Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kahdeksas päivä Oy, Helsinki-Etelä

Mökki tai huvila

Träskkopplan, Suvisaaristo, Espoo

Hinta

1 380 000 €

Koko

213

Vuosi

1920

Mökki tai huvila

Träskkopplan, Suvisaaristo, Espoo

Hinta

1 380 000 €

Koko

213

Vuosi

1920

Upea historiaa huokuva kokonaisuus Suvisaaristossa meren äärellä! Kiinteistöltä aukeavat kauniit merinäkymät länteen. Upeat ja hyvin pidetyt rakennukset ovat alunperin valmistuneet noin vuonna 1920. Varsinainen erikoisuus täällä on tornitalo, jonka toisen kerroksen ikkunoista avautuu esteettömät näkymät moneen suuntaan. Päärakennuksessa on kahdessa kerroksessa keittiö, neljä makuuhuonetta, olohuone ja upea lasitettu veranta. Lisäksi kiinteistöllä on erillinen saunarakennus ja talousrakennus, jonne on myös rakennettu keittiö ja makuuhuone. Erittäin kaunis ja hyvin pidetty pihapiiri. Piha ja rakennukset ovatkin täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia. Esimerkiksi graniitista veistetyt vanhat portaat, perustukset ja laituri ovat todella loistavia näytteitä entisajan käsityöstä. Tontin kulmassa puolestaan alkuperäinen tenniskenttä odottaa kunnostusta. Lisäksi kiinteistöllä on käytännöllinen ja aito vanhanajan maakellari. Saarelle pääset mantereelta veneellä alle kymmenessä minuutissa. Mahdollisuus ostaa tai vuokrata myyjältä venepaikka Byvikenin yksityissatamasta. Tontille on asennettu jykevä Marinetekin raskasponttoonilaituri, ja ranta on ruopattu, jotta pääset isollakin veneellä helposti perille. Veneellä pääset kätevästi liikkumaan, esimerkiksi saaristoravintola Paven n. 5 minuutin, saaristokauppa n.10 min ja kauppatori n. 30 min ajomatkan päässä. Tämän henkeäsalpaavan paikan tunnelma on aistittava paikan päällä! Tiedustelut ja esittelyt/ Förfrågningar och bokning av visning: Sebastian Rostedt Puh. 0400 373 620, sebastian.rostedt@kahdeksas.fi fb: www.facebook.com/sebastianrostedt.fi www.sebastianrostedt.fi Betjänar även på svenska. Complete service also in English.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9836803
Sijainti
Omistusmuoto
Asuintilojen pinta-ala
213
Muiden tilojen pinta-ala
51
Kokonaispinta-ala
264
Lisätietoja pinta-alasta
Kiinteistöveron perusteena olevien tietojen mukaan päärakennuksen pinta-ala on 150 m² ja tornirakennuksen 63 m². Talousrakennusten pinta-alat ovat verotustietojen mukaan 27 m² ja 24 m². Espoon kaupungin rakennus- ja huoneorekisteriotteen mukaan päärakennuksen kerrosala on 50m². Pinta-aloihin liittyy huomattava epävarmuus.
Rakennusvuosi
1920
Käyttöönottovuosi
1920
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
  • 1 380 000 €
Myyntihinta
  • 1 380 000 €
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tulisija
  • Takka
Tehdyt remontit
Kiinteistön rakennuksista on pidetty hyvää huolta. Esimerkiksi viimeisen 10 vuoden aikana rakennuksia on maalattu, sähköjä uusittu, Kattoja uusittu, terassia ja pihaa kunnostettu.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu muutama vuosi sitten päärakennukseen, tornitaloon, ja talousrakennukseen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Erillinen saunarakennus, jossa pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Pesuhuoneessa kaksi suihkua. Lauteiden alla lämminvesivaraaja.
WC-tilojen kuvaus
Kiinteistöllä on kuivakäymälä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-449-1-141 ja 49-449-1-69
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
12 414
Lisätietoja tontista
Myydään kaksi kiinteistöä, 49-449-1-141 3750m² ja 49-449-1-69 8664 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistö 1-141 on kaavan mukaan kokonaisuudessaan luonnontilassa säilytettävää aluetta (pl ja plt). Kiinteistölle 1-69 voidaan kaupungilta saadun tiedon mukaan sijoittaa kaksi loma-asuntoa. Osayleiskaavan mukaan kiinteistölle on määritelty rakennusala, jolla saa olla yhteensä kaksi 1-kerroksista loma-asuntoa. Espoon kaupungn kiinteistörekisterin mukaan kiinteistöllä sijaitsee 1 lomarakennus, jonka rakennusoikeutta on käytetty 50 m². Tornitaloa ei ole mainittu Espoon kaupungin asiakirjoissa. Rakennusoikeuden olemassa olosta ei ole tietoa. Mahdollinen rakentaminen/laajentaminen kiinteistölle vaatii poikkeamispäätöksen, mitä haetaan Espoon kaupungin kaupunkisuunnittelukeskuksesta. Kiinteistöt sijaitsevat arvokkaalla kulttuuriympäristöalueella, joista kuullaan lupakäsittelyn yhteydessä Espoon kaupunginmuseota.
Kaavoitustiedot
Soukanniemi-Suvisaaristo-osayleiskaava, Loma-asuntojen alue RA.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
leikkimökki, puuliiteri, talousrakennus
Ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
Rostedt+ Sebastian
  • Rostedt+ Sebastian

  • Partner

Kahdeksas päivä Oy, Helsinki-Etelä

Kahdeksas päivä Oy, Helsinki-Etelä

Porkkalankatu 24, 00180 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.