Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Sijaintikartta

Omakotitontti | Kallaveden ranta-tontti + metsämaata

Paasirannantie, Vuorela, Siilinjärvi

Hinta

520 000 €

Koko

170 000

Omakotitontti | Kallaveden ranta-tontti + metsämaata

Paasirannantie, Vuorela, Siilinjärvi

Hinta

520 000 €

Koko

170 000

Kiinteistötunnus: 749-414-8-15 Rakenna talo haluamastasi materiaaleista; Hirsi, kivi, harkko, jne. Asemakaavamääräykset eivät koske haja-aluetta. Polttopuut rantasaunaan omasta metsästä, kuten myös sienet, marjat jne. Tee nuotio metsääsi ja olet kuin eräretkellä. Monien mahdollisuuksien kokonaisuus! Ranta-alueen rakennusoikeus paritalolle / omakotitalolle on vahvistunut Etelä-Siilinjärven yleiskaavassa. Rantaan on kaivettu vesi- ja viemäriliittymän putkistot. Normaali liittymämaksu Paasisalon vesi- ja viemäriosuuskuntaan. Rakennusoikeus on 100 m2 + 4% rakennuspaikan pinta-alasta. Esim. 3000 m2 rakennuspaikalle rakennusoikeus olisi 220 kerrosalaneliötä ja esim. 6000 m2 rakennuspaikalle 340 kerrosalaneliötä. Ainutlaatuinen mahdollisuus Siilinjärven Vuorelan Paasisalon saaressa. Yhteensä n. 17 hehtaarin metsäkiinteistö, josta n. 7500m2 on Kallaveden rantaa. Rantaan on yleiskaavassa vahvistettu yhden paritalon rakennusoikeus. Yleiskaavassa vahvistuu myös uusi siltayhteys Sorsasalosta Paasisaloon. Metsäalue on hoidettu metsäsuunnitelman mukaisesti. Pääosin nuorta kasvatusmetsää, osa harvennettua avohakkuukelpoista metsää. Metsäalueelle on mahdollista hakea ns suunnittelutarveratkaisuna okt-rakennuspaikkaa. Rannan rakennusoikeus paritalolle on vahvistettu Etelä Siilinjärven yleiskaavassa. Etäisyydet: Kuopio n. 13 km, Siilinjärvi n. 14 km, Koulu, kauppakeskus ym n. 0,9 km, Rissalan Lentokenttä n. 8 km. ESITTELY voidaan järjestää kohteeseen, ottamalla yhteys myyjään ajankohdan sopimiseksi. Alla vielä lisätietoja: Asuin Paasisalossa noin 17 vuotta. Tontti on todella rauhallisella paikalla ja salmen toisella puolella on melko laaja metsäalue Hanhimäestä Räimälle saakka. Samalla rannalla asuessa oli mahtavaa kuulla keväisin Huuhkajan huhuilua sieltä, ääni kuului hyvin salmen toiselta puolelta. Paasisalon rauhallisuutta kuvastaa hyvin, että esimerkiksi arka Sepelkyyhky pesii siellä. Linnusto on muutenkin runsas. Yleisten lajien lisäksi mm. Puukiipijä, Töyhtötiainen, Rantasipi, Taivaanvuohi, Palokärki jne. Ranta on hiekkapohjainen ja salmi on syvimmillään n. 40 metriä, joten isonkin veneen saa poijuun omalle laiturille. Paasisalon kunto-/hiihto-/kävelyreitti on myös mainio. Lasten kanssa olen kiertänyt myös luontopolkua ja pitänyt nuotiota kuntoilureitin varressa olevalla nuotiopaikalla mäellä. Metsässä oli muutenkin hauskaa samoilla toisinaan. Lähellä oleva Kutuluodon saari on myös mielenkiintoinen retki-/käyntipaikka. Se on yhteisellä vesialueella ja ollut täysin luonnontilassa vuosikymmenten ajan. Ilmanlaatu on erittäin hyvä, josta kertoo naava kuusten oksilla. Sorsasaloon mahdollisesti rakennettava biosellutehtaan vesien kuormittaminen ei ulotu Paasisaloon, koska päävirtaus-suunta on Leppävirralle päin. Myöskään meluhaitat eivät ulotu Paasisaloon, eikä varsinkaan tontin alueelle. Aurinkoinen tontti, aamuaurinko virkistää ja rannan rakennuspaikka on kesähelteilläkin sopivan vilpoinen.

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
a79233
Sijainti
Kohteen selite
Kallaveden ranta-tontti + metsämaata
Lisätietoja pinta-alasta
Yhteensä n. 17 hehtaaria, josta n. 7500m2 Kallaveden ranta-aluetta, johon on yleiskaavassa vahvistettu yhden paritalon rakennusoikeus.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Myyntihinta
  • 520 000 €arrow_upward
  • 490 000 €
Kiinteistövero
0,00 € / vuosi
Tiemaksu
80,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Paasisalon yksityistien vuosimaksu metsämaan osalta.
Tontin pinta-ala
170 000
Rakentamaton
Ei

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.