Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 5h+k+s, 95m2 1 090 m2 | 122 500 €

Tuokkola, Hämeenkyrö, Kyröspohjantie 229

Kuva: 1 / 35

Perinnerakentamista kunnioittaen kunnostettu viihtyisä koti kansallismaisema-alueella keskustan palveluiden läheisyydessä. Muovit ja mineraalivillat revitty pois, purut lattioihin takaisin, pellavaeristeet ja voimapaperit, tällaista taloa on vaikea löytää. Kunnostus dokumentoitu omistajan insinöörityössä mikä valittiin edustamaan TaMK:a kansalliseen kilpailuun ja palkittiin kunniakirjalla. Oikeasti "hengittävä" talo. Kunnostus omana työnä.

Joen rannalla, yhteys viereiseen Kirkkojärveen. Myös piha-alue kunnostettu, istutusalue, Terijoen salavia, Tuijia ym. Tervetuloa nauttimaan raikkaasta sisäilmasta ja kauniista miljööstä. Näyttö sopimuksen mukaan.

Omistaja myy, ei välittäjille.

Kohdenumero:b28478
Sijainti: Kyröspohjantie 229 39100, Tuokkola, Hämeenkyrö
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:5h+k+s
Asunnon koko:5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:95 m2
Kokonaispinta-ala:141,5 m2
Muiden tilojen pinta-ala:93 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Muissa tiloissa mm. kylmäullakot, ullakkohuoneiden alle 1,6 m osuus sekä ulkorakennukset. Mitat suuntaa antavia. Asuinpinta-alaan laskettu sisäeteinen, sauna, suihkuhuone ja WC yhteensä 12 m2. Asuin pinta-alasta vähennetty kantavat seinät, savuhormi yms ja ullakko huoneiden alle 1,6 m korkea osuus. Omistaja rakennusinsinööri, tehnyt piirustukset itse suuntaa-antavasti mahdollisimman tarkasti mittakaavaan.
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1890
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan
Myyntihinta: 122 500 €
Kiinteistövero: 71,28 €/vuosi
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 425
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu: Internet-yhteys, Käyttöullakko, Varasto, Antenni, satelliittilautanen, kaksi pystyuunia, olohuoneessa tv pistoke ja satelliittikanavat ja toisessa makuuhuoneessa satelliittikanavat. Puuvaja sekä grillikatos, ulkovarasto.
Energialuokka:
Asunnon kunto: Hyvä, Olohuoneen parketti vanha ja kunto tyydyttävä.
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Imeytyskenttä, Umpisäiliö, Saostuskaivot. Jätevesijärjestelmä uusittu n. 5 v sitten. Koska kunta on alueelle vetänyt viemärin siihen liittyminen voi olla edessä. Kiinteistön jätevesijärjestelmästä on periaatepiirustus esitetty tässä ilmoituksessa.
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Tehty hengittävät rakenteet. Muovit ja mineraalivillat revitty pois Eristeet, maalit, liisterit ja tapetit kaikki luonnonmateriaaleista, Uultuote/Sateenkaarivärit. Esim. perähuoneen tapetit tehty Ruotsissa 1800-luvun tapettikoneilla. Paneelit ja puut paikallisilta sahoilta. Lattiassa yläkerrassa ja alakerrassa uudelleen rakennetuissa huoneissa lankku ja puu. Ulkomaalaus petroli- ja pellavaöljymaaleilla.
Keittiö: Keittiössä uusittu vesikalusteet, allas ja liesi sekä asennettu astianpesukone. Samsung kotikylmiö. Tapetti ja paneli. Korkkilattia.
Kylpyhuone: Mädästä täysin korjattu. Vesikalusteet uusittu, rakennettu koneellinen ilmanvaihto. Laatta ja panelikatto.
WC-tilojen kuvaus: Kunnostettu, istuin ja allas vaihdettu. Tapetit ja paneli. Vesikalusteet uusittu. Koneellinen ilmanvaihto rakennettu.
Saunan kuvaus: Mädästä täysin korjattu ja kunnostettu, laattaa ja panelia. Lauteet uusittu, rakennettu koneellinen ilmanvaihto. Vesikalusteet uusittu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Tehty kylmätilasta. Lankkulattia, puulvillaeriste ja voimapaperi. Paneli ja tapetti. Hengittävät rakenteet.
Olohuone: Olohuone alkuperäisessä asussaan. Parketti, tapetti ja paneli. Ruokasaliosuus täysin kunnostettu lattiasta kattoon, vanhat purueristeet asennettu takaisin lattiaan, voimapaperi. Tapetti, lankkulattia. Hengittävät rakenteet.
Makuuhuoneiden kuvaus: Hengittävät rakenteet, puuvillaeriste ja voimapaperi. Puu- ja lankkulattiat ja paneli. Rakennettu kylmäullakkoon. Huoneita kaksi.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 108-431-9-178
Tontin pinta-ala: 1 090 m2
Lisätietoa tontista: Rajautuu Prentinjokeen, etäisyys rantaan talosta n. 15 metriä. Tieoikeus tontille ajoon.
Auton säilytys: Sähköpistokepaikka, Pihapaikka, mahtuu autokatos. Vesipiste ulkoseinässä pesua varten.
Palvelut: n. 2,5 km Hämeenkyrön keskustasta missä kaikki peruspalvelut sekä hyvät ostospalvelut.
Liikenne­yhteydet: Hämeenkyröstä hyvät yhteydet Ikaalisiin, Tampereelle ja Ylöjärvelle. Ylöjärvelle ja Ikaalisiin n. 15 min, Lielahteen n. 25 min omalla autolla.
Ajo-ohjeet: Kolmostieltä Palviportin kohdalta Kyröspohjantietä Prentinjoen sillan kohdalle n. 2.3 km. Vasemmalla puolella joen rannassa.
Näkymät: Kansallismaisema-alueella hienot näkymät. Joen rannassa, vieressä Kirkkojärvi. Kasvillisuutta ja maalaismaisemaa keskustan vieressä.
Pihan kuvaus: Istutusallas n. 40 m2, piha-alueella murskepinta sekä puustoa ja pensaita, istutettu kaksi omenapuuta. Isoja Terijoen salavia. Pihavalot 3 kpl asennettu betonijalustoille, Theben kellokytkimet.

Ota yhteyttä

* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle