Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 2mh+tpk, 70m2 2 450 m2 | 50 000 €

Sydänmaa, Eurajoki, Sydänmaantie 802

Kuva: 1 / 19

Myydään Eurajoen Sydänmaassa sijaitseva puurakenteinen, hyväkuntoinen, kaksikerroksinen omakotitalo. Tästä saat itsellesi idyllisen kesäasunnon tai remontoit perheellesi unelmakodin!

Talo on rakennettu vuonna 1938 ja se on ikäisekseen hyvässä kunnossa: mm. katto ja hormit on huollettu 2000-luvun vaihteessa, perustukset ovat kunnossa eikä kosteusvaurioita ole havaittu. Talo on heti asumiskelpoinen, mutta sisäpintaremontti toki raikastaisi huoneiden ilmettä.

Talo on rakennettu perinteisellä vuosisadan alun kaavalla: Alakerrassa on kuisti, eteinen, varastokomero, tupakeittiö sekä yksi makuuhuone. Yläkerrassa on toinen makuuhuone sekä lämmintä varastotilaa. Kokonaisuudessaan asumispinta-ala on noin 70 m2.

Rakennus on puulämmitteinen. Tuvan puolella on suuri hella ja alakerran makuuhuoneesta löytyy perinteinen pönttöuuni. Talossa on sähköt ja oma kaivo. Kunnan vesijohdon vetäminen tontille maksaa noin 4000 euroa. Suihkun ja vessan voi remontin yhteydessä sijoittaa taloon sisälle esimerkiksi hyödyntämällä varastokomeroa ja yläkerranlämmintä varastotilaa.

2450 m2 tontilla sijaitsee lisäksi maakellari, 1900-luvun alkupuolella rakennettu aitta (käytetty mm. puuvarastona) ja vuonna 1936 rakennettu hyväkuntoinen saunarakennus, jossa on löyly- ja pukuhuone. Tontille on istutettu hedelmäpuita ja siellä on mm. perunamaa.

Lisäksi asunnon myötä saa oikeuden vuokrata erittäin edullisesti kyläyhdistyksen kesämökkiä, joka on erinomaisessa kunnossa ja sijaitsee läheisen Turajärven rannalla.

Asunto sijaitsee Sydänmaan kylän liepeillä. Lähin ala-aste sijaitsee Sydänmaassa vain parin kilometrin päässä. Yläaste, lukio, kaupat ja terveyskeskus löytyvät Eurajoen keskustasta 9 km päästä, Raumalle matkaa on 24 km ja Euraan 19 km.

Kerromme asunnosta mielellämme lisää, jos kiinnostuit tästä puurunkoisesta vanhasta kaunottaresta! Alustava hintapyyntömme on 50000 euroa, mutta tarjouksiakin otetaan toki vastaan.

Kohdetta myy

Aulis Mieskolainen
+358453069069

Ota yhteyttä
Kohdenumero:996158
Sijainti: Sydänmaantie 802 27100 Eurajoki, Sydänmaa, Eurajoki
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:2mh+tpk
Asunnon koko:3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:70 m2
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1938
Velaton hinta: 50 000 €
Myyntihinta: 50 000 €
Lisätietoja maksuista: Puulämmitteinen.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 173
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asunnon kunto: Tyydyttävä, Talon runko on kunnossa, mutta sisällä pintaremontista olisi iloa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Puulämmitteinen
Lämmitysjärjestelmä:
Keittiö: Suuri puinen hella, liesi, jääkaappi, pakastin ja keittiökaapistot. Ei pesuallasta.
Kylpyhuone: Hyväkuntoinen, puulämmitteinen ulkosauna. Saunassa on myös vesipata ja pukuhuone. Veden saa pumpulla kaivosta.
Saunan kuvaus: Hyväkuntoinen, puulämmitteinen ulkosauna. Saunassa on myös vesipata ja pukuhuone. Veden saa pumpulla kaivosta.
Olohuone: Tupakeittiö. Ikkunat kolmella seinällä. Katossa vaaleaksi maalattu tyylikäs laudoitus, seinillä tapettia ja siistit puiset puolipaneelit, lattialla muovimatto.
Makuuhuoneiden kuvaus: Yksi makuuhuone ensimmäisessä kerroksessa ja toinen toisessa kerroksessa. Alakerran makuuhuoneessa on perinteinen pönttöuuni. Molemmissa vaaleaksi maalattu, siisti lautakatto, tapetit ja muovimatto. Yläkerran lämpimästä varastotilasta on mahdollista remontoida kolmas, pieni makuuhuone.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 2 450 m2
Näkymät: Ympäristö on pelto- ja metsämaisemaa. Takapihalta suora pääsy metsään.
Palvelut: Palvelut: Asunto sijaitsee Sydänmaan kylän liepeillä. Lähin ala-aste sijaitsee Sydänmaassa vain parin kilometrin päässä. Yläaste, lukio, kaupat ja terveyskeskus löytyvät Eurajoen keskustasta 9 km päästä. Raumalle matkaa on 24 km, Euraan 19 km.
Pihan kuvaus: Tontilla sijaitsee asuinrakennuksen lisäksi maakellari, 1900-luvun alkupuolella rakennettu aitta (käytetty mm. puuvarastona) ja vuonna 1936 rakennettu hyväkuntoinen saunarakennus, jossa on löyly- ja pukuhuone. Tontille on istutettu hedelmäpuita ja siellä on mm. perunamaa.
Ranta:
Rannan tyyppi:

Ota yhteyttä

Aulis Mieskolainen
+358453069069
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle