosta. Takapiha kylpee keskikesän auringossa, ja tarjoaa viilentävää varjoa pitkälippaisen laajan terassikatoksen alta.

Kohde sijaitsee n. 5 minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta. Alue tunnetaan rauhallisena ja lapsiystävällisenä.

Kohdetta myy

Harri Sopanen
050 539 0024

Ota yhteyttä
Kohdenumero:c33843
Sijainti: Porraspaasi 15 50170, Tupala, Mikkeli
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:3mh+vh+oh+k+kkh+kh+s+varasto
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:121 m2
Kokonaispinta-ala:153 m2
Muiden tilojen pinta-ala:67 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Kohde sisältää lisäksi 9,3m² lämpimän varastotilan sekä 2,8m² teknisen tilan omilla sisäänkäynneillä. Autokatos 27m² + terassi alueet n. 40m². Rakennettu kokonaispinta-ala on reilut 200m² terasseineen.
Kerrokset: 1
Rakennusvuosi:2016
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan tai uudeksi vuodeksi 2018 asumaan 25 000 etukäteismaksulla!
Myyntihinta: 260 000 €
Lisätietoja maksuista: tarjouksen vakuudeksi 25 000 euron käsiraha, joka sisältyy kauppahintaan.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 903
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu: Asuinneliöihin kuuluu 3 mh, eteisaula, oh, keittiö, ruokailutila, 2 wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna. Muut rakennetut neliöt: terassialueita yhteensä n. 40 m², 9m² lämmin varastotila, sekä tekninen tila omalla sisäänkäynnillä.Tekniset varusteet: keskuspölynimuri, Gramin A+ kodinkoneet, ilmalämpöpumppu, tehostevalaistukset (wc, kh, oh, ruokailutila, mh, et) sähköiset palovaroittimet, poistoilmalämpöpumpulla toimiva lattialämmitys. Muu erikoisvarustus: walk in-vaatehuone, sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa, läpiluukullinen varaava takka.
Asunnon kunto: Hyvä,
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Keittiö: Avokeittiö, jääkaappi, pakastin, induktioliesi, tasoon upotettu liesituuletin, integroitu astianpesukone, kiertoilmauuni, integroitu mikroaaltouuni. Keittön kalustepiirustukset: http://hmtsopanen.wix.com/rakennuspalvelut Linkki RAKENNUKSEN PERUSTIEDOT
Kylpyhuone: wc tila, valopeili, 2 suihkua, lattialämmitys, tehostevalaistus kuituvaloilla
WC-tilojen kuvaus: kiinteistössä 2 wc:tä, Idon seinä wc, valopeilit, valkoiset keraamiset seinälaatat, lattialämmitys, tehostevalaistus kuituvaloilla. Kalustepiirustukset: http://hmtsopanen.wix.com/rakennuspalvelut Linkki RAKENNUKSEN PERUSTIEDOT
Saunan kuvaus: Misa sähkökiuas, leveät laudelaudat, kuituvalaistus, lauteiden alle asennettu siivousvalo, tehoste kiviseinä, valkoinen Aitokivi
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattialämmitys, pesuallas, pesukone, kuivausrumpu, laattalattia, uloskäynti. Kalustepiirustukset: http://hmtsopanen.wix.com/rakennuspalvelut Linkki RAKENNUKSEN PERUSTIEDOT
Olohuone: Olohuone, ruokailutila, keittiö ja eteinen muodostavat yhtenäisen tilan korotetulla huonekorkeudella. Huonekorkeus korkeimmalta kohdalta n. 3,5 metriä. Läpiluukullinen varaava takka, Takka Center, Aino.
Makuuhuoneiden kuvaus: Kiinteistössä 3 makuuhuonetta. 1. mh:ssa walk in-vaatehuone 1500mm seinään upotetulla liukuovella. 2. mh:ssa lasiliukuovellinen vaatesyvennys. Uniikit Tunto Hieno pinnoitteella käsitellyt tehosteseinät. Huonekorkeus 2075 mm. 3. mh tila sopii hyvin työhuoneeksi, vierashuoneeksi tai lastenhuoneeksi. Kalustepiirustukset: http://hmtsopanen.wix.com/rakennuspalvelut Linkki RAKENNUKSEN PERUSTIEDOT
Tontin omistus: Vuokra
Tontin pinta-ala: 1 114 m2
Tontin vuokraaja: Mikkelin kaupunki

Ota yhteyttä

Harri Sopanen
050 539 0024
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle