Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Mökki tai huvila | 4 h + k

Leinolantie 30, Virtasalmi, Pieksämäki

Hinta

14 000 €

Koko

124

Vuosi

1936

Mökki tai huvila

Leinolantie 30, Virtasalmi, Pieksämäki

Hinta

14 000 €

Koko

124

Vuosi

1936

Sinä, joka haluat vaalia vanhaa rakennusperinnettä, ja pidät vanhoista taloista ja pihapiireistä! Tämä vanha omakotitalo kauniilla Virtasalmella etsii vielä omia asujiaan. Olisi hienoa, jos talo löytäisi itselleen sellaiset ostajat jotka haluaisivat korjata sen hyvin mutta hellästi. Talo on rakennettu 1939, hirsirunkoinen, vaatii perusteellisen remontin. Yli 4 ha tontti!

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
a99992
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h + k
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
124
Lisätietoja pinta-alasta
Kolme huonetta, suuri tupa, keittiö ja ullakolla pieni kesähuone
Kerrokset
1
Rakennusvuosi
1936
Vapautuminen
Heti vapaa
Myyntihinta
  • 14 000 €arrow_downward
  • 22 000 €
Kiinteistövero
50,00 € / vuosi
Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Lisätietoja kunnosta
Sokkelissa ollut betonihelma on lahottanut alimpia hirsiä osittain pahasti.Muuten kehikko vaikuttaisi olevan kunnossa, mutta perusteellista tarkistusta ei ole suoritettu. Perustus on tyyppiä muurattu kivisokkeli jonka sisälle valettu betonilaatta, jonka pinta pietty. Systeemi on vaikuttanut toimivan, koska lattiarakenteet ja vanhat sammaleristeet ovat hyvässä kunnossa ainakin niissä huoneissa, missä lattiat on avattu. Talossa kolme pönttöuunia, leivinuuni ja purkukuntoinen puuhella.Uunien kuntoa ei ole tarkistettu. Osa remonttitöistä aloitettu, kuten lattioiden purku kengitystä ajatellen, osa ikkunoista korjattu. Katto vuotaa hieman parista kohtaa, mutta ei ole ruostunut puhki vaan rikkout kattotikkaiden irrotessa. Piipun juuressa oleva toinen vuotokohta on kysymysmerkki, kenties rakennusvirhe. Katto muuten vanhaa, paksua saumattua peltiä joka ruosteessa mutta vain pinnalta. Remonttityöt jääneet kesken elämäntilanteen muutoksen takia. Sähköliittymä ja sähköt, pihalla vanha kivikehäkaivo, veden laadusta ei tietoa. Kaivon kansi lahonnut. Puuseen runko rakennettu pihalle. (katto, ovi ja ikkunat puutuuvat. )
Asunnon kunto
Välttävä
Lämmitysjärjestelmä
Puu
Vesijohto
  • Kaivo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi, Seinät huokoinen kuitulevy, osittain irroitettu. Kaikissa huoeissa lankkulattiat, osittain avattu remonttia varten.
Keittiön kuvaus
Keittiö sijaitsee talon itäpuolella, yksi iso ikkuna, purkukuntoinen muurattu puuhella, liesitaso puuttuu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Ei kylpyhuonetta.
WC-tilojen kuvaus
Ei sisä wc:tä
Saunan kuvaus
Ei saunaa, ulkona sijaitseva hirsisauna purkukuntoinen.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Ei kodinhoitohuonetta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone eli sali sijaistee talon eteläpäädyssä, (ikkunat kaakkoon ja lounaaseen) ja on huoneista valoisin ja myös parhaassa kunnossa. Huoneessa pönttöuuni (kuntoa ei ole kartoitettu), kaksi peiliovea, toinen johtaa eteiseen, toinen kamariin, josta pääsee edelleen keittiöön. Lattioita ei avattu, ikkunat restauroitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa kaksi kamaria. Toinen sijaitsee keittiön ja salin välissä. Huoneessa kaksi ikkunaa, toinen koilliseen, toinen kaakkoon. Huoneessa pönttöuuni (kuntoa ei kartoitettu), lattioita ei avattu. Toinen kamari sijaitsee tuvan takana, yksi ikkuna luoteeseen, huoneessa pönttöuuni (kuntoa ei kartoitettu), lattiat avattu, tässä huoneessa alin hirsikerta huonossa kunnossa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
593-464-10-13
Tontin pinta-ala
44 040
Lisätietoja tontista
Kuivanmaan tontti 4 ha, entistä peltomaata joka metsittynyt. Oikeus läheiseen vesialueseen. Kauppakirjassa merkintä lisämaan osto-optiosta 5 vuoden kuluessa kaupasta (6/2011) n 1 ha hintaan 4000 euroa. Lisämaa rajoittuu läheiseen vesialueeseen (Vehkalampi). Pihapiirissä myös varasto ja suuri kivinavetan runko. Vanhoja omenapuita, erittäin rauhallinen paikka, mukavat naapurit. tontin muoto on nähtävissä seuraavassa osoitteessa: http://tinyurl.com/pxcx9cs
Palvelut
12 km virtasalmen kyläkeskuksesta, n. 30 km Pieksämäen keskustasta
Pihan kuvaus
Kiinteistö on pihapiiriä ja entistä peltomaata joka on metsittynyt. Talo sijaistee pihan itäpuolella, ja muodostaa varastorakennuksen ja navetan kanssa pohjois-suunasta avoimen sisäpihan jonka keskellä sijaitsee kaivo. Pihapiiriin pääsee ajamaan sekä pohjoisesta, että kaakosta, talon ja varastorakennuksen välistä. Varaston takana avoin pihamaa vaikka puutarhaa tai jalkapallokenttää varten. Talon sisäänkäynti lounaaseen, talon kaakkoispuolella kasvaa kaksi erittäin suurta ja komeaa tuijaa, pohjoispuolella suuri hopeakuusi, ja vanha koivu. Vanhoja juhannusruusuja, syyreeniä marjapensaita ja omenapuita. Pohjoispuolella huussin runko (katto ja ikkunat/ ovet puuttuvat) Pihapiirin lounaisnurkassa maakellari.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Lampi
  • Yhteinen vesialue 593-876-3-3 Hällinmäen osakaskunta (Vehkalampi)
Lisätietoja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.