Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Keuruun Kiinteistönvälitys LKV
Keuruun Kiinteistönvälitys LKV

Omakotitontti

Jukolantie, Jukojärvi, Keuruu

Hinta

55 000 €

Koko

4 063

Omakotitontti

Jukolantie, Jukojärvi, Keuruu

Hinta

55 000 €

Koko

4 063

Rakenna oma unelmakotisi järven rannalle! Iso omarantainen 4063 m2:n määräalatontti omakotitalolle tai vapaa-ajan asunnolle kauniin Jukojärven rannalla. Omaa itään aukeavaa rantaviivaa n. 54 metriä. Päätytontti. Loiva hiekkaranta. Vesi- viemäriliittymä tontin rajalla. Sähköt lähellä. Tie tontin rajalla. Jukojärvi sijaitsee Keuruun kupeessa lähellä Multiaa. Vireälle Jukojärven kylälle on uusi kyläkoulu, jonne tontilta matkaa noin 3 km. Jukojärvellä on hienot mahdollisuudet metsästykseen, kalastukseen ja ulkoiluun. Ratsastus ja hevospalvelut vieressä. Puhdas luonto ja marjamaastot ympärillä. Tästä koti ja kesämökki samassa kokonaisuudessa. Matkaa Keuruun keskustaan n. 12 km. Tartu tilaisuuteen. Lisätiedot ja esittelyt puh. 050 594 5260/Elina tai elina.maki@ovikotiin.com

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9805049
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 55 000 €
Myyntihinta
  • 55 000 €
Lisätiedot maksuista
Kaupanteossa ostaja vastaa varainsiirtoverosta 4 % kauppahinnasta, lainhuuto- ja lohkomiskuluista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta 120 euroa. Sähköliittymän hinta on 6300 euroa.
Kohteen kuvaus
JUKOJÄRVEN YLEISKAAVAN LÖYDÄT OSOITTEESTA: https://www.keuruu.fi/asukkaat/asuminen-ja-rakentaminen/kaavoitus/yleiskaavat
Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja: Vesiosuuskunnan runkolinja tuotu tontin rajalle. Liittymää ei ole lunastettu. Vesiliittymän hinta n. 1500 -3000 euroa.
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
4 063
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Jukojärvi-nimisen järven rannalla omarantainen ok-tontti. Ranta-avautuu itään. Loiva hiekkaranta. Tontilta on puusto hakattu pois. Loivasti rantaan viettävä tontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
406
Tehokkuusluku
0.1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle sallitaan rakennettavaksi yksi asuinrakennus ja siihen liittyviä talousrakennuksia, joista yksi saa olla vierasmaja, kaksi yhteispinta-alaltaan korkeintaan 40 k-m2:n suuruista saunarakennusta, joista toinen voi olla savusauna sekä yhden erilisen rakennelman tai venevajan. Vierasmajan kerrosala saa olla 25 % päärakennuksen kerrosalasta, mutta kuitenkin enintään 40 m2.
Kaavoitustiedot
Määräala kuuluu erillispientalojen alueeseen.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Päiväkoti: Päiväkodit Keuruun keskustassa n. 10 - 11 km Palvelut: Keuruun keskustan palvelut noin 12 km Multia 15 km, Jyväskylä 60 km, Virrat 70 km Koulut: Jukojärven v. 2016 valmistunut ala-aste n. 3 km Yläkoulu ja Lukio Keuruun keskustassa n. 12 km.
Liikenneyhteydet
Rautatieasema 12 km Linja-autoasema 12 km
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Loivasti syvenevä luonnonhiekkaranta
  • Jukojärvi: pinta-ala 245,8 ha, rantaviivan pituus 16,4 km, suurin syvyys 25 m
Elina Mäki
  • Elina Mäki

  • Kiinteistönvälittäjä, Tradenomi, LKV

Keuruun Kiinteistönvälitys LKV

Keuruun Kiinteistönvälitys LKV

Keskusaukio 3, 42700 Keuruu

SKVL jäsenyritys

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.