Omakotitalo | 6h, k, ph, kph / s, khh, 2wc, 2vh, var, tekn.

Kolmiperäntie 49, Sammatti, Lohja

Hinta

378 000 €

Koko

182

Vuosi

2011

Omakotitalo

Kolmiperäntie 49, Sammatti, Lohja

Hinta

378 000 €

Koko

182

Vuosi

2011

Ah, ihana maaseutu ja sen rauha! Tervetuloa peltojen ja pikku järvien ympäröimään aurinkoiseen koivumetsään, jonka keskellä sijaitsee tämä Kuusamo-hirsitalojen mallistoa oleva upea koti. Jykevä hirsitalo edustaa tyylipuhtaasti modernia ajatusta terveellisestä asumisesta. Täällä yhdistyy samalla käytännöllisyys sekä kauneus, sillä koti on täynnä ihania ja arkea helpottavia yksityiskohtia, milloin olet esim. viimeksi kuunnellut lempimusiikkiasi kylvyssä nautiskellen? Lapset taas varmasti innostuisivat kolmen kerroksen kattavasta pyykkikuilusta. Kaikkialta aistii, että tätä kotia on suunniteltu sydämellä ja rakennettu rakkaudella. Positiivisesti tulet yllättymään alimman kerroksen huonekorkeudesta, kodin valoisuudesta sekä ajan pysäyttävästä tunnelmasta, täällä sielu lepää. Koti on mahtava, mutta mitä tehdä kolmen hehtaarin tontilla? Tässä on erinomainen tilaisuus vaikka yritystoiminnalle, luksus-lomapaikaksi, tai keitaaksi tuomaan kauan kaivattua omaa rauhaa. Rakennusoikeutta on joka tapauksessa runsaasti jäljellä. Mainittakoon myös, että esim. pääkaupunkiseudulle vievä Turku-Helsinki moottoritie on vain noin neljän kilometrin päässä ja Munkkiniemeen matka vaikkapa musiikkia kuunnellen kuluu vauhdilla kolmessa vartissa! Ja mikäli ESA-ratalinjaus toteutuisi suunnitellusti, olisi täältä lyhyehkö matka juna-asemalle. Onko tässä siis unelmiesi paikka? Ota yhteyttä ja tule katsomaan, tällaisia timantteja ei joka päivä tule vastaan!

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9782241
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, ph, kph / s, khh, 2wc, 2vh, var, tekn.
Asuintilojen pinta-ala
182
Muiden tilojen pinta-ala
76,4
Kokonaispinta-ala
258,4
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-alana ilmoitettu rakennuspiirroksista kerrosala 182 m2 (1 krs. 93,2 m2 + 2 krs. 89 m2). Kellarikerrosta ei piirrosten mukaan ole laskettu kerros- eikä asuinneliöihin. Muina tiloina on ilmoitettu rakennuspiirroksista aputilat ja kellari huoneistoalaltaan 76,4 m2. Ilmoitettu kokonaispinta-ala on edellisten summa. Rakennuspiirroksissa ilmoitettu huoneistoalaksi 161,5 m2. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerrokset
3
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
sopimuksen mukaan, kuitenkin n. 1-2kk kaupanteon jälkeen
Velaton hinta
  • 378 000 €
Myyntihinta
  • 378 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 934.80 € (2016) Sähkönkulutus nykyisillä omistajilla n. 15130kWh (2017). Jätevesien tyhjennys/umpi- ja saostuskaivot n. 130 €/kerta. Nykyisillä tyhjennystarve ollut n. 5-6 kertaa/vuosi. Jätehuollon perusmaksu + jäteastian tyhjennys tai jätepistemaksu sen mukaan viekö jätteet itse pisteelle vai onko noudossa (www.rosknroll.fi), tiemaksu n. 70 €/vuosi, vakuutukset ja nuohous. Kulutuksiin perustuvat maksut perhekoon ja käyttötottumuksien mukaan. Varainsiirtovero 4 % (ei koske ensiasunnon ostajia).
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tulisija
  • Takkavaraus
Tilojen kuvaus
Sisääntulokerroksessa on erittäin hieno ratkaisu, nimittäin avoin vaatehuone heti sisäänkäynnin yhteydessä, täällä ei tarvitse tuijotella rumia takkikasoja, kun ne saa näppärästi verhon taa piiloon. Alimmassa kerroksessa on hyödyllinen lisähuone pesutilojen vieressä, täällä on helppo majoittaa esim. vieraat. Kyseinen tila toimii myös oivana harrastetilana. Alimmassa kerroksessa myös iso varastotila ja tekninen tila, unohtamatta kuraeteistä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Valmius satelliittiantennille. Kauppaan ei kuulu: Irtain henkilökohtainen omaisuus.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2007)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Lämmönjakotapana vesikiertoinen lattialämmitys.
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, hirsi, muu, puu Rakennusmateriaali: Rakennuksessa käytetty lamellihirttä, jonka liimapinnat kulkevat vaakaan, hirsien välissä eristyksenä puukuitukaistale.
Keittiön kuvaus
Kodin keittiö on todella hieno, ja huokuu laatua kaikkine pienine yksityiskohtineen, täällä on myös tilaa loihtia aterioita. Keittiön varustelusta löytyy täyskorkea jääkaappi, täyskorkea pakastinkaappi, induktioliesi, uuni, Plamen-merkkinen leivinuuni ja astianpesukone. Saarekkeessa kivitaso integroiduilla sähköpistokkeilla, muualla puutasot. Erikoisuutena täällä ihana istuskelupaikka ikkunan äärellä, täällä ei kokin tarvitse työskennellä yksin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Korkea laatu jatkuu myös pesutiloissa. Alimman kerroksen pesuhuone on kuin kylpylä. Kauniit laattavalinnat ilahduttavat esteetikkoja. Kylvyn lomassa voit kuunnella lempimusiikkiasi kattoon integroiduista kaiuttimista. Yläkerran kylpyhuoneessa on myöskin amme, jonka yhteydessä sadesuihku, radio ja väriä vaihtavat valot.
WC-tilojen kuvaus
Kodissa on kolme wc:tä, yksi jokaisessa kerroksessa.
Saunan kuvaus
Tilavat lauteet ja tunnelmallinen sauna sijaitsee talon alimmassa kerroksessa. Puulämmitteinen kiuas lämpiää vaikka oman pihan koivuklapeilla.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Jokaisen järjestystä rakastavan haave on iso kodinhoitohuone, ja täällä sellaisen todella saa! Täällä pesukoneelle ja kuivurille löytyvät omat paikkansa (koneet eivät sisälly kauppaan), laskutilaa on mukavasti, ja myös ompelukoneelle löytyy näppärä paikka. Huoneessa myös kaapistoja ja vaatteille ripustustilaa. Kuinka monessa talossa muuten on pyykkikuilu? Yläkerrasta kuilu alimman kerroksen varastotilaan, josta pyykit helppo kiikuttaa kodinhoitohuoneeseen odottamaan pesua.
Olohuoneen kuvaus
Sisääntulokerroksessa sijaitsee kodin pääolohuone, joka on samaa tilaa ruokailuhuoneen kanssa. Isot ikkunat avautuvat pihalle, ja käynti lähes koko asunnon levyiselle terassille on täältä. Tilassa myös takkavaraus, pohja on valettu ja hormistossa on hormi vapaana takkaa varten. Yläkerrassa on myös hyvän kokoinen ns. arkiolohuone, jolla on oma parvekkeensa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita tässä kodissa on neljä, yksi heti sisääntulokerroksessa ja kolme yläkerrassa. Arjen luksusta on tarjolla myöskin yläkerran päämakuuhuoneessa, sillä sen yhteydessä on oma "walk-in-closet".
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-470-4-161
Tontin pinta-ala
30 060
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Päälle kolmen hehtaarin kaunis lähinnä nuoresta koivumetsästä koostuva tontti kylpee auringossa. Maasto on korkeudeltaan vaihtelevaa, joskaan kovin jyrkkiä kohtia ei löydy. Pihalla on lähdepohjainen pikku lampi, johon on mukava pulahtaa uimaan. Talvella se toimii pienenä luistelukenttänä. Kunnan etuosto-oikeus, kun maapinta-ala on yli 5000 m2.
Tontin nimi
Aurinkorinne
Lisätietoja rakennusoikeudesta
OTE Rakennusjärjestyksestä: ”Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 m2. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia. Talousrakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m2. Sivuasunnon kerrosala saa olla enintään 100 m2. Asuinrakennusten yhteen laskettu kerrosala ei saa kuitenkaan ylittää 350 neliömetriä.” Rakennusoikeuden määrä tarkistettava aina luvan myöntävältä viranomaiselta.
Kaavoitustiedot
Kaupunkikehitys Karstuntie 4, 4. krs 08100 LOHJA Vaihde *019 3690
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Saatu aikanaan rakennuslupa lähes 70m2:lle autotallille. Piirustukset yhä olemassa/lupa on vanhentunut.
Palvelut
Palvelut: Päiväkoti: Sammatin päiväkoti (n. 5,8km) Palvelut: S-Market Sammatti (n. 5,8km), 24-H ABC Lohja (n. 15,5km), Lohjan keskustan palvelut (n. 20km) Koulut: Sammatin koulu 1-6lk. (n. 5,8km), Sammatin vapaa kyläkoulu, Steinerkoulu 1-9lk. (n. 9km), Anttilan koulu 7-9lk. (n. 20,6km), Lohjan Yhteislyseon lukio (n. 20,6km). Lisätietoa koulukuljetuksista: http://www.lohja.fi/default.asp?kieli=246&alasivu=652
Liikenneyhteydet
Sammatin keskustassa linja-autopysäkki (n. 5,8km). Nopeat yhteydet esim. pääkaupunkiseudulle, E18 Turku-Helsinki-moottoritieliittymään vain n. 4km ja Munkkiniemeen hurautat kolmessa vartissa.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kiinteistöllä oikeus useisiin vesialueisiin, mm. Kolmpersjärvi, Pikku Kolmpersjärvi ja osa Kirmusjärveä.
Hankola Minna
  • Hankola Minna

  • Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Via | Oy Dealvia Ab

Laurinkatu 57, 08100 Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.