Omakotitalo, Päätalo 4h + k + 2 x kph + khh + vh + Erillisrakennus 1 h +k + s + ph + wc, 180m2 547 m2 | 615 000 €

Äijälänranta, Jyväskylä, Freesiatie 6

Kuva: 1 / 17

Myynnissä Jyväskylän asuntomessualueella sijaitseva monoliittinen ja minimalistinen arkkitehti Jarkko Könösen suunnittelema atrium-talo, jossa on kaksi erillistä rakennusta. Talo sijaitsee vain 30 m päässä Jyväsjärven rannasta ja on rakennettu tontin ulkoreunoille, jolloin atriumin sisäpuolelle jää erittäin yksityinen ja suojaisa sisäpiha, josta ei ole näköyhteyttä ympäröiviin taloihin.

Sisäpihan suuret ikkunat tarjoavat sisätiloihin paljon luonnonvaloa ja isot liukuovet sallivat ympäröivän luonnon sukeltaa talon sisään. Ulkona järvenranta metsikköineen muodostavat valloittavan kontrastin talon minimalistisen puutarhan kanssa. Lumityöt ja puutarhanhoito noudattaa myös talon minimalistista linjaa. Siitä pitää huolen talon epätavallinen sijoittuminen kiinni tontin rajoihin ja 10x10 m ruohoalue atriumin keskellä.

Talon modulimaiset ratkaisut antavat mahdollisuuden käyttää tiloja moneen eri tarkoitukseen. Erillinen "saunatupa" toimii erinomaisesti vaikkapa työtilana, tai tilaa voi myös vuokrata. Talossa on paljon arkkitehtoonisia erikoisratkaisuja mm. kolme takkaa (joista yksi ulkona), Iguzzinin valaistusratkaisut, kolme erillistä terassia, Avec-minimal karmittomat oviratkaisut.

Kahden auton autokatos.

Mahdollista neuvotella pienemmän asunnon (esim. 3 h + k + s / Lutakko) osasuorituksesta.

This minimalist newly-built house (by the architect Jarkko Könönen) takes a monolithic form, with a smooth dark exterior and few external windows. In contrast, the inside of the atrium is finished in bright white, the expansive windows bathing the interior in light. From a continuous floor surface inside and out, to an absence of skirting boards, door frames, and other non-essential elements, an angular, minimalist aesthetic is adhered to throughout. This atrium house contains two separate buildings connected with the roof. It's located only 4 kilometer away from Jyväskylä city center and is only 30 meters away from the shoreline of Jyväsjärvi having a lovely lake view.

Kohdetta myy

Heidi Luck
050-5244401

Ota yhteyttä
Kohdenumero:b47699
Sijainti: Freesiatie 6 40520, Äijälänranta, Jyväskylä
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:Päätalo 4h + k + 2 x kph + khh + vh + Erillisrakennus 1 h +k + s + ph + wc
Asunnon koko:5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:180 m2
Kokonaispinta-ala:180 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Päätalon asuinpinta-ala on 134 m2 Erillistalon asuinpinta-ala on 46 m2
Kerrokset: 1
Rakennusvuosi:2014
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta: 615 000 €
Kiinteistövero: 277 €/vuosi
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 2 136
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu: Sälekaihtimet, Takka x 3, , Vaatehuone, , Terassi x 3,
Energialuokka: B (2007)
Asunnon kunto: Hyvä, Talo on uutta vastaavassa kunnossa.
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Kunnan viemäri
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Kivi
Julkisivut: Runkomateriaali: Kivi (E-luku 175) Kantavat seinät: Weber Leca Design LTH 420 Yläpohjat: Parma-ontelolaatta Ulkoseinän pintamateriaali: Weber MonoRoc-kolmikerrosrappaus Ikkunat: Schuco Ulko-ovet: Avec-ovet Julkisivuvarusteet: Teräsrakenne Katto: Vesikattorakenteet: Katepal kumibitumikermi Vesikatteet: Kumibitumikermi Vesikattovarusteet: Rännit, tikkaat
Keittiö: Keittiö: Keittiö on suuri ja jakaantuu kolmeen osaan; pääkeittiö, kodinhoitohuone ja saunatuvassa on jääkaappi ja keittiönurkkaus. Vakiokiintokalusteet: Domus Taika-ovimalli, Kodinkoneet: Smeg (induktioliesi, uuni, astianpesukone, jääkaappi x 2, pakastin) Liesituuletin: Lapetek Keittiöhanat Blanco Eloscope F, keittiöaltaat Blanco Dalago 6-F Silgranit
Kylpyhuone: Talossa on kolme kylpyhuonetta, kaksi päätalossa ja yksi saunatuvassa. Kylpyhuoneiden pintamateriaali: Basf Mastertop-polyuretaanipinnoite (lattia, seinät) Kylpyhuonekalusteet: Domus Kylpyhuoneen pesualtaat: Otsoson Meri, Kylpyhuoneiden hanat: Svedbergs Love Me Vessanpöntöt: Svedbergs
WC-tilojen kuvaus: Talossa on kolme WC:a, joista kaksi sijaitsee kylpyhuoneiden yhteydessä ja yksi saunatuvassa. WC:n pintamateriaali: Basf Mastertop-polyuretaanipinnoite Allaskalusteet: Domus Vessanpönttö: Svedbergs Hana: Svedbergs Love Me
Saunan kuvaus: Sauna sijaitsee erillisrakennuksessa. Materiaali: kuusilauta, liikuteltavat penkit Kiuas: Tulikivi Nuoska Saunan lauteiden alle on mahdollista integroida kylpyamme.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Kodinhoitohuone sijaitsee keittiön jatkeena ja toimii näin sekä kodinhoitohuoneena, että apukeittiönä. Kodinhoitohuoneen ja yhden kylpyhuoneen välinen seinä voidaan kaataa isomman kodinhoitohuoneen aikaansaamiseksi. Kaikki meluatuottavat koneet on sijoitettu kodinhoitohuoneeseen ovien taakse.
Olohuone: Olohuone ja keittiö sijaitsevat tupakeittiömäisesti samassa tilassa, jonka koko on n. 43 m2. Olohuoneesta on isot liukuovet ulos terassille ja yksi talon takoista sijaitsee olohuoneessa.
Makuuhuoneiden kuvaus: Päätalossa on kolme makuuhuonetta ja saunatuvan isoa huonetta voidaan käyttää myös makuuhuoneena.
Tontin omistus: Vuokra
Vuokra: 1 500 €/vuosi
Kiinteistötunnus: 179-16-223-5
Tontin pinta-ala: 547 m2
Tontin vuokraaja: Jyväskylän kaupunki
Tontin vuokra-aika: 50 v.
Lisätietoa tontista: Tontti sijaitsee päättyvän kadun varrella Jyväsjärven rannassa. Talo sijoittuu tontin rajoille.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Tontilla ei ole käytettävissä rakennusoikeutta.
Auton säilytys: Talossa on autokatos, johon mahtuu kaksi autoa.
Palvelut: Kauppa (Lidl) 1 km Siwa (valmistuu 2015) 500 m Viherlandia 500 m Leikkipuisto 200 m Uimaranta 150 m
Liikenne­yhteydet: Jyväskylään n. 4 km Bussipysäkki 500 m
Näkymät: Järvinäköala, koivikko.
Pihan kuvaus: Piha-alueen pinta-ala: 150 m² Pihan kuvaus: Talo sijoittuu tontin reunoille ja ympäröivä luonto tekee pihasta vehreän, epäkaupunkimaisen ja erittäin yksityisen. Sisäpiha käsittää atriumin keskelle jäävän nurmialueen ja talon takana oleva kapea ruohokaista mahdollistaa mm. marjapensaiden istuttamisen. Piha-alueiden päällysteet ja kateaineet: Terassialueiden pinnoitusmateriaali: polyuretaani Basf Mastertop 1327 Kasvit: Siirtonurmi Ulkovalaistus: Iguzzini i Pro Mini spottivalot ja LED-valonauhat

Ota yhteyttä

Heidi Luck
050-5244401
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle