Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Muu

Kairijokisuu-Leukkuhamara (18/1), Hamarantie Kortteli 18 tontti 1, Savukoski, Savukoski

Hinta

25 000 €

Koko

32 500

Muu

Kairijokisuu-Leukkuhamara (18/1), Hamarantie Kortteli 18 tontti 1, Savukoski, Savukoski

Hinta

25 000 €

Koko

32 500

Savukoski on suuria metsiä ja laajoja erämaita, jotka tarjoavat hyvät mahdollisuudet metsästykseen ja kalastukseen melontaan, marjastukseen tai muuten erähenkiseen retkeilyyn. Ympäristöstä löytyy tilaa ja rauhaa. Kemijoki virtaa ihan vieressä. Kaavaan kuuluu kaksi osaa Martin kylästä pohjoisempi Kairijokisuu n. 24 km aluetie Rovalanlenkki ja n. 1,5 km etelämpänä Leukkuhamara n.18 km aluetie Hamarantie. Savukoskelta alueen eteläosaan on matkaa n. 44 km. Alueelle johtava päätie on Savukoskelta Martin kylän kautta kulkeva tie. Erinomainen kohde mm. erästyksen tukikohdaksi.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9811379
Sijainti
  • Savukoski  Savukoski
  • Kairijokisuu-Leukkuhamara (18/1), Hamarantie Kortteli 18 tontti 1, 98800 Savukoski
Tyyppi
Muu 
Velaton hinta
  • 25 000 €
Myyntihinta
  • 25 000 €
Lisätiedot maksuista
Alueelle on perustettu tiekunnat Kairijokisuussa Rovalanlenkki ja Leukkuhamarassa Hamarantie. Alueen tontin omistajat/haltijat liittyvät ao. tiekuntaan. Vesiliittymämaksu 7150 euroa on maksettava tontin oston/vuokrauksen yhteydessä Metsähallitukselle. Liittymäsopimus tulee tehdä Savukosken kunnan kanssa.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
742-893-101-1
Tontin tyyppi
Erätontti
Tontin pinta-ala
32 500
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti ei rajoitu Kemijoen rantaan, mutta on rannan tuntumassa. Tontilla on rantaoikeus. Rantaoikeus tarkoittaa sitä, että mökkiläisellä on oikeus pitää venettä rannassa sekä kulkea rantaan. Sähkönsaanti mahdollinen, vesijohto tontille.
Rakennusoikeuden pinta-ala
400
Tontin nimi
18
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 1500 euroa. Tontin voit ostaa kesken vuokrakauden, mikäli vuokrasopimuksessa on osto-optio. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä. Tontti ei rajoitu rantaan, mutta on rannan tuntumassa. Tontilla on rantaoikeus. Rantaoikeus tarkoittaa sitä, että mökkiläisellä on oikeus pitää venettä rannassa sekä kulkea rantaan.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asunnon, talousrakennuksen sekä saunan. Varsinaisen kerrosalan lisäksi saa loma-asuntoihin rakentaa parven, jonka huonekorkeuden 160 cm ylittävän osan pinta-ala saa olla enintään 1/3 rakennuksen pohjan alasta. Parvea ei saa erottaa seinällä muusta huonetilasta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähimmät kuntapalvelut kauppa yms. n. 44 kilometrin päässä Savukoskella. Lisätietoa palveluista: Metsästys,kalastus, retkeily, syksyn ruska, sydäntalven kaamoshämärän eksotiikka, talven hohtavat hanget, kesän yötön yö.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, rautatie Kemijärvelle sekä rautatie ja lentokenttä Rovaniemelle.
Ajo-ohjeet
Savukoskelta pohjoiseen Martin kylään ja edelleen n. 18 kilometriä Martin kylästä Kemijoen tuntumassa. Kaava-alueen tontit sijoittuvat eteläisenpään Leukkuhamaraan ja Leukkuhamarasta n. 4 km pohjoiseen Kairijokisuuhun.
Vaara Marja
  • Vaara Marja

  • Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.