Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Lomahuoneisto | tupak + 1mh + s + parvi + terassi

Nuotinvieri 20, Levi, Kittilä

Hinta

220 416 €

Koko

56

Vuosi

-

Lomahuoneisto

Nuotinvieri 20, Levi, Kittilä

Hinta

220 416 €

Koko

56

Vuosi

-

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa. Taruilevi 6 rakennetaan Levin Lähirakkaan omalle tontille. Kohteesta on noin 300 m kävelymatka hotelli Hullu Poroon, joten Levin keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa myös jalan. VALMISTUMINEN Huoneistot ovat varattavissa. Rakentaminen aloitetaan, kun varausaste täyttyy. Taruilevi 6 on kaksi paritaloa käsittävä kiinteistö, yhteensä 4 huoneistoa. Talon kellarikerrokseen tulee autotalli kahdelle autolle. Autotallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Huoneistokohtaiset varastokopit ja suksenhuolto sijaitsevat paritalojen välissä sijaitsevassa talousrakennuksessa. Kohteeseen rakennetaan ekologinen maalämpo, joka voi parhaimmillaan säästää yli puolet lämmityskustannuksista verrattuna normaaliin sähkölämmitykseen. 1mh, 56 m2 : Vh. 220.416 €, lainaosuus n. 50 %. Kaikissa kohteissamme on kiinteistön sisäinen Internet- kaapelointi valmiina sekä huoneistokohtaiset vesi- ja sähkömittarit. Huoneistoissa on vakiovarusteena mm. lattialämmitys, luonnonkivitakka takkasydämellä, lämmön talteenottojärjestelmä, huoneistokohtainen varasto, astianpesukone, pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Suunnitelmat ja tässä esitetyt piirustukset ovat alustavia ja Samira Groupilla on oikeus muuttaa niitä. Ostajan on tutustuttava myyntihetkellä esitettyihin asiakirjoihin.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
b84399
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
tupak + 1mh + s + parvi + terassi
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
56
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Vapautuminen
Rakentaminen aloitetaan kun tarvittava varausaste täyttyy. Kysy lisää!
Velaton hinta
  • 220 416 €
  • ( Myyntihinta 110 208 € + Velkaosuus 110 208 €)
Myyntihinta
  • 110 208 €
Velkaosuus
110 208 €
Lisätiedot maksuista
Velaton hinta sisältää noin 50 % valmiiksi neuvotellun yhtiölainaosuuden (arvio). Esittelytekstissä on kerrottu arviot vastikemaksuista.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö

Samira Group Oy

Rautatienkatu 2 LH 1, 90100 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.