Omakotitalo, 6H, KEITTIÖ, RUOK, AULA, VH, KHH, SAUNA, TEKN, 195m2 1 660 m2 | 270 000 €

Kotvionniemi, Ruovesi, Taapelikuja 2

Kuva: 1 / 16

Uudehko Kastelli-talo arvostetulla aluella. Ruoveteen pistävällä niemellä (yhteys Näsijärveen ja Tampereelle ja pohjoisessa Virroille). Tilaa isolle perheelle tai suvulle. Ympärivuotiseen käyttöön tai lomanviettopaikaksi. Ollut lomakäytössä.
Rauhallinen paikka.

1660 m2 tontti. Rantaan reilu 100 metriä (kunnan maata). Lapsille sopiva matala hiekkaranta. Vieressä kylän yhteiskäytössä oleva grillikatos ja lentopallokenttä.

Ruoveden keskustaan noin 2,5 kilometriä.

Terassit kolmeen suuntaan yht. noin 50 m2. Parveke. Kellarikerroksessa kuntosali. Autotallirakennus, jossa myös iso askarteluhuone (lattialämmitys).

4 makuuhuonetta. 1 alhaalla, 3 yläkerrassa. Suurin makkareista järvinäkymin. Alakerrassa lähes 50 m2 yhtenäinen oleskelutila, jossa erkkeri ruokapöydälle ja U-keittiö. TV/kirjastohuone. Kodinhoitohuone. Erillinen WC-molemmissa kerroksissa. Sauna ja pesuhuone, jossa kaksi suihkua.

Tontilla reilun kokoinen nurmialue, hedelmäpuita ja marjapensaita. Pensas- ja kukkaistutukset kolmella sivulla. Julkisivulla muuri ja portaat graniittia.

(Katso Kastellin muuttovalmis mallistosta "Kartano 172/199". Se on tästä päivitetty versio. Pohja likimain sama. Kastellin noin 270000 hintaan eivät sisälly mm. maarakennustyöt, ulkorakennukset, pihatyöt, lämmönlähde, kellarikerros, tontti, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät, rakennuslupa, tontin raivaus, istutukset, salaojat, sadevesijärjestelmä, maalaukset. Nämä tässä varovaisesti arvioiden 120.000 euroa. Rakennuttamista huomattavasti halvemmalla saat tästä, vaikka laittaisit pinnat uusiksi.)

Kohdetta myy

ismo ojala
0400612708

Ota yhteyttä
Kohdenumero:b64386
Sijainti: Taapelikuja 2 34600, Kotvionniemi, Ruovesi
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:6H, KEITTIÖ, RUOK, AULA, VH, KHH, SAUNA, TEKN
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:195 m2
Kokonaispinta-ala:220 m2
Muiden tilojen pinta-ala:25 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Kerrosala 195 m2 Kastellin ilmoittama. Lisäksi noin 25 m2 kellarikerros. Ulkorakennus, kerrosala 54 m2, varasto/liiteri 10m2.
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:2007
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan. (Rak.vuosi yllä muuttotarkastusvuosi, lopputarkastukset 2009
Myyntihinta: 270 000 €
Lisätietoja maksuista: Keväästä syksyyn käytössä (talvella 13 ast peruslämpö) kulut olleet noin 2500 euroa vuodessa (sis. kiinteistövero).
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 937
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Energialuokka: Lämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Asunnon kunto: Hyvä, Ollut kahden aikuisen käytössä. Pinnat pääsääntöisesti uutta vastaavat.
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Kunnan viemäriverkossa.
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Lattioissa lautaparketti / tammi. Alakerrassa 1 sauvainen ns. lankkuparketti. Muualla 3-sauvainen. Kellarissa lattia lakattu mäntypontti. Eteinen, kodinhoitohuone ja pesutilat laattalattia. Huoneiden seinissä tapetit ja katoissa valkoiseksi maalattu kipsilevy. Saunan ja pesuhuoneen panelit kuusta. Kellarin seinät slammattu ja maalattu valkoisiksi.
Keittiö: Pakettiin sisältynyt Puustelli-keittiö, Siemensin liesi ja kylmäkalusteet. Välitilan laatoitus mosaiikki. Tasot ja kalusterungot ruskeat (pähkinä).
Kylpyhuone: Kaksi suihkua. Lattia ja seinät laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus: Yläkerrassa suihku, ylä- ja alakaapit. Alakerrassa alakaapisto ja iso peili.
Saunan kuvaus: Seinät ja lauteet kuusta. Suora laude, noin 2 metriä. Kiuas Harvia Fuga (asetukset seinällä ohjausyksikössä).
Kodinhoitohuoneen kuvaus Päältä täytettävä pesukone, kuivausrumpu, Siemens, olleet vähällä käytöllä. Kuusi komeroa. Syvä pesuallas. Työpöytätaso, 3 pöytäkaappia.
Olohuone: Valoisa. Ikkunat kolmeen suuntaan. Varaava takka (lasiluukku, pinta antiikkilaastia).
Makuuhuoneiden kuvaus: Ylhäällä kaksi pientä osittain vinokattoista ja yksi iso. Alhaalla yksi.
Tehdyt remontit: Asunnossa on hälytysjärjestelmä, jossa murtohälyttimet ja mahdollisuus lämpötilan seurantaan. Viestintä matkapuhelimen avulla.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 1 660 m2
Lisätietoa tontista: Ajo tontille kahta kautta: autotallin eteen ja toinen suoraan päätyovelle.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Lienee kutakuinkin käytetty. On 250 m2.
Auton säilytys: Autotalli.
Liikenne­yhteydet: (Pienet) lapset haetaan kouluun muutaman sadan metrin päästä.
Näkymät: Etusivulla näkymä omalle pihalle ja naapureihin. Erkkeristä ja päätyterassilta näkymä noin 100 metrin päässä olevaan järveen. Takaterassilta metsänäkymä.
Pihan kuvaus: Luumupuu, kirsikkapuu, 2 omenapuuta ja yksi koristeomenapuu. Osa tuoreita istutuksia ja eivät vielä anna hedelmiä. Marjapensaita. Tontilla koivuja ja suuria mäntyjä. Pihassa sekä varjoa että aurinkoa.
Ranta: Yhteisranta
Rannan tyyppi:

Ota yhteyttä

ismo ojala
0400612708
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle