Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 7h+k+s+spa+kph+2wc+khh+at+var. ym uudisrakennus rakenteilla, 337m2 5 300 m2 | 440 000 €

Piikkiö, Kaarina, Krinttilänkuja

Kuva: 1 / 6

Nyt on oikea ajankohta tehdä suunnitelmia kevääksi, että pääsee aloittamaan rakentamisen heti talven jälkeen. Sisustuksen suunnitteluun ja yksityiskohtien puntarointiin on syytä olla riittävästi aikaa.
Suurella 0.53 ha:n rinnetontilla sijaitseva uniikki omakotitalo rakennusvaiheessa. Valmiusaste tällä hetkellä n 50%: runkovalmis + vesikatto. Kiinteistö myydään avaimet käteen toimituksena tai luovutetaan heti ostajalle keskeneräisenä jatkettavaksi. Rakennuttaja on suomalainen perhe, joka on muuttanut ulkomaille, eikä tarvitse enää kiinteistöä käyttöönsä. Avaimet käteen toimituksen varustetasoon voidaan vaikuttaa, tässä vaiheessa se on helppoa. Jos olet harkitsemassa uudisrakennusta, tämä on helpompi tapa, raskain vaihe on jo takana. Uusi, rakentamista jatkava omistaja saa käyttöönsä kaikki rakentamiseen tarvittavat dokumentit sekä teknistä apua sopimuksen mukaan. Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html

Kiinteistön myynti toteutetaan kiinteistönvälittäjän toimesta tai sopimuksen mukaan.
Esittely ainoastaan sovittaessa. Alue on rakennustyömaa, turvallisuuden varmistamiseksi yleisesittelyä ei ole mahdollista järjestää.

Kohdetta myy

Nadja Golubenko
+358442608345

Ota yhteyttä
Kohdenumero:997194
Sijainti: Krinttilänkuja 21500, Piikkiö, Kaarina
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:7h+k+s+spa+kph+2wc+khh+at+var. ym uudisrakennus rakenteilla
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:337 m2
Kokonaispinta-ala:478 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html Talo on kolmikerroksinen. Kellarikerroksessa varasto- ja tekniset tilat, sisäänkäynti ja eteistilat, portaat lähelle keittiötä. 1. kerroksessa on paljon oleskelutilaa, ruokailutila ja keittiö, kodinhoitohuone, josta uloskäynti terassille, askarteluhuone, aula, wc, sauna- ja spa-osasto, josta uloskäynti terassille.Toisessa kerroksessa keittiön edessä aamukahviterassi itään, aurinko paistaa sopivasti puiden suojasta. Etelän puolella pääovi, jonka edessä iso terassialue. Terassin ja saunaosaston edessä varaus uima-altaalle (4 x 10 m). Ylimmässä kerroksessa huonejärjestystä vielä mahdollista muokata kevyiden väliseinien asennuksen yhteydessä. Iso oleskeluaula, josta voi ihailla luontoa suurista ikkunoista. 4 tai 5 makuuhuonetta. Tarvittaessa 3 makuuhuonetta ja iso kotiteatteri/harrastushuone. Talon vieressä erillinen autotalli kahdelle autolle + varasto.
Rakennusvuosi:2017
Vapautuminen:Heti tai sopimuksen mukaan.
Myyntihinta: 440 000 €
Lisätietoja maksuista: Myyntihinta on talo valmiina. Jatkaessasi rakentamista itse, tämän hetkisellä valmiustasolla myyntiehdoista voidaan vielä sopia. Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html Meiltä on tiedusteltu voiko talon tehdä alkuperäistä suunnitelmaa kevyemmällä varustelulla. Kyllä voi. Valmiin talon hinta riippuu sisustuksen ja tekniikan valinnoista. Tästäkin hinnasta pääsee vielä alle, kun siirrytään muovimattolinjalle ja unohdetaan porealtaat. Autotalli ja pihatyöt eivät kuulu ilmoitettuun hintaan. Kiinteistö myydään myös talon ollessa nyt runkovalmiina, hp. 238 000 € tai rakennetaan valmiiksi sopimuksen mukaan.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 1 528
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Parvekkeen kuvaus: Asunnossa on parveke
Asuntoon kuuluu: Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html
Energialuokka: A Talo rakennettu ja suunniteltu passiivitalon luokituksen mukaisesti, erittäin alhainen energiankulutus.
Asunnon kunto: Rakennuksen siporex-runko valmis. Vesikatto viimeistelyä valmis. Osa kunnallistekniikkaan liittyvistä töistä tehty, jotka ovat rakennusteknisistä syistä olleet välttämättömiä, mm. osa salaojituksista, pihakaivo, lämminvesivaraaja jne.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Aurinko/puu/sähkö
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Kunnan viemäri.
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Betoni
Talon runkomateriaali on siporex. Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html
Keittiö: Vapaasti päätettävissä millaisen keittiön tekee, mahdollisia vaihtoehtoja L-, U- ja saarekemalli. Keittiö jatkuu ruokailutilaan. Ruokailutila rajoittuu kahdelta sivulta oleskelutilaan, rajoina kaiteet ja takka. Ruokailutila ja keittiö on 20 cm ylempänä kuin olohuone.
Kylpyhuone: Yläkerrassa makuuhuoneen yhteydessä suuri kylpyhuone. Yläaulassa iso WC. Alakerrassa saunaosasto n. 25 neliötä. Varaus isolle porealtaalle maisemaikkunoiden ääressä. Alakerrassa iso WC.
WC-tilojen kuvaus: Yhteensä 4 WC:tä.
Saunan kuvaus: Ikkunallinen sauna
Kodinhoitohuoneen kuvaus Tilava, ikkunallinen kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä. Sisäänkäynnin edessä terassialue.
Olohuone: Suuret oleskelutilat etelään ja itään kaksikerroksisten ikkunoiden äärellä. Olohuoneeseen saadaan valoa sivuikkunoista heti aamulla ja vielä auringon laskuun asti. Olohuone, ruokailutila + keittiö on melko yhtenäistä tilaa, yht. pinta-ala lähes sata neliömetriä. Olohuoneen takana askarteluhuone. Väliseinän paikkaa muuttamalla osa askarteluhuoneen alasta voidaan lisätä olohuoneeseen. Olohuone on yli 20 neliömetrin alalta kaksikerroksinen, kokonaiskorkeus lähes 6 metriä.
Makuuhuoneiden kuvaus: 4-5 tilavaa makuuhuonetta yläkerrassa. Huonejärjestelyä mahdollista vielä muokata rakennettavien kevyiden väliseinien paikkaa muuttamalla. "Master"-makuuhuoneen yhteydessä iso kylpyhuone porealtaineen, makuuhuoneen ikkuna lattiaan asti auringonlaskun puolella.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 5 300 m2
Lisätietoa tontista: Päättyvän tien tontti. Rinnetontti, osittain luonnonvaraista metsää, osa puutarhaa. Rakennus sijoitettu korkeimpaan kohtaan avautuen rinteeseen. Tontti rajoittuu pieneen yksityistiehen ja metsään. Lähin naapuritalo 50 ? m. Esteettömät näkymät, puuston harvennuksella tai säilyttämisellä voi vaikuttaa näkymään/näkyvyyteen.
Auton säilytys: Autotalli kahdelle autolle, pihassa lisäksi useita autopaikkoja.
Näkymät: Rauhallista luonnonmaisemaa, yläkerran ikkunoista hulppeat näkymät. Naapuritalot huomattavasti alempana maastossa, joten näkymäesteinä ei ole naapurin seinää.
Palvelut: Kauppa n. 2 km, kaikki muut palvelut n. 5 km.
Liikenne­yhteydet: Linja-autopysäkki n. 500 m, yhteys Turkuun (Föli), Kaarinan keskustaan ja Paimioon. Moottoritien Turku-Helsinki ramppi n. 1500 m. Erinomaiset yhteydet Paimion ja Kaarinan suuntaan. Turkuun, Saloon ja Helsinkiin pääsee helposti sekä moottoritietä, että 110-tietä pitkin.
Näkymät: Luonnonvaraista metsää, peltomaisemaa, harvaanrakennettua asuinaluetta.
Pihan kuvaus: talon edusta tehty piha-alueeksi ja ajotie sorapintainen. Alaosassa tonttia vanhaa puutarhaa. Muu tontti luonnonvarainen metsä
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Nadja Golubenko
+358442608345
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle