Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

secret message
Metsähallitus
Kohteen kuva

Vapaa-ajan tontti

Ukkohalla (70/1), Vihtakuja, Kortteli70/Tontti1, Ukkohalla, Hyrynsalmi

Hinta

28 000 €

Koko

1 091

Hanki itsellesi ja perheellesi Laatumaa-tontti luontoharrastusten tukikohdaksi Ukkohallan ydinalueelta. Metsähallituksen Ukkohallan Laatumaa-tonteilla on paras mahdollinen sijainti laskettelurinteiden ja palveluiden välittömässä läheisyydessä. Rinnetonteilta avautuu hieno maisema Syväjärven suuntaan. Ukkohalla on idyllinen ja aktiivinen Kainuussa sijaitseva matkailukeskus. Alueella on laskettelurinteet, hiihtoladut ja vaelluspolut, Suomen ainut wakeboard-vesihiihtokaapelirata, Hallan Saaga saunamaailma (kylpylä) wellnes-palveluineen sekä keilahalli.

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9836086
Sijainti
Velaton hinta
  • 28 000 €
Myyntihinta
  • 28 000 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
105-402-56-16
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 091
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
200
Tontin nimi
70
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra, 6 % listahinnasta, on sidottu indeksiin. Vuokraopimuksessa on vapaa siirto-oikeus. Tontin ostajalla/vuokraajalla on rakentamisvelvoite. Vesi- ja viemäriliittymien hinnat: Rakennusoikeus: 150 kem : n. 6 300 euroa Rakennusoikeus: 200 kem : n. 8 400 euroa Rakennusoikeus: 500 kem: n. 21 000 euroa Rakennusoikeus: 700 kem: n. 25 200 euroa. Rakentajien tulee esittää pohjatutkimus rakennusluvan hakemisen yhteydessä. Sähköliittymä paikallisen sähkönjakeluyhtiön hinnaston mukaisesti.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Lisätietoa palveluista: - Ukkohallan matkailukeskus - laskettelurinteet - hiihtoladut ja vaelluspolut - Suomen ainut wakeboard -vesihiihtokaapelirata - Hallan Saaga saunamaailma (kylpylä) Wellnes -palveluineen - Syväjärven yli rakennettu Suomen pisin (310 m) ponttoonikävelysilta! - keilahalli - Hyrynsalmen kuntakeskus 25 km.
Ajo-ohjeet
Hyrynsalmelta Puolangan suuntaan noin 25 km

Puurunen Tarja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.