Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Kivipurnuoja RA 5, Rajala, Sodankylä

Hinta

15 500 €

Koko

9 000

Vapaa-ajan tontti

Kivipurnuoja RA 5, Rajala, Sodankylä

Hinta

15 500 €

Koko

9 000

Eränkävijä, elä unelmaasi ja hanki oma tukikohta lähelle Pomo-Rajalan metsästysaluetta ja laajaa yhtenäistä valtionmaata. Kivipurnuojan alue sijaitsee lähellä Rajalan kylää n. 45 km päässä Sodankylästä. Kivipurnuojassa on neljän tontin kokonaisuus kirkasvetisen Sattasjoen rannassa, matalarantaisen suvannon kohdalla. Puustoltaan tontit ovat sekametsää. Tonttien puustoa on jonkin verran harvennettu. Tie on rakennettu perille kaava-alueelle, pistotie tontille rakentamatta. Alueelle ei ole keskitettyä sähkö- eikä vesihuoltoa.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9785831
Sijainti
Velaton hinta
  • 15 500 €
Myyntihinta
  • 15 500 €
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
9 000
Lisätietoja tontista
Myyntihinnan lisäksi ostaja vastaa kaupasta aiheutuvista kuluista, joita ovat kaupanvahvistajan palkkio, varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuudon lunastusmaksu sekä kiinteistönmuodostamismaksu. Ostaja on velvollinen hakemaan lainhuudon saannolleen 6 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta. Tarvittavat luvat (mm. metsästys, kalastus, maastoliikenne) tontin omistaja hankkii erikseen. Kauppaan ei kuulu osuuksia erityisiin oikeuksiin eikä yhteisiin alueisiin.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
Kivipurnuoja
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Sodankylän palvelut noin 45 km.
Ajo-ohjeet
Aja noin 10,5 km Sodankylän keskustasta Sattasen pohjoispuolelle ja käänny vasemmalle viitta Rajala. Aja Rajalan tietä noin 35,5 km (viimeinen noin 4 km tiestä on sorapäällysteinen), käänny vasemmalle ja aja noin 300 metriä.
Pekkinen Paula
  • Pekkinen Paula

  • Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.