Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

secret message
Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo
Kohteen kuva

Vapaa-ajan tontti

Rumpudden 5/1, Romponpolku, Stormälö, Parainen

Hinta

7 000 €

Koko

9 276,5

Vapaa-ajan tontti

Rumpudden 5/1, Romponpolku, Stormälö, Parainen

Hinta

7 000 €

Koko

9 276,5

Uskomattoman upea 9276 m2:n vuokratontti, jossa rakennusoikeutta hulppeat 400 m2. Tällä tontille saa rakentaa myös paritalon. Lisäksi 30 m2:n saunarakennuksen, sekä 80 m2:n autotallin. Ihana metsäinen rinnetontti, joka rajoittuu rantaan. Rantaviivaa n. 45 m. Ranta-alue on tasamaata. Tontin rakennuspaikka on rinteen päällä, josta upeat maisemat. Toisella puolella siintää meri, toisella puolella henkeä salpaavan kaunis metsämaisema. Tämä tontti sijaitsee upealla Stormälön saarella, jonne vie tie perille ja jossa kelpaa kesämökkiläisen olla ja elää. Vuokra-aika on 50 vuotta ja vuosivuokra 7000€. Alueella on ranta-asemakaava. Tie perille. Tontin rajalle on vedetty sähköt ja vesi. Tonttiin kuuluu oikeus yhteisiin vesialuisiin ja niitä on reilusti ympäri saarta, yhteensä 85 ha. Lisäksi saarella kasvaa paljon sieniä ja marjoja. Ulkoilureittejä ja mahtavia maisemia on vaikka kuinka. Sijainti on kertakaikkiaan täydellinen mökkeilylle. Airiston hotellille on matkaa n. 2 km. Paraisten keskustaan n. 14 km. Todella hieno kokonaisuus, joka kannattaa tulla paikan päälle katsomaan. Ota siis yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Myynti ja tiedustelut: Terhi Nordqvist P. 040 300 2312/ terhi.nordqvist@aktialkv.fi

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9855924
Sijainti
  • Parainen  Stormälö
  • Rumpudden 5/1, Romponpolku, 21600 Parainen
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 7 000 €
Myyntihinta
  • 7 000 €
Lisätiedot maksuista
Tontin rajalle on vedetty sähköt, mutta vuokralainen hankkii sähköliittymän ja maksaa kytkennän tontin rajalta asti. Vesimaksu 6€/kuutio. Kunnossapitovastike 480,00€/v. Osakkeiden hankintahinta 1280,00€.
Vesihuollon kuvaus
vesiosuuskunta Lisätietoja: Alueella on oma porakaivo, jonka vedenriittävyys on ollut hyvä.
Viemäri
pienpuhdistamo
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
445-501-1-51
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
9 276,5
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Airistonperän Merihuvilat Oy vastaa alueen kantaverkon kunnossapidosta ja teknisistä palveluista. Kantaverkkoon kuuluu jäteveden putkilinjat, jätevedenpuhdistamo, vesihuollon putkilinjat ja kaivorakennus, rakennetut kadut, katuvalaistus, jätepiste, satelliittiantennijärjestelmä, satama-alue ja erillisessä liitteessä (kts.kuvat) vihreällä näkyvät yhteiset alueet.Airistonperän Merihuvilat Oy vstaa kantaverkon kunnossapidosta ja toiminnasta tontin rajalle asti. Vuokralainen ostaa Airistonperän Merihuvilat Oy:n osakkeita päärakennuksen rakennusoikeusneliöitä vastaavan määrän. Osakkeiden yksikköhinta on 3,20€. Vuokralainen maksaa lisäksi kunnossapitovastiketta Airistonperän Merihuvilat Oy:lle 1,20€/osake/vuosi. Jokaisella tontille on erillinen vesimittari ja vesi maksetaan erikseen käyttöön perustuen. Vuokranantaja maksaa tontin kiinteistöveron ja tontille rakennettavista rakennuksista aiheutuvat verot maksaa vuokralainen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
400
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Päärakennuksen rakennusoikeus 400 m2. Oikeus rakentaa myös paritalo. Lisäksi 30 m2 saunarakennus ja 80 m2 autotalli.
Kaavoitustiedot
Paraisten kaupungin kaavoitus
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Tontin vuokraaja
Kiinteistöyhtymä Kalliola
Vuokrasopimus päättyy
15.03.2067
Tontin vuokra
7 000,00 € / vuosi
Palvelut
Palvelut: Airisto hotellille n. 2,0 km. Paraisten keskustaan n. 14 km. Lisätietoa palveluista: Airistohotellilla on ruokaravintola, sekä elintarvikekioski. Alueella on joitakin suoramyyntipisteitä.
Liikenneyhteydet
Tie perille. Lähin bussiyhteys Airistontien ja Saaristotien risteysalueella.
Ajo-ohjeet
Paraisten S-marketin liikenneympyrästä Nauvoon, Saaristotietä n. 8 km, jonka jälkeen käännös oikealle Airistontielle. Risteyksessä kyltit: Airisto, Stormälö. Airistontietä n. 6 km ja käännös oikealle Rompontielle. Tietä eteenpäin kunnes n. 1,5 km:n jälkeen käännös oikealle: Romponpolku.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Airisto

Nordqvist Terhi

Kiinteistönvälittäjä LKV, Fastighetsmäklare AFM

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo
Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

placeYliopistonkatu 15,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.