Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

secret message
Metsähallitus
Kohteen kuva

Vapaa-ajan tontti

Levi Rakkavaara 879/4, Ettotie Kortteli 879 Tontti 4, Levi, Kittilä

Hinta

35 700 €

Koko

1 000

Lukemattomien aktiviteettien viereen, Levin juurelle sijoittuva Rakkavaaran alue on juuri sinulle, joka haluat lomalla istua mukavasti takkatulen ääressä lukemassa hyvää kirjaa tai harrastaa liikkumista ympäröivässä upeassa luonnossa. Alue sijaitsee latujen ja patikkareittien, laskettelurinteiden, golfkentän läheisyydessä. Lähellä virtaava Ounasjoki luo erinomaiset mahdollisuudet kalastukselle tai vaikkapa kanoottiretkille. Sirkan kylän palvelut ovat kuin kaupungissa ikään. Kylässä on ravintoloita, hotelleja, kylpylä, kauppoja, kappeli. Ettotien varteen sijoittuva, puistoon rajoittuva, puustoinen tontti on maapinnaltaan tasainen. Kaavaan piirretty Joutsenlampi on avonainen heinää kasvava alue. Alueella ei ole luonnonlampea. Joutsenlammen rakentamista ei tulla toteuttamaan. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9841383
Sijainti
  • Kittilä Sirkka Levi
  • Levi Rakkavaara 879/4, Ettotie Kortteli 879 Tontti 4, 99130 SIRKKA
Velaton hinta
  • 35 700 €
Myyntihinta
  • 35 700 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
261-409-8-72
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 000
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
90
Tontin nimi
879
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusten on muodostettava kortteleittain yhtenäisiä ryhmiä. Rakennusten kattokaltevuuden oltava 1:2.Rakennusten oltava puuta tai puuta ja luonnonkiveä ja katteeen bitumihuopaa. Rakennus on rakennettava vähintään 4 m päähän viereisen tontin rajasta. Pengerryksiä ei sallitä. Lisätietoja liitteessä "Ote rakennustapaohjeesta tontille RA 868-4".
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kauppa-, ravintola-, kylpylä- ym. palvelut n. 7 kilometrin päässä Levikeskuksessa Sirkan kylässä, lentokentälle matkaa n. 15 km (Levin ympärystietä) ja Kittilän kirkonkylään vajaa 20 km. Lisätietoa palveluista: Monipuolisesti palveluja, päivittäis- ja erikoistavaraliikkeitä, ravintoloita, hotelleja, kylpylä, rinteitä, latuverkosto, vaellusreitistö, moottorikelkkareittejä sekä golf- kenttä. Erinomaiset mahdollisuudet erästykseen, kalastukseen ja vaellusretkeilyyn.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, bussilla, lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä, rautatie Rovaniemelle ja Kolariin.
Ajo-ohjeet
Sirkan kylästä Rakkavaarantietä Levin ympärystielle, josta risteyksestä n. 600 m Hossan suuntaan, jonka jälkeen oikealle Jutatielle. Risteyksessä opastekyltti Ounaskumpu. Alueelle tulotien risteyksestä käännytään oikealle Ettotielle. Tontti sijaitsee Ettotien vasemalla puolella, korttelin eteläisin tontti.

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.